Medcezir 76.Bölümde neler oldu, Final sürprizlere gebe!

TV Programları

CG0ELnJWcAAhz9C

Ay Yapım’ın fenomen dizisi Medcezir’in dün akşam 76.Bölümünü izledik. Haftaya dizinin sonu, Final acayip sürprizler gebe gibi duruyor. Dün akşam ilk sinyal geldi. Asım Şekip Kaya kalp krizinden öldü. Önceki krizinde Yaman kalp masajı ile hayata döndürmüştü, bu defa bütün gayretleri boşa gitti.

Selim Serez asayiş polisleri tarafından götürülmesi pek hayra alamet değil, Selim’in yüzü de epeyce gergin. Orkun bir enayilik yapmaz ise, Yaman Mira aşkı mutlu bir şekilde devam edecek! Mira başarılı bir ameliyat geçirecek, sağlığına kavuşacak… 5-6 yıl sonraki zaman tünelinde, onları kızları Ender ve küçük oğulları ile el ele göreceğiz… Ece Yörenç bir sürpriz yapmaz ise. Kötü son olursa izleyici çok üzülecek, haftaya hep birlikte göreceğiz.

Geçen 75.Bölümde Yaman-Mira nikahları kıyılmıştı. Şimdi de düğün pastalarını kestiler.

Ekran AlıntısıMD76.1D

Karşılıklı birbirlerine ikram ettiler, Yaman annesine de tattırdı. Mira da önce babası Faruk Beye, sonra da annesi Sude’ye ikram etti. Arkasından Kenan Doğulu sürprizi geldi. “Gel gelinin gönlüme geel.” Bu konser bütün konukları coşturdu.

Ekran AlıntısıMD76.2D

Kenan Doğulu bir sürprizle düğüne katılır, güzel bir konser verir. Bu Sedef’in Yaman’a düğün hediyesi olsa gerek.

CGuJbOqW8AAFaep

Mira ile Yaman son derece keyifli olarak düğün gecesine hep birlikte çektikleri halay ile son verdiler.

Ekran AlıntısıMD76.1

Orkun kötü bir oyunun içindedir. Leyla bu oyunu sürdürür. Orkun Giray’ı çağırır, ondan yardım ve Leyla’yı bulmasını ister. Bu işte Yaman’ın parmağı da olduğunu zanneder.

Orkun Leyla’nın peşini bırakmaz, Orkun Nadir’in sağ olduğunu zanneder, çılgına döner. Giray da her yerde Leyla’yı arar. Orkun Giray’a, Sinan Enveroğlu’nu sen mi öldürdün diyerek sıkıştırır. Birbirlerine girerler.

Ekran MD76.14

Giray Sinan Enveroğlunu, Turunç Nadir öldürdü, ben sadece erketelik yaptım. Orkun, her şeyi araştırır, Leyla’nın bir oyunu olduğunu çözer. Orkun Leyla ile Ayşe’yi evde sıkıştırır. Tabanca ile tehdit eder.

Ekran AlıntısıMD76.10

Selim Bey, manevi oğlu Yaman’ı evlendirmekten çok mutlu olmuştur. Evde Sedef’e çok güzel bir düğün olduğunu söyler. Sedef, evde kalacağını, evde demirbaş olacağını, evlenmeyeceğini söyler.

Ekran AlıntısıMD76.4

Bütün Altınkoy ekibi gelin ve damadı otelin asansör kapısına kadar getirip, adettendir Yaman’ın sırtını yumruklayarak gerdek odasına gönderirler.

Ekran AlıntısıMD76.5

Yaman Mira’yı odalarına kucağında götürür.

Ekran AlıntısıMD76.KP

Ekran AlıntısıMD76.BL2

Ekran AlıntısıMD76.B1

Sabah kahvaltıdan sonra otelin bahçesinde havuz kenarında vakit geçirirler.

Ekran AlıntısıMD76.7

Eylül, Mira’yı arar, akşama kostüm partisi yapacaklarını söyler gelmelerini ister. Bu konuşmalar bütün kızlarla telekonferans şeklinde olur. Yaman biz balayındayız,  gelemeyiz der.

Ekran AlıntısıMD76.EYLÜL2

M.BAL5

E.BAL6kran AlıntısıMD

Deniz Hanımın elemanları Yaman ile Mira’nın gizli gizli resimleri alırlar. Mira fark eder, Yaman hemen olaya el koyar. Elemanın telefonundan arar, Deniz Hanım çıkar. Yaman bu resimler bir yerde çıkarsa diye postasını koyar.

.DENİZ

Mira cep telefonlarına gönderilen düğüm resimlerini Yaman’a gösterir. Çok mutlu, keyifli anlar yaşarlar.

Ekran AlıntısıMD78.BL4

Ekran AlıntısıMD76.BL4D

Yaman ertesi gece karısı Mira’ya bir sürpriz hazırlar. Odasına bıraktığı bir gül ile not bırakır aşağıda yemeğe beklediğini yazar.

Ekran Alıntısı76.BAL7

Ona satın aldığı siyah elbiseyi giymesini ister. Mira yemek salonuna iner, onu bir sürpriz daha beklemektedir. Dizisinin müziklerini yapan Toygar Işıklı piyanonun başındadır. Yaman’ın Mira için yeni bestesini çalar. Bu güzel parçayı çalar ve söyler. Yaman ile Mira doyasıya dans ederler.

Ekran AlıntısıMD76.BAL9

“Sen yanımdayken o tozlu yollar aşka gder. Yana yana gel, ayrılık bize günah, sonunda yansam bırakmam. Yanan yana seçtim günümü gel.”

Ekran AlıntısıMD76.BAL8

Dans sonunda Toygar Işıklıya her ikisi de teşekkür eder. Toygar da bu güzel aşk da bana bu şarkıyı kazandırdı, der ve genç çifte mutluluklar diler.

Ekran AlıntısıMD76.BAL10

Yaman ile Mira o gece masada baş başa güzel bir yemek yerler.

Ekran AlıntısıMD76.BL12

Olcay Hanım akşama Mert ile Uzay’ı yemeğe çağırmıştır. Mert, Eylül’ün kostüm partisini kaçırmamak için yemekten erken ayrılır. Uzay ile konuşmalarını ister.

Ekran AlıntısıMD76.MERT

Mert Eylül’lerin evine gelir, hemen çantasındaki Speder Men kıyafetleri giyer.

Ekran AlıntısıMD76.15

Doğruca bahçeye girer, o kıyafetle gören Eylül’ün babası, annesi, ve arkadaşları çok gülerler. Mert resmen herkese rezil olur.

Ekran AlıntısıMD76.16

Mert evde odasına kapanır, babası ve teyzesi onun moralini yerine getirmek için çok çaba harcarlar. Eylül de aldığı kıyafeti giyer gelir. Mert odasından çıkar balkondan inerken balkondaki sarmaşıklara asılı kalır. Gelen arkadaşları onu oradan kurtarırlar. Eylül, onu af etmiştir, öper.

Ekran AlıntısıMD76.MERT3

Ekran AlıntısıMD76.MERT4

Hale, düğün gecesi çok beğendiği Kaan Mavideniz’e çok ilgi gösterir. O gece evine Kaan Bey bırakır. Hale, Sedef Hanımın Kaan Bey ile arkadaşlıklarının derecesini öğrenmek üzere ona gelir. Sedef, ilgisi olmadığını söyleyince rahatlar ve sarılır öper.

Ekran AlıntısıMD76.HALE

Hale ertesi akşam Kaan Bey ile yemeğe çıkar. Keyifli bir gece geçirirler.

Ekran AlıntısıMD76.HALE2

Yaman ile Mira, Mert’in Eylül ile barıştıklarını duyunca sabah onu gürültü ile uyandırırlar.

Ekran AlıntısıMD76.MERT5

Asım Bey, Sude’den boşanma konusunda son derece tedirgindir. Sude’nin elindeki Nadir Beyden kalan görüntüler aleyhinedir. Sude’nin evinde buluşmak, konuşmak üzer anlaşırlar.

Ekran AlıntısımMD76.5

Buluşmada Sude doğacak çocuğunun oğlan alacağını, Kaya imparatorluğuna bir veliaht doğuyor, bu haber üç kızdan sonra Asım Beyi duygulandırır. Sude, elindeki delil olan bellekleri Asım’a verir.

Ekran AlıntısıMD76.8D

Sude Asıma’a içecek getirir. Merak etme seni zehirlemedim diye kinayeli konuşur. Asım Bey, Sude’ye olan aşkını itiraf eder. Sude de liseli bir kız gibi “Asım seni çok seviyorum” der, sarılır öper.

Ekran AlıntısıMD76.9

Asım Sude’nin karnını okşayarak son acı sözlerini söyler. Seni asla ödüllendirmeyeceğim, Kenan’ın oğlunu tahtıma oturtmayacağım. Yarın boşanıyorum. Şu anda bir içkiye ihtiyacum var. Sude, içkisini  hazırlar, gözü uyku ilaçlarına gider. İçkisini getirdiğinde Asım Bey aniden havuza düşer. Sude’nin çığlıklarına Selim  Beyler koşar.

Ekran AlıntısıMD78.11

Yaman havuza atlar ve kıyıya çıkartırlar.

Ekran MD76.12D

Ekran AlıntısıMD78.12

Yaman suni tenefüs yaptırır. Ama nafile… Asım Şekip Kaya ölmüştür. Sedef’in baba diyerek sesli ağlaması yürekleri dağlar. Yaman bu defa Asım Beyi kurtaramaz.

Ekran AlıntısıMD76.13

Ve 76.Bölüm burada sona erer. Herkes çaresizdir.

Ekran AlıntısıMD76.SON

Artık Medcezir’de sona gelindi Haftaya 12 Haziran, 77.Bölüm Final gecesi. Ben mutlu son bekliyorum. Geçen haftaki yazımda olası üç ihtimali de yazmıştım. Bir acı, bir çok acı, bir de mutlu son. Ben senaristimiz Ece Yörenç’ten mutlu sonu bekliyorum. Yaman ile Mira küçük kızları Ender ve oğlu ile mutlu günlere doğru…

hqdefault

Dilerim bu sahne ile biter Medcezir, yıllarca da tatlı bir anı olarak kalır akıllarda. Yaman ile Mira’nın söylediği şarkılar ile. Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Medcezir ile oyunculuklarının zirvesine ulaştılar. Yaman ile Mira birbirlerini çok sevdiği gibi, izleyici de onları çok sevdi.

CGzqxmuUIAEo_J2

Haftaya 12 Haziranda Star ekranlarında Finalde buluşmak üzere.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir