Medcezir / 72.Bölümde Mira ile Yaman nikah tarihi alıyor!

TV Programları

Ekran MD72.FR1

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Star Tv’nin fenomen dizisi Medcezir’de Mira ile Yaman, 72. Bölümde evlilik yolunda ilk adımı atıyorlar ve nikah tarihi alırlar.

Geçen bölüm sonunda tatil yaptıkları yerde Yaman’ın kollarında bayılmıştı. Yaman çok paniklemiş, Mira aç gözünü diyerek onu uyandırmaya çalışmıştı. Yaman hemen telefona sarılmış, Mira’yı acil ambulans helikopter ile hastaneye götürmüştür.

Faruk Bey acı haberi almış ve hangi hastanede olduklarını öğrendikten sonra hemen oraya gider. Beren de duyunca ablası için çok endişelenir.

 

Ekran AlıntısıMD72.FR3 Ekran AlıntısıMD72.FR4

Mira yapılan müdahale sonunda kendine gelir. Ameliyat olması gereklidir, Ameliyat tarihi belirlenir. Mira ameliyat gününden önce Yaman ile evlenmek ister ve evlilik için ilk adımı atarlar. Yaman Mira’ya: “Gerçekten evlendiğimiz zaman önümüzde duracak hiç bir engel kalmayacak, buna hastalığın da dahil.” Ve nikah tarihi alırlar. Mira mutluluktan uçacak gibidir.

Ekran AlıntısıMD72.FR5

 

Eylül bu evlilik kararını, “Düğün – dernek  hazırlıkları başlıyor o zaman.” diyerek sevincini belirtir.

Ekran Alıntısımd72.fr11

Mert bir türlü kendisini af edemez. Olcay Hanım’a gider, onunla konuşur. Bu konuşmaları da Uzay kapıdan dinler. Eylül’ü teselli etmek gene Mira’ya düşer. Mira, “Hiç bir şey için üzülme, tamam mı? Her şey çok güzel olacak.” Der.

Ekran Alıntısımd71.fr9 Ekran Alıntısımd71.fr10

Diğer tarafta Asım Şekip Kaya Kenan ile yüzleşir. Bay Aşk Kenan’a: “Artık seninle şöyle bir karşılıklı konuşma yapmak zamanı geldi.”

Ay Yapım tarafından yayınlanan Medcezir’in 72.Bölüm Basın özeti şöyle:

Mira’nın geçirdiği atak, iki aşığın çıktıkları büyülü yolculuğu sonlandırsa da, Mira’yla Yaman’ın geleceğe dair umutlarını elinden alamaz.

Kaderlerini değiştirmek için en büyük korkularıyla yüzleşirler. Mira’nın ameliyat taihine karar verilir. Altınkoy’da Orkun’un fitilini ateşlediği bomba dönüp dolaşıp kendi evinde patlar. Gecenin sessizliğini bozan silah sesleri Altınkoyluları yeniden bir araya getirir.

Mert’in ihanetini öğrenen Eylül, O’nun kendisine ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapatır. Eylül aşk acısına, Mert ise yaşadığı büyük pişmanlığa teslim olur.

Mert’le Uzay’ın çizgi romanlarının ilk taslağı matbaadan çıktığında, Eylül de hayatını altüst eden adrestedir.

Ekran AlıntısıMD72.FR2

Mira ve Yaman ömür boyu birlikte olmak için bir adım daha atar ve nikah tarihi alırlar. Bu mutluluk haberi hem Altınkoy’da hem de Tozludere’de yankı bulur. Orkun nikah tarihini Yaman’ın kendisinden öğrenirken, Nevin de haberi, anneler gününde alır.

Bu yıl anneler günü, Mert için de, Yaman için de Eylül için de Mira için de iyisiyle kötüsüyle sürprizli geçecektir… Bakalım annelere ne hediye verecekler, hep birlikte göreceğiz.

içiğdem erken indir halil sezai

Senarist Ece Yörenç’in twitter’dan attığı twite göre, Halil Sezai ve Çiğdem Erken konuk oyuncu olarak, bu hafta 72.bölümde bizlerle birlikte olacaklar ve en güzel şarkılarını seslendirecekler.

Medcezir’in yeni bölümü 8 Mayıs Cuma akşamı 20.30’da Star Tv. ekranlarında olacak!

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Medcezir 72.Bölüm 1.fragmanından, bölüm özeti Medcezir resmi Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir