Paramparça’da Sinan Akçıl sürprizi!

TV Programları

cats paramparça-s.akçıl

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın baş rolü oynadıkları “Paramparça” dizisinde geçen hafta 16.bölümde ve bu haftaki 17.bölümde Sinan Akçıl rüzgarı esti.

Son zamanlarda dizilerde başrol oyuncuları şarkı söyleyerek, diziye renk katmaları moda oldu. Medcezir’de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy sık sık önceki bölümlerde performanslarını göstermişler, şarkı söylemişlerdi. Kara Para Aşk dizisinde de Tuba Büyüküstün İtalyanca bir şarkı söylemişti. Bu defa dizilerde gerçek ses sanatçıları da misafir oyuncu olarak katılmaya başladılar.  Sinan Akçıl Kiraz Mevsiminde de konuk sanatçı olarak çıkmış, “Arada Sırada” adlı parçasını söylemişti. Sinan Akçıl bu defa da “Paramparça”da konuk sanatçı olarak katılmıştır.

Sinan Akçıl ile dost olan Erkan Petekkaya, sevilen sanatçıyı oynadığı diziye konuk sanatçı olarak davet etmiş. 16.Bölüm sonunda Cihan Beyin oğlu Ozan’ın (Burak Tozkoparan) 18.yaş doğum günü partisi yapıldı. Bu partide iki şarkı söyledi. Sinan Akçıl’ın daha önce “Dev Dalga” klibinde Erkan Petekkaya oynamış. Şimdi de iade-i ziyaret kabilinden Sinan Akçıl’da bu davet icabet etmiştir.

Ekran AlıntısıPRÇ16.4

Sevilen Şarkıcı geçen 16.bölüm sonunda “Biri Bana Gelsin” adlı parçasını ve 17. bölüm başında aynı sahnenin devamında bu hafta da, “Tabi Tabi” adlı parçasını söyledi.

Ekran Alıntısıprç16.E.P.

Erkan Petekkaya, rol icabı oğlu Ozan’ın doğum gününde baterinin başına geçerek, orkestraya eşlik ettikten sonra, mikrofonu eline alarak; “Sevgili dostlar, hepiniz hoş geldiniz, bizi böyle güzel bir günde yalnız bırakmadınız, oğlum 18 yaşına girdi. Artık reşit oldu. Önce oğlumun, sonra da bütün gençlerin sağlıklı, sıhhatli güzel bir  gelecek geçirmesini diliyorum. Birazdan sevgili dostum Sinan Akçıl sizlerle beraber olacak. İyi eğlenceler.” Diyerek bir takdim konuşması yapmıştır.

Ekran AlıntısıPRÇ16.7

16.Bölüm sonunda, Sinan Akçıl sahne aldı. “Biri bana gelsin” adlı parçasını söyledi. Gençler dans etti.

Ekran AlıntısıPRÇ16.8

Cansu da sahneye çıkararak, Sinan Akçıl ile düet yaptı ve dans etti.

Ekran AlıntısıPRÇ17.2

Ozan’ı kardeşi Cansu bu mutlu gününde sarılarak kutladı.

Ekran AlıntısıPRÇ16.2

Sinan Akçıl, çekimler sonunda yönetmen Cevdet Mercan’dan da tam not almış.

105-sinan akçıl

Bu gelenek dizlerde bundan sonra da devam edecektir. Önümüzdeki günlerde hangi dizilerde, hangi ses sanatçılarının konuk olarak göreceğiz bakalım.

Paramparça, Pazartesi gecelerinin reyting rekortmeni dizisi, çok da güzel gidiyor, herkes gibi ben keyifle izliyorum. Sinan Akçıl güzel sesi ile diziye renk katmıştır.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir