Medcezir 74.Bölümde Yaman doğum gününü kutluyor!

TV Programları

462839-3-4-fcf8e

Yaman geçen yılki doğum günü kutlamasında, doğum günü pastasını keserken.

 

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya‘nın oynadığı, Ay Yapım‘ın fenomen dizisi Medcezir 74.Bölümü ile 22 Mayıs Cuma akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

20 Mayıs Yaman’ın doğum günü ve geçen yıl olduğu gibi doğum günü kutlanacak. Bu defa Yaman için çok farklı bir gün. Başta nişanlısı Mira olmak üzere tüm Altınkoy gençleri ve manevi babası Selim Bey, kardeşi Mert, ilk geldiğinde Yaman’ın yatağına girerek onu şakınlığa uğratan Sedef Hanım hep onun seveni ve dostu. Artık Yaman’ın tek düşmanı var o da Orkun. Bakın Medcezir’in Yaman için kim neler söylemiş.

Selim Serez : “O günden sonra sahip olduğum şeyler sadece benim değildi. Ailem, hayatım, mutluluğum, bir oğlum daha olmuştu.”

Mert ; “O gün sakin hayatımıza süper bir kahraman girdi.”

Sedef ; “Ama ne kahraman.”

Burak ; “Haklının yanında, haksızın karşısında.”

Hale ; “iyilerin dostu, kötülerin düşmanı.”

Beren ; “Tatlı bela, cadıların değişmez ortağı.”

Doruk ; “Sevenin destekçisi…”

Eda ; “Sevmeyenin yol göstericisi…”

Ekran AlıntısıMD74.FRG1

Mira ; “İyi ki doğdun sevgilim. seni seviyorum.”

Ekran AlıntısıMD74.FRG2

Ve Yaman Medcezir’in yarattığı müstesna insan, olağanüstü iyi karakter. Selim Serez’in Tozludere’nin çamurundan çıkartığı, Mert’in dediği gibi gerçekten “Süpermen” bir adam Yaman.

İlk günden,

cagatay-ulusoy-sac-stili

Bu güne…

Ekran AlıntısıMD74.FRG3

74.Bölüm yayınlanan 2.fragmanı işte böyle diyor. Bu kadar çok sevilen bir “Yaman” karakterini can verdiniz, Onu biraz da siz yarattınız Ece Yörenç. Bu nedenledir ki,  Çağatay Ulusoy’un bu dizisi bitmemeli ve Eylül’de 3.Sezon mutlaka olmalı, izleyicinin genel isteği bu doğrultudadır.

#Medcezir 74.Bölüm Basın Özeti:

Mert, Mira’nın gözleri önünde ölümün kıyısından döner. Mert’i kaybetme korkusu, Eylül’ü derinden etkileyince Mert de fırsattan istifade tüm gücüyle Eylül’ü yakınında tutmaya çalışır. Eylül ise öfkesini ve kırgınlığını bir süreliğine askıya alarak, Mert’le geçireceği birkaç huzurlu saatin tadını çıkarmaya çalışır.

Ekran AlıntısıMD74.FR2

Sude, Mira ve Yaman’ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başlar.

Ekran AlıntısıMD74.FR3 Ekran AlıntısıMD74.FR4

Orkun’un silah taşıdığı haberi hızla yayılmaya başlar ve Yaman, Orkun’dan gelebilecek tehlikelere karşı her an tetikte bekler. Orkun da Yaman’ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yapar.

Ekran AlıntısıMD74.FR5

Mira, Yaman’ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikam alarak, yolunda ilerler. Yaman’ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başarır.

112582

Yaman, Mira’dan gizli yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun’un intikam hırsıyla verdiği zararlar artık onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayılır…

Orkun’un tabancasından çıkan kurşunlar Yaman’a isabet edecek mi?

Ekran AlıntısıMD74.FR7

Bütün bu olanları 22 Mayıs Cuma akşamı 20,30’da Star Tv. ekranlarında heyecanla izleyeceksiniz!

Doğum günün kutlu olsun Yaman, nice yıllar ve de 3.sezona…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller Medcezir 74.Bölüm fragmanlarından ve Haner Ay Yapım Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir