Medcezir 66 Bölümde neler olacak? Sude’nin çocuğu kimden?

TV Programları

Ekran Alıntısımd66.fr1

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Ay Yapımın fenomen dizisi Medcezir’de Sude Hanımın çocuğunun kimden olduğu 66.bölüme damgasını vuracak.

 

Medcezir’in 66.Bölüm Basın özeti şöyle:

Yaman Mira’ya yaptığı sürpriz, Mira’yı çok sevindirir. Bu coşku, Yaman’ın verdiği zor kararın yükünü de hafifletecektir. Ancak, bu mutluluğun sesini Narlıçeşme’nin gürültüsü bastırır. Birden bire kendilerini, komşu evin hayat hikayesinin tam ortasında bulurlar.

Ekran Alıntısımd66.fr2

Sude’nin test sonuçlarının yankısı Kenan’a ulaştığında, Kenan bunun kaderin kendisine verdiği ikinci bir şans olduğunu hisseder ve, bir an önce Sude ile konuşmanın yollarını arar.

Sude’nin elinde tuttuğu test sonuçları, herkesin elini yakan bir alev topuna dönerken, Asım Şekip Kaya’nın öfkesi bu ateşle büyüyecektir.

Yaman’ın kendisinden habersiz burs çekini bozmasından Selim’in haberi olur. Yaman’la aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden huzursuzdur. Mira’ya sürpriz yapma şansını Yaman yüzünden kaçıran Orkun eskisinden daha hırslı bir şekilde Sude’nin kapısını çalar.

Ekran Alıntısımd66.fr3

Aynı saatlerde Kenan da Altınkoy’dadır, ve Asım test sonucu yüzünden çok öfkelidir. Yaman ve Mira Sude’nin arabasını terk edilmiş olarak bulduklarında, Sude’nin esrarengiz kayboluşuyla ilgili bütün gözler, Kenan ve Asım Şekip Kaya’ya çevrilir.

Medcezir’in 66.Bölümü, 27 Mart Cuma akşamı 20.30’da Star Tv. ekranlarında olacak. En önemlisi çocuk kimden? Sude’yi kim kaçırdı? Bu heyecanlı bölümde neler olacağının hep birlikte göreceğiz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir