Medcezir 76.Bölüm / Yaman ile Mira Balayında!

TV Programları

CGbXbDyW8AA7Wnx

Medcezir’de geçen bölümde Yaman ile Mira evlenmişler, birlikteliklerinin ilk günlerinde balayına çıkmışlardır.

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı, Ay Yapım’ın fenomen dizisi Medcezir’in Finaline 2 bölüm kaldı. 12 Haziran, 77.Bölüm Final. Medcezir’de final tarihi yaklaştıkça heyecan doruğa tırmanıyor.

Geçtiğimiz bölümde efsane çift Yaman ve Mira’nın evlenmesi izleyenleri büyük bir sevince boğdu. Fakat dizinin yayınlanan yeni final tanımında  Yaman ve Mira’nın hastanede gözyaşları içinde ekrana gelen görüntüleri akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Mira, yaşadığı hastalık sebebiyle hayati tehlike taşıyan ameliyatına girmeden önce Yaman’la evlenmek istemişti. Ekrana gelen muhteşem düğünden sonra Yaman ve Mira’yı nasıl bir son beklediği büyük bir merakla bekleniyor.

final tanıtım

Medcezir, 12 Haziran Cuma günü yayınlanacak 77.bölümüyle ekranlara veda edecek.

 

Şimdi 76.Bölümde neler olacak, Ay Yapım’dan açıklanan #Medcezir 76.Bölüm Basın Özeti:

Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar…

75-3

75-2

75-1

Sedef’in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı olacaktır…

Rüya gibi geçen düğünleri bir tek Orkun için kabusa dönüşür. Leyla’nın başlattığı oyun dalga dalga büyürken Orkun da korkudan ne yapacağını şaşırmış halde, kendine bir çıkış yolu arar…

Mert, Eylül’ün gönlünü yeniden kazanabilmek için çırpınırken, kendini kariyeri ile aşkı arasında seçim yapması gereken zor bir durum yaşar ve seçimini yapar.

CGZzN1jUcAAI2NI

Mira ve Yaman bütün gerilimlerden uzak, sadece huzuru ve aşkı soluyarak balayının keyfini çıkarırlar… Yaman’ın Mira’ya hazırladığı sürpriz, önlerindeki yolun ne kadar mutlu ve uzun olacağının göstergesidir..

Sude, Asım Şekip Kaya’dan boşanmasına sayılı günler kala eline geçirdiği fırsatın; Asım’sa, Sude’nin bu fırsatla ne kadar ileriye gidebileceğinin farkında olarak, son hamlesini yapmak üzere karşı karşıya gelirler.

Orkun üzerine oynanan oyunu anladığında Leyla, zaferinin tadını çıkarmaktadır.. Orkun, bu oyunu tek başına oynamadığından, bu işin işinde Yaman’ın olduğundan çok emindir. . Öfkesi daha da büyür.

Ekran Alıntısımd76.fr1

Mira ve Yaman balayına devam ederken, mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmak isterler.. Altınkoy’a yaptıkları kısa ziyarette büyük bir felaketin tanığı olurlar…

Bütün bu olacakları 5 Haziran Cuma akşamı 20.30’da Star Tv ekranlarında birlikte izleyeceğiz.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Medcezir resmi Twitter sayfasından alınmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=T92orE3xmZ8

5 thoughts on “Medcezir 76.Bölüm / Yaman ile Mira Balayında!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir