Güllerin Savaşı / Cihan’ın doğun günü ve erkekliğe merhaba günü!

TV Programları

Ekran Alıntısıgs39.kp3

Baş rollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur’un oynadığı Güllerin Savaşı’nda, Gülru – Gülfem savaşı bütün hızıyla Kanal D ekranlarında devam ediyor.

Cumartesi gecelerinin sevilen dizisi reytinglerde de oldukça başarılı sayılır. AB grubunda Survivor All Star’ın ardından 2.sırada, Total’de 6.sırada yer almıştır.

Bu kadar hırs, kin, intikam ve ihtirasın arasında sıkışıp kalan Cihan’ın doğum günüdür. Gülfem etrafındaki herkesin canını yakmaya devam eder. Sahte hamileliğinde bebeğin düşmesini Gülru’ya mal ederken, Ömer sen zaten hamile değildin, olmayan bebeği düşürdün demesi, yalancı hamileliğini ortaya çıkartır. Bu durumdan en çok başta Cihan ve Ömer’in annesi Cahide Hanım çok üzülür. Cihan, bana yalan söyledin diyerek ablasını af edemez.

Ömer bir akşam Gülru’yu odasında yalnız yakalar. Ömer, bütün öfkesini, kinini adeta kusar. Gülru’ya benden de evliliğimden de uzak dur. Gülru; “Gülfem’e dokunmadığını dokunamadığını biliyorum. Onunla sadece benim canımı yakmak için de evlendiğini de biliyorum. Ömer; Ya sen dokuna bildin mi? Beni yakmaya çalışırken her gün benimle birlikte yandığını biliyorum. En iyi arkadaşım dediğin o zavallı Cihan’ı kandırdın. Ben eski sevgilimle evlendim, sen en iyi arkadaşım dediğin o zavallı hasta Cihan’la evlendin. Cihan, bütün bu konuşmaları dışarıdan duyar. Sendeler, ağlayarak oradan uzaklaşır.

Gülru, Cihan’a evde şahane bir doğum günü planlar. Eş dost, herkesi bütün arkadaşlarını, kardeşlerini, kardeşlerinin arkadaşlarını çağırır. Ona kendi elleriyle güzel bir doğum günü pastası yapar ama, Gülfem’in gazabına uğrar. Masadan yere atar.

Ekran AlıntısıGS39.19

Kalabalık bir doğum günü gecesidir. Gülfem davete gelen misafirleri beğenmez. Gülru’ya; “Bu kadar paçozu bir araya getirmeye nasıl becerdin, ben hayret ettim doğrusu. Doğum gününde kardeşime yeni arkadaşlar hediye edicem. Benim kardeşim bu paçozlar ordusuna selam bile vermez.” Gülru, eğer dediğim gibi olursa çok yazık olacak, sen yabancı arkadaşları arasında bütün gece sıkılmaya yabancı kalacak Cihan.”

Ekran AlıntısıGS39.31

Cihan ürkek adımlarla salona gelir, kendi kendine “Sen doğum günü çocuğusun Cihan. Bir günde kimsenin hayatı değişmez ama, uzun yolculuklar ilk adımla başlar. Neden o ilk adımı atacağın gün, doğum günün olmasın Cihan.”

Ekran AlıntısıGS39.25

Cihan tanımadığı arkadaşların masasına gelir, onlarla çak elden gel yapar. Bu değişikliği ablası ve doktoru Orkun Beyin hoşuna gider. Ömer tebrikler doktor, der.

Ekran AlıntısıGS39.30

O sırada doğum günü pastası gelir. Gülfem Hanım, hadi bakalım doğum günü çocuğu, bize küçük bir konuşma yap.

Ekran AlıntısıGS39.26

Cihan konuşmaya başlar. Bu gün sanki, benim ilk doğum günüm. Burda yeni tanıştığım arkadaşlarıma, Gülfem’in sanki beni ilk kez görüyormuş gibi bakan arkadaşlarına, buraya gelen herkese çok, ama çok teşekkür ederim. Ama, benim en güzel hediyem yanımda.

Ekran Alıntısıgs39.kp

Benin güzel karım, yanımda. Cihan, karısı Gülrü’ya sarılır.

Ekran Alıntısıgs39.kp2 Ekran AlıntısıGS39.27

Gülru’nun kulağına; “Hastalıklı, zavallı çocuk bu gece iyileşmek istiyor. Zavallı kocan bu gece pasıl yapmak istiyor.” Der ve Gülru’yu dudaklarından öper.

Ekran AlıntısıGS39.28

Bu öpeşmeyi en fazla hayret edenlerden biri de doktor Ömer Beydir. Sağ kaşını yukarı kaldırarak, kuşkulu gözlerle bakar.

Ekran AlıntısıGS39.29

Cihan’daki bu değişikliği ve herkesin içinde karısını öpecek kadar kendisine öz güven gelmesi başta ablası Gülfem’i, Ömer’i ve en çok Gülru’yu şaşırtır.

Ekran Alıntısıgs39.kp4 Ekran AlıntısıGS39.22

Cihan bu hareketi ile erkekliğini Gülru’ya gösterecek, zavallı kocan bu gece pazıl yapmak istiyor, derken neyi kastetti. Cihan erkekliğe de mi merhaba demek istiyor. Neler olacağını haftaya hep birlikte göreceğiz.

İyi Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir