Medcezir 67.Bölümde neler olacak, Kenan bir avuç ilacı yutacak mı?

TV Programları

Ekran AlıntısıMDFR67.1

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Ay Yapım’ın fenomen dizisi Medcezir’in 67.Bölümü 3 Nisan Cuma akşamı 20,30’da Star Tv.  ekranlarında olacak.

Yaman’ın keyfi yerinde, şaklabanlığı da üstünde. Ağzında bir demet maydanoz ile Mira’yı kahkalarla güldürüyor.

Sude Hanımı, kendi DNA testini Asım Şekip Kaya’nın kızı Sedef ile doğruluğunu sağlaması oldukça keyiflendirmiştir. Asım Beye; “Yanlış mı duyuyorum, yoksa çocuğun senden olduğuna kabul mü ediyorsun?” Diyerek takılır.

Ekran AlıntısıMDFR67.2

Kenan, bebeğin kendisine ait olduğunu bildiği halde, Sude Hanımın DNA testleriyle Asım Şekip Kaya’dan olduğunu duyması ile avucundaki ilaçları yutacak mı?

Ekran AlıntısıMDFR67.5

Orkun Yaman’ın şarkısını hala 110 bin liraya sattığını inanamamaktadır. Nereden buldu bu kadar parayı, kafayı yiyeceğim diye isyan eder. Ve bu işin peşindedir.

Mira’ların evine biri camdan taşla içeri bir not atar. Notta, “Sonunda bana inanacaksın, Dediğimi yapacağım.” demektedir. Camı kırarak bu notu kim attı?

Beren ne yapmak istiyor?

Yaman niye soyundu? Niyeti ne?

Ekran AlıntısıMDFR67.3

Mira, niye tedirgin?

Ekran AlıntısıMDFR67.4

Medcezir resmi sayfasından verilen 67.Bölümün özeti ise şöyle:

Yaman da Mira da, Sude’nin oyununu çözer, ama gerçeği aralarında açıklanması zor koca bir dağ olacağını bildikleri için sessiz kalmayı tercih ederler. Yaman ağabeyini aradığında, O’nun uçuruma doğru bir adım atmak üzere olmasının bu kararı almasında büyük etkisi olur.

Orkun ise, Mira’yla Yaman’ı ayırmak için eline geçirdiği yeni kozu kullanmak için tam zamanı olduğunu düşünür.

Bu savaşta kendi kızlarını bile harcamaktan çekinmeyen Sude, yaptığı planın kusursuz işlediği için mutludur. Ama Selim, hikayenin peşini bırakmaya niyeti olmadığını ispatlar.

Mira annesinin kaçırılmasının kurmaca olduğundan emin olduğu halde, Narlıçeşme’deki evlerinin etrafındaki adam bütün huzurunu kaçırır. Esrararengiz adamın yaşattığı kabusun heyecanı Altınkoy’a da yayılır.

Faruk acil Ankara’ya gitmesi gerekir ve Yaman’la Mira yeni evde yalnız kalırlar.

Bütün bu soruların cevabını 67.Bölümde Cuma akşamı 20,30’da Star Tv’de birlikte göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir