Çağatay Ulusoy, yeni sinema filminden sonra ver elini Amerika diyor!

Sinema

cagatay-ulusoy

Medcezir’in artık sezon finali yapmasına sayılı bölümler kaldı. Muhtemelen 77.Bölüm 12 Haziran da sezon finali yapacak ve üç aylık bir yaz tatiline girecek.

Çağatay Ulusoy da son bir yıldır hazırlandığı 2.sinema filmini çevirecek. Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu filmin yönetmeni gene Ay Yapım’dan Ali Bigin.

Sabah Günaydın’dın yazarlarından Mert Vidinli’nin haberine göre, bu sinema filmi İstanbul ve Burgazada’da çekilecekmiş.

Yaz aylarında ilk önce iş, sonra da hem tatil, hem de eğitim diyecek Çağatay. Evet, Çağatay Amerika yolcusu… İlk olarak New York’ta başlayıp ardından Los Angeles’ta devam edeceği bir oyunculuk akademisine başlıyor. Hem İngilizce’sini ilerletecek, hem de kafasını boşaltacak, çok da iyi gelecek ona. Keşke herkesin es verip kaçabilme özgürlüğü olsa; şanslısın Çağatay. Yani bu yaz Çağatay’ın ne Bodrum, ne de Çeşme’de tatil haberlerini okuyabileceksiniz canlarım. Unutmadan; Çağatay Amerika’da bir sinema projesinde yer alabilir, benden söylemesi… Bu satırları yazdığım için kulağımı çekecek ama yapacak bir şey yok! Kızma Çağataycığım… Bu arada uyanık fan’lar farkına varmış; Çağatay’ın Menajeri Engin Aykanat uzun süredir Amerika’da bir işler karıştırıyor ama ne yapıyor? Takibe alın, olayı çözün.

Evet, Mert Vidinli böyle söylüyor. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy Medcezir’in 2.sezonunda çok yoruldu. Aşk dedikoduları yüzünden de epeyce yıprandı. Bu Amerika eğitim ağırlıklı tatil ve arkasından bir haftalık Bordum tatili ona iyi gelecek.

Sinema filminde başrol oynayacağı bayan partneri henüz açıklanmadı. Rol belli, uzun zamandır bateri derleri aldığına göre, bu filmde çılgın bir bateristi çanlandıracak.

Bu sinema filmini sevenleri sabırsızlıkla bekliyor. Önümüzdeki Ekim sonlarında vizyona girebilir.

HJE7tk7e

Medcezir’in 3. Sezonu devam edecek. Aksine bir açıklama yok. Anlıyacağınız Çağatay Ulusoy’ya bu yaz dur-durak yok. Yeni sezonda Medcezir’de pek de dinlenmemiş Çağatay göreceğiz, ama son derece keyifli olacağını söyleyeblirim.

Çağatay Ulusoy’a yeni sinema filminde başarılar ve iyi tatiller diyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Not: Haber Günaydın Mert Vidinli haberi, Görseller intrernetten,

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir