Medcezir / Sude Kaya’nın bebek davası geceye damgasını vurdu!

TV Programları

cats ASK

Star Tv’nin fenomen dizisi Medcezir’de Sude Hanım herkesi parmağında oynatmaya devam ediyor. Annesi kadar akıllı olan Mira, annesinin döndürdüğü dolapları inanmadı ve Yaman’ın da yardımı ile tüm foyalarını meydana çıkaracak.

Medcezir’de Yaman Mira arasında sular duruldu. Mira Yaman’ın gönül limanına sığındı. Dev dalgalar aile büyükleri arasında gel-gitler yaşatıyor. Dizinin reytingleri de normalleşti. Cuma Tv. Dizileri arasında Medcezir Total’de 4,43 ile 3.sırada, AB’de 4,67 ile 2.sırada yer aldı.

Geçen 65.bölüm sonunda Sude DNA raporunu hastanede hemşireyi satın alarak değiştirtmiş ve çocuğun babası Asım Şekip Kaya olduğunu kanıtlamıştı. Ancak Sedef bu numarayı inanmadığı için tekrar DNA testi yaptırdı. Ama bu defa da Sude, Orkun’un yardımı ile tekrar ikinci testten de çocuğun babası Asım Beyi çıkarttı. Deniz Hanım ile yaptıkları canlı yayında çocukları olacağını herkese ilan etti.

Geçen 65.Bölüm sonunda Yaman Mira’ya sürpriz yaparak arabasını geri getirmişti. Mira çok memnun olmuş, birbirlerine “Vazgeçmeyeceğiz” diyerek söz vermişlerdi.

Ekran AlıntısıMD66.1

Aras onları yukarıdan dik dik bakarak, bilhassa Yaman’ı rahatsız etmiştir. Aras teyzesi Süreyya Hanım ile kardeşi ve Ali ve babası yüzünden kavga eder. Aras kırar, döker, evin altını üstüne getirir. Alt kattakiler, Beren hatta safari rahatsız olur, havlar. Çıkıp kapıdan bakarlar.

Ekran AlıntısıMD66.2

Yaman Safariyi de alıp dışarı çıkmayı teklif eder. Aras çıkışında onlardan özür diler, zamala alışırsınız, der. Süreyya Hanım ağlayarak aşağı Mira’lara iner. Olayın sebebini anlatır.

Ekran AlıntısıMD66.3

Safari huysuzlanınca Yaman alır onu dışarı çıkartır. Süreyya Hanım Yaman’dan Aras’ı da bir bakmasını ister. Mira da kardeşi Beren’e Safari’nin bugün evden gideceğini söyler.

Sude Hanım test sonucu ile odadan çıkar, Sedef’e bebek % 99,9 Asım Şekip Kaya’dan olduğunu söyler. Sedef neticeyi bakar. Sude, mutlu haberi babana sen mi vermek istersin? Sedef, işkillenir, sen ayarladın değil mi? Satın aldın bu kağıdı, der. Arkasından bütün yalanlarını çıkaracağım ortaya…

Ekran AlıntısıMD66.4

Sude, modacısını arayarak, hamile olduğunu, elbise ölçülerinin her ay değişeceğini söyler. Hastanede hemşireye istediği gibi raporu düzenlettirmek için önüne bir deste para koymuştur. Bu kağıdın resmi bir geçerliği olmadığını söylese de, birkaç gün oyalamak için istemiştir.

Ekran AlıntısıMD66.6

Yaman, Aras’ın yanına tepebaşına gider. Oturur, tanışırlar ve birlikte dertleşirler. Birbirlerine benzediklerini, babaları yönünden kaderlerinin aynı olduğunu konuşurlar. Aras kardeşi Ali’i anlatır.

Ekran AlıntısıMD66.5A

Kenan kontrol için aynı hastaneye getirilir. Sude Hanımın DNA testini yapan aynı hemşire Kenan’dan kan alır. Doktor Kenan’a 6 ayda ayağa kaldırabileceklerini söyler. Annesi Nevin ve Kenan çok sevinirler.

Ekran AlıntısıMD66.7

Sedef Selim Beye telefon eder. Sude’nin bebeği babamdan olduğunu söylüyor. Bence bu bebek Kanan’dan olduğunu söyler. Sude’nin bir numara çevirdiğini, kesin sonuçlarla oynadığı söyler. Bu konuşmayı Kenan da yatağından duyar.

Selim ile Deniz aralarında konuşarak, medeni iki insan gibi aralarındaki ilişkiye son verirler. Deniz, ben senin beni sevemediğin için öfkeliyim. Ölen karısını sevdiği kadar beni sevsin istemiştim. Deniz, bundan sonra sen bir avukatsın, ben de bir haberciyim. Selim Bey, özür diler ve küçük valizini bile almadan gider.

Ekran AlıntısıMD66.8

Artık hep söylediğimiz Deniz Hanım Mert’in cici annesi olması ümidi de burada bitti gibi gözüküyor.

Selim Bey ofisindeki sekreterini arar, gelemeyeceğini söyler. Burcu, bankadan aradıklarının Yaman’ın burs çekinin bozdurulduğu söyler. Selim çekin bozdurulmasını çok üzülür ve Yaman’a kızar.

Ekran AlıntısıMD66.9A

Yaman’ı Mert arar, bebek abinden değilmiş, az önce teyzem ile konuştum, canı çok sıkkındı. Sinirden maratoncu gibi nefes alıyordu. Kardeşim biz rahat olalım, kriz bizi teğet geçti. Yaman, sağ ol kardeşim eve gelince görüşürüz.

Ekran AlıntısıMD66.10

Mira ile Yaman Safari’yi de alarak Altınkoy’a giderler. Beren gelmez, evde kalır. Yaman Mira’ya test sonucunun çıktığı, Asım Beymiş, abim değilmiş.

Ekran AlıntısıMD66.11

Hastane çıkışı Kenan annesi ile eve gelmez. Giray ile işleri olduğunu söyler. Araba bakacaklarını söyler, annesi o parayı dokunma tedavin için kullanacağız. Kenan Giray’a benim Altınkoy’a gidip bu gün Sude’yi mutlaka görmem lazım.

Ekran AlıntısıMD66.12

Sude eve geldiğinde Orkun’u evinde bulur. Ne oldu, arabayı Mira’ya götürdün mü? Orkun, sinirle arabayı Yaman’ın aldığını anlatır. Orkun Yaman’ın hayatımın kabusu oldu resmen, sürekli ayağının altında olduğunu söyler. Bunlar mira ile uzaklaştıkça, daha çok yakınlaşıyorlar.

Ekran AlıntısıMD66.14

Bir gün bunlar pat diye biz evlendik diye gelecekler o zaman tam olucak. Siz de çok sağ olun, çok yardımcı oluyorsunuz. Bu iş benim için Mira davası olmaktan çıktı. Ben hırs yaptım, o herif arkasına baka baka buradan cehennemin ta dibine gidecek, bir daha da Mira’nın suratını görmeyecek, ben başka bir şey istemiyorum. Bir şey yapmamız lazım, çok vakit kaybettik.

Ekran AlıntısıMD66.15

Saferi arabaya bindirilir, Altınkoy’a doğru yola çıkarlar. Yaman giderken bebek meselesini Beren’e ne zaman söylemeyi düşünüyorsun diye sorar. Mira, şu psikolojide kaldıramaz, önümüzdeki hafta kendi söylesin.

Ekran AlıntısıMD66.16

Mert ile Eylül bir demet çiçek ile Beren’lerin evine gelirler. Beren onları görünce çok mutlu olur.

Tam bu sırada Altınkoy’un gençleri kapıyı çalar, sürpriz diyerek içeri dalarlar.

Ekran AlıntısıMD66.17

Mira giderken belki bu arabayı tekrar satmamız gerekebilir. Babam da kendi arabasını satmış, paraya ihtiyacı var. Yaman, araba senin ne istiyorsan yap. Mira, gerçekten inanamıyorum böyle bir şey yaptığını, bir şarkıyı bu kadar parayı nasıl verdiler.

Asım Bey çok sinirlidir. Benden bir kuruş bile alamaz. O çocuk benden değil… Avukat, peki doğruysa sizinse? Annesi Mert ile Sedef Hanım kadar güçlü duruma geliyor. Asım Bey, asla… Selim Bey, Sude’nin yaptırdığı bu testin kanuni olarak hiçbir geçerliliği yok. Dava açarız, test tekrarlanır.

Giray, kontrolden Leyla Hanıma geldiğini söyler geçer. Arabanın arka koltuğunda Kenan da içeri girmiş olur.

Ali alt kata Beren’e ikramlık yiyecekler getirir. İçeri girmezler. Kızlar Süreyya hanıma fal baktırmak isterler.

Ekran AlıntısıMD66.18

O sırada Hale arar, Beren kapalı havuza gidelim mi diyerek Hale’ye nispet yapar.

Selim Bey eve gelir. Çocukları sorar, Yaman’ı cep telefonundan arar. Neredesiniz diye sorar. Yaman, birazdan evde olurum. Mira ve Yaman eve girerken Sude arabası ile spora gider. Selim Bey de Yaman’ı bekliyordur.

Ekran AlıntısıMD66.19B Ekran AlıntısıMD66.19A

Kenan tekerlekli arabası ile Sude Hanımın arasının önüne çıkar. Kenan, sana zarar vermeyecenini söyler. Sude, gözünün yaşına bakmam seni içeri tıktırırım. Kenan, karnındakinin benim olduğunu biliyorum. Bu gün ben de hastanedeydim, Sedef Kaya’nın çığlıklarını tesadüfen duydum. Asım Beyin çocuğu olduğunu da duymuşsundur. Kenan ısrar eder, karnındaki benim çocuğum, bundan eminim.

Yaman bahçede havuz kenarındaki Selim Beyin karşına çıkar. Selim bey nasılsın diye dil uçuyla sorar. Yaman, aslında pek iyi değilim. Senin kızıcağın bir şey yaptım ben.

Ekran AlıntısıMD66.20A

Mecbur kaldım, yapmak zorundaydım. Selim, mutlaka bir mecburiyet vardır. Yaman, biliyormuydun sen diye sorar. Selim, o değerde bir eğitim çeki bozdurulunca, banka güvenlik nedeniyle haber verdi. Yaman; abi ben sana söyleyecektim. Mira’nın abime verdiği parayı bir şekilde iade etmem gerekiyordu. Bir şey söylemeyecek misin? Kızmıyacakmısın abi? Selim Bey; Hayır, senin içini rahatlatmıyacağım. Kendi geleceğinle ilgili kararları verebilecek yaştasın.

Ekran AlıntısıMD66.21

Bu kararı alırken sonuçlarını da planladığını düşünüyorum. Çünkü aksi beni kızdırır, çok kızdırır hem de… Yamam sanki gerçek babasının karşısında durur gibi el pençe durur.

Ekran AlıntısıMD66.22

Yaman sana söz veriyorum, o mastırımı bitireceğim. Yemin ederim, seni hayal kırıklığına uğratmamak için elimden geleni yapacağım. Selim; Beni değil, sen kendini düşün. Mesel para değil ki? O sadece bir çek değil ki, o senin eğitim sürecin. Para senin, sen böyle kullanmaya karar verdin. Benim en ufak bir yönlendirmem olamaz artık. Sen bir kere, benim tanıdığım en güvenilir insansın. Sadıksın, fedakarsın, artık yeter. Sevdiğin uğruna, sevdiklerin uğruna hayatını zik zaklar çizdirme be oğlum. Kendi geleceğini de düşün biraz. Öce sevdiğin insan sana güvenmez bir kere. Hayatını ortalığa saçan bir adama güvenmez o kız. Yaman; Haberi yok abi. Selim, al işte öğrendiğinde yeni bir tantana. Yaman, öğrenmiyecek. Ben de merak ediyorum, gerçekten öğrenince ne olacak? Mutlaka Yaman’a eğitimini zora soktuğu için, çok kızacaktır.

Yaman daha sonra Mira’nın evden çıkışıyla yanına gelir. Mira, Eylül aradı, herkes bizde toplanmış, yeni eve baskın yapmışlar.

Ekran AlıntısıMD66.23

Yaman ben de gelmesem, Selim abinin canı sıkkın biraz. O sırada Safari kapıdan çıkar kaçar. Yaman peşinden koşar. Sude Hanımın kapıları açık arabasını görür.

Ekran AlıntısıMD66.24

Yaman bakınır, cep telefonu ve çantası arabadadır. O sırada çalar, Sude Hanım diye seslenir. Yaman, hemen Kenan’ı arar, cevap alamaz. Annesini arar, abin yok. Giray ile beraberler. O sırada da Mira da oraya gelir. Safari ağaçların arasında kuyruk sallar. Orada Sude Hanım vardır, Safari ona yapar bu sevgi gösterilerini.

Ekran AlıntısıMD66.25

Mira yerden annesinin bilekliğini bulur. Sude Hanım kaçırılmıştır. Hemen harekete geçerler. Selim Bey ve güvenlik görevlilerine haber verilir.

Ekran AlıntısıMD66.26

Yaman, Selim Bey ve Özel güvenlik görevlileri Leyla’nın evinde arama yaparlar. Yaman Kenan’a arasının yanında senin tekerlek izlerini gördüm, ne yaptın diye hesap sorar. Evin bütün odaları aranır. Kenan Sude’ye gördüğünü, konuştuklarını, ben yanından ayrıldığımda gayet sağlıklıydı.

Ekran AlıntısıMD66.27

Yaman Mira’yı arar, annesinin en son kiminle konuştuğunu sorar. Asım Bey ile konuştuğu anlaşılır. Selim Asım Beyi arar, Asım Bey, onun yüzünü şeytan görsün. Sude kayboldu, arabasını terk edilmiş olarak bulduk.

Bütün Altınkoy aranır, Altınkoy’u terk etmediği ortaya çıkar. Sonra da Orman yolu kenarında bulunur, hastaneye kaldırılır. Yaman abisi ile sert konuşmalar yapar, ama Kenan suçlamaları kabul etmez.

Ekran AlıntısıMD66.28

Sonra Selim Beylerin evine gelen Beren Kenan’ı görünce olay çıkartır. Allah belanı versin diyerek Kenan’a saldırır.

Ekran AlıntısıMD66.29

Beren Mira’ya abla annem hamileymiş doğru mu bu diye sorgular. Mira, evet öyle canım. Niye bana söylemedin diyerek ablasına çıkışır. Nevin Hanım oğlu Kenan’a seninle bir ilgisi yok di mi? Diye sorar. Kenan, kesinlikle var, der.

Orkun, Mert ve Selim Bey güvenlik görevlileri ile durumu konuşurlar. Mert, sen niye bugün Sude Hanımlara geldin diye sorar. Mira’nın arabasını geri almak istedim, Yaman almış onu haber vermeye geldim. Mert’e parayı siz verdiniz herhalde… Mert, yok şarkısını satmış, der.

Ekran AlıntısıMD66.31

Yaman ile Mira Yaman’ın odasındadırlar. Birlikte konuşurlar, Mira annesi ile son zamanda aralarında geçenleri, tokat atmasına kadar anlatır. Yaman şarkısını mırıldanır Mira’ya söyler.

Ekran AlıntısıMD66.33

Faruk Bey de yurt dışından döner. Onu hava alanından Aras ve kardeşi Ali alırlar. Sedef durumu Faruk beye anlatır, Sude Hanımın kayıp olduğunu söyler.

Ekran AlıntısıMD66.32

Televizyonda Deniz’e karşı ile Sude Kaya ile çok özel, canlı yayın reklamı çıkar. Sedef, Deniz’i arayarak Sude ile ne zaman konuştuğunu sorar, Deniz, öğlen konuştuklarını söyler.

Mira’ya hastaneden telefon gelir, annesi hastanededir. Hep birlikte hastaneye giderler. Doktor Mira’ya kardeşiniz son derece sağlıklı, anneniz de çok iyi, der.

Ekran AlıntısıMD66.34

Sude kızlarına bize zarar veremedilerek diyerek oyununu sürdürür. O sırada gelen Asım Bey, kötü kötü Sude’ye bakar.

dIqFubEuKxVbM7I5icFeNgXm

Yaman’ı Kenan arar. Yaman iyi der. Yaman; ne bileyim Kenan bebeğin durumu deyince herkes kulak kabartır. Yaman, ben seni sonra arayacağım.

Sude yazdığı senaryoyu kızlarına anlatır. İki tane adam iki kapıyı açarak, ağzımı kapattılar. Yüzleri maskeliydiler. Selim Bey, merak etmeyin bulacağız, kim yaptıysa cezasını çekecek. Mira, annesinin bu anlatıklarını inandırıcı bulmaz. Odada yalnız kaldıklarında annesinin üstüne battaniye örterken kolunu, bacaklarını bakar, hiç yara bere göremez.

Ekran AlıntısıMD66.37

Evde Mert babası ile konuşur, komplo teorileri üretir. Ne olur dedem suçlu olmasın diye dua eder. Selim de bir hukukçu olarak,  Sude’nin ifadesine dayalı, olanların bir düzmece olduğunun farkındadır.

Ekran AlıntısıMD66.35A MD66.35B

Yaman abisi ile konuşur. Sude Hanımın iyi olduğunu, dinlendiğini söyler. Kenan, Yaman yemin ederim bu olanlarla benim bir ilgim yok. Ben sana söylüyorum, Sude’ye bilerek, isteyerek zarar vermem. Yapmadım yani. Yaman sen burayı unut, doktorum söylediği umut seni ayağa kaldırsın. Sen kendine bak. Kenan, benim asıl umudum Sude’nin karnında. Yaman sen manyak mısın bu nasıl takıntı ya…

Beren, Ali ve Aras ile hastane kafesinde otururlar. O sırada yanlarına gelen Uzay’ı Ali Beren’in sevgilisi zannediyordur. Ali, erkek arkadaşın yan çizdi. Beren de sen Demet’i aradın mı? Merak etmesin.  Aras, Demet benim kız arkadaşım. Ali, benim sevgilim yok diyerek açıklık getirir. Beren, bana ne canım. Aras, onları yalnız bırakmak için. Ben bir Yaman’ları bakayım diyerek kalkar.

Ekran AlıntısıMD66.36

Sedef de babasının tekrar test yapılması için, Asım Bey de kan verir. Orkun da oradadır. Sedef Sude’nin söylediği hiçbir şeyi güvenmediğini söyler. Orkun Sude ile anlaşması gereği, Orkun tekrar test yapılmasını önerir. Bu durumda Asım Beyin kanı ile daha önce alınan Kenan’ın kanını değiştirir. Asım Beyin kanı çöpe atılarak, Kenan’ın kanı konur. Bu testte de çocuk Asım Beyinmiş gibi çıkar.

Ekran AlıntısıMD66.38

Mira dışarı çıktığında Yaman’a annesinin hiç yara bere olmadığını söyler. O sırada yanları gelen Orkun, abinin sigorta parası için 3 bi vermişsin. Şarkıdan mı geldi bu para. Valla helal olsun sana. Bir şarkı hem araba aldı, hem abinin sigortasını ödedi. Tekrar tebrik ederim, bir şarkı ile zirveyi ele geçirin.

Ekran MD66.38

Aras, hastane bahçesinden Sude Hanımın odasının resimlerini çeken paparazilerle tartışır ve yumruklaşmaya kadar gider. Burnu kanayan Aras’ı hemşire pansuman yaparken Mira’lar görürler, Olayı sorarlar.

Ekran AlıntısıMD66.40A Ekran MD66.40

Asım Bey, Baş Hekimle görüşür, bu test aramızda kalacak Sude Hanım bile bilmeyecek. Baş Hekim bizzat ben ilgileneceğim. Halbuki işi hemşire yürütüyor. Kanlar değiştirilir bile.

Ekran AlıntısıMD66.39

O gece Mira bir rüya görür. Altınkoy içinde koşuyordur. Koşarken geçmiş olaylar kafasında şimşek şakar, sanki hastalığı nüksetmiştir. O an annesinin kaçırıldığı yerde Safari’nin orman içindeki hareketleri gözünün önüne gelir. Evet, o anda annesi oradaydı. Hemen kalkar, koşarak olay yerine gider. Yaman da kalkar peşinden gider. Yaman da yanına gelir. Mira, yalan söyledi, annem kaçırılmadı. Biz onu ararken o bizi izliyordu.

Ekran AlıntısıMD66.41

Yaman, neden böyle bir şey yapsın ki? Mira, önce Kenan’la, sonra da Asım Bey ile konuştuktan sonra, birinden biri suçlansın diye böyle bir oyun oynadı. Herkes kuşkulanacak, hamileliğini sorgulamaktan vazgeçeceklerdi.

Sabah erkenden Sedef hastaneye gitmek üzere kalkar. O sırada Selim Bey onu yakalar. Aralarında olayları tartışırlar. Selim Sedef’e çok öfkelisin. O an kalkan Mert de teyzesini lafı koyar. Sabah sabah erik mi yedin yüzün ekşi? Güzel espriydi. Sıkışan Sedef, sakladığı sırrı söyler. Dün gece babam ile biz babalık testini tekrar yaptırdık. O sırada Mira ile Yaman da gelir. Sude’den gizli ama, Sude Orkun sayesinde olayın tertipçisi, yani tam içinde. Mira’da şimşek çakar, tabi ya… Hemen telefona sarılır. Yaman peşinden gelir, gelme Yaman, yalnız konuşmam lazım.

MD66.42

Asım Bey, Sedef hazır mısın diye arar. Yaman odasına gider. Aras Yaman’ı arar. Aras, sizin sayenizde şöhret olmuştum onu söyleyecektim. Aras, beni Sude Kaya’nın badi-gardı sanmışlar. Yaman da açar bilgisayarını bakar.

Ekran AlıntısıMD66.43

Yaman internetten tek tek resimleri inceler. O sırada hastanede Asım Bey’in kanı alınırken, Orkun ile hemşirenin bakışmasını ve parmak ile ok işaretini görür. Yaman derhal Orkun’un evine gider. Onu arabasının bagajında sıkıştırır.

4EkaroytxcJwKIrUtqgOHVNc

Sude Hanıma nasıl yardım ettin, anlat diyerek gırtlağına basar.

Ekran AlıntısıMD66.44

Sude Hanım çekim için makyaj yapılırken Mira gelir. Bu da oynunun son perdesi ha…  Sude bizi yalnız bırakın. Anne kız baş başa odada kalıp konuşurlar.

Ekran AlıntısıMD66.45

Sude, önceden karar verilmiş bir çekimdi iptal edemezdim. Mira, bu oyunu oynamaya ne zaman karar verdin. Sude, her şeyi sorgulayacak kadar mı nefret ediyorsun benden. Bu kaçırılmayı ne zaman uydurdun. Anne bizim hamurumuz aynı. Mira, san kimse saldırmadı. Sen kendin uydurdun. Sana kim yardım etti. Sude’yi yardım eden Orkun. Mira, annesinin bütün boyalarını yüzüne haykırır.  Sen herkesi kukla gibi oynattın parmağında. O sırada Yaman da Orkun’u sıkıştırır. Onun kanını değiştirdiniz. Mira, aslında bebeğin babası Kenan değil mi?

Test sonucu Asım beye verilir. Doktor hiç kuşkunuz olmasın bebek sizin der. Sedef de şok olur.

Ekran AlıntısıMD66.46

Deniz Hanım canlı yayına girer. Kenan de evden yayını izler. Sude küçük bir kaza atlattığını söyler. Bu gün de söz verdiğim için canlı yayına katılıyorum. İsterseniz güzel bir haberle başlayalım sohbete… Bay Aşk ile ben bir bebek bekliyoruz. Bu sözleri duyan Mira, dışarı çıkar. Kenan duydukları karşısında bütün ümidini kaybeder. Yaman da o sırada Kenan’ı arar. Kenan telefonunu açmaz. Avucunda bir avuç ilaç vardır.

CBLm5czUcAASoPH

Yaman devamlı çaldırmasına rağmen telefon açılmaz. Ve 66.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıMD66.SON

Bu bölümde Sude Kaya’nın bebek davası geceye damgasını vurdu. Şimdi ne olacak? Kenan bir avuç ilacı yutacak mı? Mira, hüsranla hastaneden dışarı çıktığı, sığınacak bir tek limanı var, Yaman’ın kocaman kalbi. Asım Şekip Kaya ne yapacak, kendi kazdığı kuyuya düştü. Sude’nın av kapanına yakalandı. Bütün bu olup bitenleri haftaya ve ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

CBFwukWWEAAbmt2

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay sarıkaya’nın oynadığı, Ay Yapım’ın bu fenomen dizisi “Medcezir” adlı aşk gemisi pupa yelken denizlerde yol alıyor. Gene sahillerde med cezir olayları olacaktır. Bu gemiden kimler inecek, kimler binecek?  Ece Yörenç’in renkli kalemi bize daha neler yazacak bakalım. Mutlu sona doğru…

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden ve medcezir resmi twitter sayfasınan kopyalanarak alınmıştır

 

 

 

1 thoughts on “Medcezir / Sude Kaya’nın bebek davası geceye damgasını vurdu!

  1. It’s an embarassment you do not have a donate option! I ‘d certainly contribute to this dazzling blog! I expect for now I’ll go for book-marking as well as including your RSS feed to my Google account. I anticipate fresh updates as well as will certainly speak about this blog with my Facebook group.

    https://test.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir