Güllerin Savaşı / Ömer ile Gülru kaçtı! Konu bitiyor, Final yakın!

TV Programları

Ekran AlıntısıGS46.KP

Kanal D’nin iddialı aşk ve drama dizisi “Güllerin Savaşı” bütün heyecanı ile devam ediyor. Gülru, Gülfem çekişmesi karşılıklı Şah-Mat’larla sürüyor. Arada kalan Cihan, Halide ve de Ömer’in halleri perişan. Geçen bölüm sonunda Cihan, Ömer ile karısı Gülru’nun kapı önünde öpüşürken görünce çılgına döner.

Reytinglerde de oldukça başarılı olan Güllerin Savaşı geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Total’de 4,91 reytingle 2.sırada yer almıştır.

Sevilen dizide Ömer ile Gülru kaçtı! Konu bitiyor, o nedenle de önümüzdeki haftalarda Final yapacak gibi gözüküyor.

Biz her zaman olduğu gibi 46.bölümde olanlara şöyle bir göz atalım.

Cihan hala kendisinin olmayan Gülru’yu Ömer ile öpüşürken görünce ne yapacağını şaşırır.

Ekran AlıntısıGS46.1

Önce odasına çıkar ağlar, sonra da kendini sokaklara vurur. İçmek için bir bara gider. Orada eski kız arkadaşı Broke ile Ömer’i ve doktoru Onur’u görür. “Broke” karakteri Ömer’in Amerikalı eski kız arkadaşı olarak yeni girdi. Alma Terzic, bundan önce Veda, Mavi Kelebekler ve Şeref Meselesi dizilerinde oynamıştı. İyice içen zil-zurna sarhoş olan Cihan barda olay çıkartır, Ömer’in üstüne yürür. Cihan Ömer’e benim karım ile neler yaptığını biliyorum diyerek ağır sözler söyler.

Ekran AlıntısıGS46.6

Ömer de seni ondan kurtaracağım, der. Cihan’ı doktoru Onur konağa getirir.

Ekran AlıntısıGS46.5

Gülfem Dna şokunu atlatamamıştır. Tekrar bir test daha yaptırmaya karar verir. Halide’den ve kendinden aldığı saç örneklerini tekrar teste yollar. Kendinden o kadar emindir ki, çıkacak test sonuçlarını basın önünde açıklanmasını ister.

Ekran AlıntısıMD46.2

Cahide Hanım da bir şok yaşar. Torunu Taner’in Çiçek ile evlendiğini öğrenir. Taner babaannesinin elini, karısı Çiçek’i öptürür. Cahide yola gelmiştir. Bu olay ona ders olur.

Ekran AlıntısıGS4DD

Cihan’a verdiği sözleri tutmayan Gülru, kendisini çok kötü hisseder.

Ekran AlıntısıGS46.7D

Ömer de Gülru ile tekrar birlikte olmak için, Cihan’dan boşanmasını şart koşar. Ömer de Gülfem’den boşanmaya karar vermiştir.

Ekran AlıntısıGS46.3

Gülru Ömer’i Amerikalı kızdan kıskanır, köşkün bahçesinde çimlere yatar. Balkondan onu gören Gülfem, aşk acısı ile yerlerde kıvranmak ancak sana yakışır.

Ekran AlıntısıGS46.7

Test sonuçları çıkar, basın açıklaması ile sonucu açıklamak kalır.  Basın ve misafirlerin önünde Dna’yı açan Gülfem, ekranda gördükleriyle büyük bir şok yaşar. Test sonucu %99,9 Halide’nin kızı olduğunu söyler. Halide tatlı bir gülümseme ile keyif alır.

Ekran AlıntısıGS46.8

Gülfem de basın önünde hizmetçi kızı olmaktan rezil ve kahır olur.

Ekran AlıntısıGS46.10

Ömer Gülru’yu alır, her şeyi geride bırakacaksın. Doğru söylediğini ispatla. Kaç benimle… Gülru, iyi der ve arabaya biner, hadi gidelim. Ve 46.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıGS46.SON

Şimdi ne olacak, o mağrur burnu yere düşse yerden almayacak olan Gülfem’in bir hizmetçi kızı olduğu ortaya çıktı. O ayaklar altına düşen asaletini nasıl toparlayacak?

Ve Gülru kararını verdi Ömer ile kaçtı. Haftaya neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Medyapım’ın bu süper dizisinde oyuncular kadar, onlara rol yazan deneyimli senarist Sırma Yanık’ın başarısı çok önemli. Gerçekten diziyi seyredilir kılıyor. Tebrikler Sırma Yanık. Ancak konuyu toparlamadan bazılarının biletini erken kesti. Ömer karısı Gülfem’i boşanmadan, Gülru da Cihan’dan henüz boşamadan kaçtılar. Gülfen hizmetçi kızı olması nedeniyle çamura saplandı. Ve Ömer ile Gülru kaçtılar. Bakalım önümüzdeki bölümlerde konuyu nasıl toparlayacak, bu demek ki final yakın. Ben merak ediyorum doğrusu.

Güllerin Savaşı şayet son anda bir değişiklik olmazsa, önümüzdeki haftalarda final yapacak ve bu güzel dizi sona erecektir.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir