Çağatay Ulusoy, Şensoy kardeşlerin oyununu izledi, arka kapıdan kaçtı!

Magazin

 CAtz2F4W4AEgBIJ

Çağatay Ulusoy 21 Mart Cumartesi akşamı, Ferhan – Derya Şensoy kardeşlerin yazıp, oynadığı “Pera’daki Hayalet” adlı tiyatro oyununu izlemiş.

Ses Tiyatro Sahnesi’nde oyunu en ön sıradan izleyen ve Şensoy kardeşlerle selfie çektiren Ulusoy, görüntülenmemek için yangın çıkışından çıkmış. Şensoy kardeşler ise bu durumu espiri haline getirerek “Tiyatromuzun altında Bizans tünelleri var. Çağatay’ı oradan kaçırdık” demiş.

Geceye destek vermek amaçlı katılan Çağatay Ulusoy, tiyatroyu basın mensuplarının bulunduğu ön kapıdan terk etmek yerine yangın çıkışını kullanarak terk etmesi dikkat çekmiştir.

Ben kendi adıma niye yangın merdiveninden çıktı anlam veremedim. Derya Şensoy ile geçtiğimiz yıllarda sevgili oldukları dedikoduları çıkartılmıştı. Ama onların aslında iyi bir arkadaş olduğunu herkes biliyor. Zaten gecede Derya Şensoy’un sevgilisi Seçkin Özdemir de oradaymış. Çağatay Ulusoy’a ön kapıdan çıkıp, basın mensuplarına merhaba demek  yakışırdı.

Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy kardeşler:

cagatay-ulusoy-tiyatroda-yangin

Çağatay Ulusoy’un müzikal oyunun başlamasından önce arkadaşları ile birlikte çektirdikleri selfie fotoğrafı Instagram’da paylaşılmıştır. Çağatay Ulusoy, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy,  Pınar Aslan, Eser Eyüboğlu, Efe Tuncer, Sertaç Akkaya, Orçun Kaptan, Sahra Verer ve İlksen Ökte ile görülüyor.

CAo8XbFWgAI92ug

Çağatay Ulusoy, Uçankuş Tv ile yaptığı röportajda, arka kapıdan neden çıktığı hakkında açıklama yapmıştır. Arabasının arka kapıya yakın olması nedeniyle arka kapıdan çıktığını söylemiştir.

Ekran AlıntısıUÇK.1

Estetik yaptırdığı ve bu yüzden kameralardan kaçtığınız söylentilerine ise; Muhabire karşı soru ile, “Var mı sence öyle bir şey?” İlk defa duyduğunu, niye yaptırsın ki 24 yaşında bir insan estetik! diyerek cevaplamıştır.

Ekran AlıntısıUÇK.2

Aşk sorularından kaçtığı söylentilerine de; Özel hayatında da, hiç bir zaman konuşmadığını söylemiştir. Dizinin süper gittiğini, bu yaz sinema filmi olduğunu yinelemiş. Onun için çalışmalara başladıklarını, güzel olacağını, kadronun henüz belli olmadığını söylemiştir. Diziyi yapan aynı yapım şirketi ile yapacaklarını, güzel olacağını  söyledi.

Ekran AlıntısıUÇK.4

Her projeye imza atmadığını, seçici olmak zorunda olduğunu, o yüzden de çalıştığı Ay Yapım için güvendiği biri olduğunu belirtmiştir. Uzun zamandır çalıştıkları bir proje olduğunu ve herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

Ekran AlıntısıUÇK.3

Setten fırsat buldukça soluğu yurt dışında aldığını söyleyen muhabire; Çağatay kafa dağıtmak için, değişiklik olduğunu, kendisine trapi gibi geldiğini, ünlü olarak hissetmiyorsunuz kendinizi, daha rahat dolaşıyorsunuz, o yüzden mümkün olduğunca çıkmaya çalışıyorum diyerek cevap vermiştir. Karşılıklı teşekkürlerle röportajı bitiriyorlar.

Röportaj boyunca son derece mütevazi görünen Çağatay Ulusoy, tüm soruları, en içten samimiyeti ve sempatikliği ile cevap vermiştir.

İzleyin bakın…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Sözcü – Mustafa Deryahan haberi. Görsel Çağatay Ulusoy twitter sayfasından ve Uçankuş Tv. röportajı youtube’den alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir