Unutulmaz dizi “Adını Feriha Koydum” şimdi de Sırbistan Tv’sinde!

TV Programları

2ev8bra a.f.k

Bir zamanlar Show Tv’de yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya‘nın baş rolü oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisi şimdi de Sırbistan televizyonunda yayınlanıyor. Pakistan, İran, Romanya, Bosna Hersek, Abu Dhabi Tv, Bulgaristan, Hırvatistan, Afganistan, Slovakya, Ukranya ve Kazakistan gibi ülkelerde yayınlanmış ya da yayınlanmaktadır.

Baş rollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Yusuf Akgün, Ceyda Ateş, Deniz Uğur, Sedef Şahin, Barış Kılıç ve Melih Selçuk gibi isimlerin yer almıştır. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği dizi Sırbistan’da yayına başlıyor. Dizi 31 Mayıs Pazar gününden itibaren Sırbistan’da yayınlanmaya başlayacak.

Ülkemizde 2011 Ocak ayında yayına girmiş, yayınlandığı 2 sezonda 67 bölüm ile Cuma gecelerinin reyting rekortmen dizisi olmuştur.

CFnGNZrVEAAm9N-

Dizide yaşanan Feriha – Emir aşkı hala unutulmamıştır. Bu dizi ile Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya birer fenomen olmuşlardır. Dizi 2012 Haziran ayında Hazal Kaya’nın diziden ayrılması ile erken final yapmıştır.

adini-feriha-koydum-izle-3400809_6666_o

Dizide Feriha ile Emir unutulmaz ve imkansız bir aşk hikayesi yaşamışlar ve izleyicinin kalbinden yıllardır çıkmamışlardır. Şimdi yayınlandıkları ülkelerde reyting rekoru kırmaya devam ediyorlar.

Adını Feriha Koydum, şimdi de Sırbistan’da gönülleri fethetmeye bu akşamdan itibaren başlayacaktır.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Kaynak: Adını Feriha Koydum Twitter sayfasından, görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir