Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya / Medcezir 4.Bölüm süper geliyor,

TV Programları

03 Ekim ’13

Kategori
TV Programları
Çağatay Ulusoy - Serenay Sarıkaya / Medcezir 4.Bölüm süper geliyor,

Yaman annesini denizden çıkartıyor.


Star Tv.in inanılmaz ilgi gören dizisi Medceziryarın akşam 4.cü bölümüyle ekranlara geliyor. İlk 3 bölümünü geride bıraktığımız dizi, çok olumlu tepkiler aldı. Ben pek şaşırmadım. Önceki yazdığım blog yazılarımı okuyanlar bilir. Ocak 2013 tarihinden bu tarafa, O.C. in Türkiye versiyonu olan bu dizi tutar demiştim. Çünkü konu mükemmel, oyuncular harika, senaristinden yönetmenine kadar her şey çok güzel. İlk üç bölümü de tekrar izledim. İnanın çok keyif aldım.

Barış Falay’ı Ezel dizisinde izlemiştim. Kötü rolde çok başarılıydı. Hayran olmuştum. Medcezir’ de, Avukat Selim olarak tek kelime ile on numara. Sevecen bir baba, insanları seven, herkesi olduğu gibi kabul eden, dobra bir insan.

Taner Ölmez, Mert karakteriyle ayrı bir tat katmış. Tam yaşının genci, kıpır kıpır enerji dolu, espritüel ve komik.

Çağatay UlusoyYaman rolü ile kendisini bana hayran bıraktı. AFK’ da zengin ve karizmatik bir gençti. Bu rolde fakir ama gururlu, onurlu gene karizmatik biri olmuş. Daha önce belirtmiştim. Çağatay Yaman karakteri ile kendini aşmış, rolünü yaşıyor ve yaşatıyor. Bravo Çağatay Ulusoy.

Gelelim yarın akşam ekranlara gelecek dördüncü bölümde olacaklara. Yaman’ın annesi Nevin Hanım, Panayırda çıkardığı rezaletlerden dolayı, oğlunu düşünerek köşkü terk etti. Oğlu Yaman’ ın bu zengin, iyi insanların yanında kalmasını istemişti. Oğlu için kendini ateşe atmış, İstemediği Hasan ile birlikteliği kabullenmiş, onunla gitmişti. Sonraları Hasan’ın yaptıklarını dayanamayıp, kendini denize atmış, intihara kalkışmıştır. Oğlu yaman annesinin kurtarıcısı olmuştur.

Mira Yaman’ ı tanıdıkça ona karşı ilgisi artmış bu fakir gence aşık olmuştur. Orçun’ un Yaman’ a yaptıklarını öğrenmesiyle, Orçun’dan uzaklaşmış. Yaman’a göğsüne kapanarak, sığınılacak bir liman olarak görmüştür. Yaman’ı “Seni seviyorum deli gibi” sözleriyle ifade etmiştir.

Mert, panayırda Eylül’ e getirdiği şansın meyvelerini almış, artık Eylül ile yakınlaşmaya başlamıştır. Yaman, Eylül’ ün kendisine olan ilgisini bildiğinden, Eylül’e açıkça ikaz etmiş, Mert’in kendisine hayranlığını anlatmıştır. Eylül, Serez’in evlatlığı gibi gördüğü Yaman’ı takılmak istediğini Mira’ a söylemiş. Mira kendinin Yaman’a olan ilgisini, Eylül’e söylememiştir.

Baba Asım Şekip Kaya, Yaman’ ı Panayırda gördükten, annesinin rezaletlerinden sonra, kızı Ender’in evinde kalmasını kabullenebilecek mi, göreceğiz.

Orçun ile Yaman yanan evin tamiratında beraber çalışmak zorunda kalırlar. Bu Ender Hanımın isteğidir. Orçun bakalım Yamanın başına daha ne çoraplar örecek. Çünkü, Mira’ı Yaman’dan deli gibi kıskanmaktadır.

Herkesin olduğu gibi, benim de Favori dizim oldu Medcezir. Yarın akşam 4.cü bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Binlerce kişinin beklediği gibi…

Buradan başta Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve tüm oyuncu kadrosuna başarılarından dolayı tebrik ediyor, sonraki bölümlerde üstün başarılar diliyorum.

Sizlerin de başarı ve şans hep yanınızda olsun, Sevgili okurlarım.

 

Saygılar, sevgiler

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir