Medcezir 73.Bölümde neler olacak! Mira gelinlikle kuğu gibi…

TV Programları

Ekran AlıntısıMD72.29BB

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı Ay Yapım’ın fenomen dizisi Medcezir’in 73.Bölümü 15 Mayıs Cuma akşamı 20.30’da Star Tv. ekranlarında olacak.

73.Bölüm Basın Özeti Şöyle:

Anneler gününde Nevin’in Altınkoy’a gelerek özür dilemesi Yaman’la Mira’nın kalbindeki en büyük eksiği tamamlar. Anne oğul arasındaki barış, yaşanan kötü günlerin üstünü örter. Ancak Kenan’la Asım arasındaki gizli pazarlık, Yaman’ın olayların dışında kalmasını imkansızlaştırır.

Selim’in kasasındaki emanet silahın kaybolmasından sonra yaşanan panik sürerken, Orkun, elindeki silahtan aldığı güçle, şimdi daha da tehlikelidir.

Mert’in Eylül için hazırladığı video süprizi bir tek Eylül’ün kalbini yumaşatmaya yetmez. Mira ve Yaman en yakın arkadaşlarını yeniden bir araya getirebilmek için farklı bir yöntem uygulamaya karar verir.

Mira, Yaman’la birlikte ameliyat stresinden olabildiğince uzak, huzurlu günler yaşarken, düğün hazırlıklarına başlar. İlk durağı gelinlikçi olur.  Diğer yandan Amerika’daki okula kabul edilmeleri için iki sevgili gerekli işlemleri yerine getirir.  Geriye bir tek yabancı dil sınav sonuçlarının açıklanması kalır.

Mert ve Uzay’ın karikatür kitabının basım davetinde Eylül’le Mert’i barıştırmak için herkes seferber olurken, Mert o gün kendisi için doğan umut ışığına sıkı sıkıya sarılır.

Sınav sonucu açıklandığında mira hayatındaki zorlu gerçekle bir kere daha yüzleşmek zorunda kalır. Üstelik Yaman bu sefer yanında yoktur.

Ekran Alıntısımd73.fr7

Mira gelinlik seçmekte çok titiz davranıyor.

73-1

Güzeller güzeli Mira.

73-2

Gelinin nedimeleri. Eylül, Hale, Gelin Mira, Gaye ve Tuğçe.

73-3

Gelin nedimeleri ile:  Eylül, Hale, Mira, Gaye ve Tuğçe.

73-4

Yaman ile Mira evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlar, 29 Mayıs’a nikah tarihlerini almışlardı. Şimdi gelinlikten başlayarak nikah hazırlıklarına başlarlar. Mira Altınkoy kızları ile gelinlik provalarına gider. Beyaz gelinlikle kuğu kız gibi olur.

Ekran Alıntısımd73.fr1

Sedef’e kanca takan Kaan Mavideniz işi ciddi tutuyor. Mert bu işin farkında. “İlla ki babamın hayatına birisi girecekse teyzem girsin” diyerek son sözünü söyler. Mert’in bu sözünü duyan Selim ters ters bakar.

Ekran Alıntısımd73.fr2a Ekran Alıntısımd73.fr2b

Orkun işin başında sadece Yaman’ın belalısıydı. Şimdi tüm Altınkoy sakinlerinin başına bela oldu. Deniz Hanım Orkun’un belindeki tabancayı görünce şok şaşırır. “Aaaa sen silah mı taşıyorsun?” diye sorar.

Ekran Alıntısımd73.fr3

Yaman Giray’ın yakasına yapışır. “Bana bak yalan söylüyorsun?” Giray; “Ne yalanı lan, bire bir Asım Beyin ağzından duydum, ne yalanı.”

Ekran Alıntısımd73.4d

Amerika için dil sınavını Yaman kazanır. Aynı başarıyı elde edemeyen Mira Yaman’a sen benden daha başarılsın.

Ekran Alıntısımd73.fr5

Yaman da “Bir Mira Beylice de kolay yetişmiyor ama…” diyerek onu teselli eder.

Ekran Alıntısımd73.fr4

Bütün bunlardan sonra Mira dalgınlıkla karşıdan gelen bir kamyonet ile karşı karşıya mı geldi, arkadan mı çarptı göremedik. Acı fren sesi duyduk, ne olduğunu akşam dizide göreceğiz.

Medcezir 73.Bölümü ile bu akşam 20,30’da Star Tv. ekranlarında olacak.

12 Hazirandaki sezon finalinin yaklaşması ile sanki hızlandırılmış bir Medcezir izliyoruz. Mira ile Yaman’ın nişanlanması, arkasından evlenecek olmaları ve Mira’nın hastalığı nedeniyle olacağı ameliyat geliyor. Ay Yapım ve de Senaristimiz Ece Yörenç’ten Final ile ilgili net bir açıklama yok. Ben bu nedenle izleyicinin isteği doğrultusunda 3.Sezon olacağını kesinlikle inanıyorum.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir