Çağatay Ulusoy, Derya Şensoy ile sadece eğlendi!

Magazin

05 Eylül ’13

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy, Derya Şensoy ile sadece eğlendi

İnternet magazin sayfalarında Çağatay Ulusoyile Derya Şensoy’ ın haberleri ile çalkalanıyor. “Çağatay Ulusoy Gecelerde hangi oyuncuyla yakalandı?”.  Haber başlığı aynen böyle.

Haberin devamı şöyle.

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz gece Derya Şensoy ile birliklte Star TV Starlife kameraları tarafından Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülendi.

Ayaklıgazete com’un haberine göre daha önce de bir çok defa Derya Şensoy ile aynı mekanda eğlenen Çağatay Ulusoy gece kulübünden ayrılırken, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yakışıklı oyuncu basında yer alan Derya Şensoy ile birlikteliği olduğu yönündeki haberleri  “Derya ile aynı arkadaş grubundan olduğumuz için sık sık bir arada görüntülenmemiz gayet normal. Bu tür haberler sadece dedikodu, gerçek olma ihtimali yok” dedi.

Aferin Çağatay, her şey dobra dobra. Çıkarsın Basın karşına açıklarsın. Arka kapıdan kaçma yok artık. Sen kimseden kaçmıyor, yasak bir şey yapmıyorsun. Çeşme’ deki doğum günü, havuz partisi olayları biraz abartılmıştı. Bir erkeğin bir kızla çıkması illa da sevgili olmaları anlamına gelmez. Senin alnın açık, yüreğin tertemiz. Yakalanmak,  gizli iş çevirenlere mahsustur. Tabi ki eğlenmek onun en doğal hakkı.  Çağatay Ulusoy’ un kendi ağzından söylediği bir lafı vardı. Bir ilişkim olursa; “Çıkarırım, işte budur derim” demişti. Biz artık Çağatay’ ı böyle tanıyoruz. O artık gerekli dersleri aldı.

Şimdilerde de süper bir dizisi Medcezir başlıyor. Bence, sansasyonel haberlere ve reklama ihtiyacı yok.

Star TV. de 13 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 de kendini gösterecek. Reytinglerde birinci olacak ve artık o eski günlerine tekrar dönecek.

Daha önce de bir yazım da belirtmiştim. “Çağatay, aşk zamanı değil, iş zamanı.” Diye.

Çağatay, sen Yaman olarak, Medcezir’ deki Mira ile aşkını bir yaşa, seyirci bir görsün, izlesin.

Gerçek hayatta da ne aşklar senin peşinden koşacak.

Başarılar. Çağatay Ulusoy.

Herkese gölünce aşklar ve işler diliyorum.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir