Güllerin Savaşı’nda herkes tarumar oldu!

TV Programları

cats gul

Kanal D’nin aşk ve drama dizisi Güllerin Savaşı, geçtiğimiz Cumartesi akşamı 42.Bölüm ekranlarımıza geldi. Gülfem ile Gülru’nun bitmeyen savaşı devam ediyor. Ama bu savaş çevrelerindeki herkesi yıkıp geçiyor, tabiri yerindeyse tarumar ediyor. Gülfem’in kocası Ömer de dayanamadı ve aldı valizini, köşkü terk etti. Tek yön biletle New York’a uçuyor.

Baş rollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur oynuyor.

Cumartesi akşamlarının ilgi gören dizisi Güllerin Savaşı, reytingleri de oldukça iyi gidiyor. AB’de 5,27 reyting ile 2.sırada, Totalde ise, 4,11 ile 4.sırada yer almıştır.

Geçen bölüm sonunda Ömer; Gülru, Gülfem ve annesi Cahide Hanımı bir masa etrafında toplar. Gülru eteğindeki taşları döker. Gülfem ve Cahide Hanımı babasının ölümüne sebep olamakla suçlar. Bu yüzleşme sonunda, Cahide Hanım hastalanır, Gülfem adeta yıkılır. Ömer de duyduklarından sonra köşkü terk eder.

 

Ekran GS42.GÜLRU

Onur Bey, Gülru’ya bir flaş bellek verir. Senin Cihan’la yüzleşme yaşamak için, önce daha zor bir yüzleşme yaşaman gerekli olduğunu söyler.

Ekran AlıntısıMD42.ÖMER1

Ömer artık İstanbul’dan gitmeye kararlıdır. New York tek yön bilet alır. Gülfem kaldığı otele gelir, Ömer konuşmak istemez, sırtını döner. Ya sen boşanma davası aç, ya da ben açacağım diyerek boşanmak ister.

Ekran AlıntısıGS42.CİHAN

Cihan Gülru’nun kendisine yalan söylemesi ile tarumar olur ve evi terk eder, serseri mayın gibi sokaklarda dolaşır. Onur Bey ona yüzme öğretmiştir. Havuza gider, yüzerek kendisini teselli eder. Onun yüzme havuzunda yüzerken bulan Gülru ve Gülfem çok şaşırırlar.

Ekran AlıntısıGS42.ONUR

İşini bilen terapist doktor Onur Bey, Cihan’ı iyileştirme yolunda büyük adımlar atar. Ailenin terapisti olan Onur, Ömer’in Gülfem’i terk etmesiyle keyiflidir.

Ekran AlıntısıGS42.MERT

Mert, Duygu’nun Cihan’dan 50 bin lira para aldığını görür. O da tarumardır, onu terk eder. Duygu ben sadece sana yardım etmek istedim, o da bize yardım etmek istedi. Mert Duygu’ya, kalbini satmıştın. Ruhunu satmıştın, bu sefer ne sattın lan o herife? Duygu dayanamaz Mert’in suratına bir tokat atar. Mert Duygu’yu terk eder. Mert de tarumar olur.

Ekran AlıntısıGS42.CAHİDE

Cahide Hanım, Gülru’nun babası Salih Beyin ölümüne sebep olmasının vicdan azabını çekerken, Ömer, Gülru ve Gülfem’le dörtlü yüzleşme sonunda tarumar olur ve kalp krizi geçirir, hastaneye kaldırılır.

Ekran AlıntısıGS42.MEBRURE

Mebrure kayınanansı Cahide Hanımdan çok çekti. Ama gene vefa örneği gösterdi, hastanede başında kaldı.

Ekran AlıntısıGS42.TANER-ÇİÇEK2

Taner ile Çiçek her şeye rağmen çok mutludurlar. Taner karım bundan sonra hep yanımda olacak, der.

Ekran AlıntısıGS42.GÜLFEM1

Gülfem kardeşi Cihan’a çocukluğunda yaptığı kötülük ve babasının onu, “Kardeşin ömür boyu normal bir çocuk olamayacak suçlaması” ile yaşar. Terapist Onur bile onu yardım edemez. Ömer de terk eder ve boşanmak ister. Gülfem’in de hayatı tarumar olur.

Ekran AlıntısıGS42.İSMAİL

Yonca, başına gelen kazadan sonra bir türlü kendine gelemez, uçuk-kaçık yarı deli bir kız olur. “Aşkitom” dediği Mert’in arkadaşı İsmail ile evlenmeye kararlıdır. Yonca’nın da hayatı zaten baştan tarumardır.

Ekran AlıntısıGS42.GÜLRU1 Ekran AlıntısıGS42.ÖMER

Gülru elinde falşbellek ile Ömer’e gider, kapıyı açan Ömer soran gözlerle Gülru’ya bakar. Aynı soran gözlerle de Gülru Ömer Beye bakar. Esas yüzleşme aralarında olacaktır.  Ve burada 42.bölüm sona erer.

Ekran AlıntısıGS42.SON

Medyapım’ın sevilen dizisi Güllerin Savaşı daha önceleri sezon finali yapacağı açıklanmıştı. Sonra da final yapacağı söylendi. Son olarak fikir değişti ve sezon finali yapacağı söyleniyor. Lafın kısası Güllerin Savaşı Haziran ayı içinde sezon finali yapacak ve Eylül ayında yeni sezonda da, ekranlarımızda bu savaş devam edecektir.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir