Medcezir 68.bölümde neler olacak? Mira’nın Almanya hasreti!

TV Programları

medcezir-kapak 68

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Ay Yapım’ın fenomen Medcezir’in 68.Bölümde iki sevgili arasında hasret rüzgarları esecek. Yaman’ın üç haftalık mecburi Almanya seyahati, Mira’nın Almanya hasreti yaşamasına neden olacak. Bütün bu olanlar 10 Nisan Cuma akşamı 20.30’da Star Tv. ekranlarında…

Ay yapım’ın 68.Bölüm ile verdiği bölüm özeti Şöyle:

Yaman’ın Almanya’ya gidişi, Yaman ve Mira’yı ayırmak isteyenler için büyük bir fırsata dönüşür. Yaman bu tuzaklara düşmemek niyetindedir.

CCEdEckWMAATWKt

Yaman ve Mira aralarındaki binlerce kilemetreyi hissetmemek için, ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Sürekli telefon, bilgisayar ellerinde dolaşırlar…

Kenan’ın iyileşme haberleri Mira’yı çok mutlu eder. Kenan iyileştikçe, aralarındaki bir engel daha yıkacaklarının farkındadırlar. Mira Yaman’ı karşılayacağı anın hayallerini kurar.

Mira’nın sağlığına gösterdiği aşırı ilgi, dikkat çekmeye başlar ve Sude kendi kullandığı bir ilacın, Mira’nın da kullandığını öğrenince, bu heyecanın sebebini anlar.

Mert ve Uzay’ın bitmek bilmeyem rekabeti Eylül’ü çileden çıkartır ve onların meselelelrinden uzak durmaya çalışır, fakat bu uzaklık Mert’in, Eylül’den gizlediği gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olamaz.

Asım Şekip Kaya, Sude’yi köşeye sıkıştırmak için şimdi de Mira’yı kullanır ve Mira’nın üniversiteyi bitirme hayallerinin karşısına dikilir.

Sedef, Orkun’la Sude’nin yaptığı işbirliğine şahit olur ve Asım Şekip Kaya ile birlikte Orkun’a büyük bir oyun oynarlar.

Orkun, Mira’nın gönlünü alabilmek için Yaman’ın yokluğunu fırsat bilerek bir yemek organize eder fakat bu yemek, hiç de Orkun’un beklediği gibi sonuçlanmıyacaktır.

CCEc_teUEAAZXyw

Mira üç haftayı üç yıl gibi yaşamış, kalan son üç gün artık ayrılık dayanılmaz hal almıştır. Mira’nın Yaman’a en çok ihtiyacı olduğu anda, Yaman’ın elini yine omzunda hisseder.

CCE_bROVEAIFv9R

Beren ablasının kendisini yemeye vurmasından şüphelenir. Eylül de Mira’nın kilo aldığının farkındadır. Sude Hanım Beren’e ablasının ne ilaçlar aldığını, çaktırmadan öğrenmesini ister. Kendisi ile aynı ilaçları kullandığını öğrenince, hamile olduğunu öğrenmiş olur. Ve beklenen bebek olayı gerçekleşiyor.

CCJA3JvUsAATZAg

Mira’nın güzel bir kızı olacak. İnşallah senaristimiz Ece Yörenç Sezon finalini mutlu yapsın. Ben hep sezon finali diyorum, Final demiyorum. Final için Ay Yapım’dan resmi bir açıklama yok. Aslında daha çok erken finalden söz etmek için. Daha en az 10 bölüm var önümüzde. Reytingler düşmüş olsa da dizi bence süper gidiyor. Medyada yazılan çizilen dizi final yapıyor dedikodularına hiç kimse kulak vermesin. Tamamen balon haber bunlar. Kanaatimce bu dizi, bir sezon daha devam eder. Eylül’de üçüncü sezonu göreceğimize inanıyorum. Zira kadro süper, konunun da uçu açık. Yaman ile Mira üniversiteyi bitirmelerine daha iki yıl var. Daha neler olmaz ki, bu dereden daha çok sular akar. Ben kendi adıma Ay Yapım yönetiminden resmi bir açıklama gelmeden bu dizinin Haziran’da final yapacağına ihtimal vermiyorum. Hiç kimse merak etmesin, Seranay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy özel hayatlarında da sevgili olmak için bu dizide oynamıyorlar. Her ikisi de dizide, Mira – Yaman olarak rollerini yapıyorlar. Pek ala da oyunculuklarını konuşturuyorlar. Hep birlikte zaten izliyoruz.

Medcezir’de dev dalgaları hala durulmadı, daha güzel günler var 3.Sezonda seyredeceğimiz.

68. bölüm 10 Nisan Cuma akşamı 20.30’da Star Tv. ekranlarında olacak.

Keyifli Seyirler.

 

https://www.youtube.com/watch?v=aJWlEEh4guE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir