Çağatay Ulusoy Medcezir’de Yaman-Mira aşkı ile (Feriha-Emir) aşkını unutturabilecek mi?

TV Programları

30 Ağustos ’13

Kategori
TV Programları
Çağatay Ulusoy Medcezir’de Yaman-Mira aşkı ile (Feriha-Emir) aşkını unutturabilecek mi?

Yaman – Mira = Emir – Feriha


Çağatay Ulusoy’ un “Medcezir”  dizisinin tanıtım fragmanları Star TV. ekranlarında dönmeye başladı. Tespitlerime göre, ikinci tanıtım fragmanı bir gün içinde 300 binden fazla internette tıklanıp, seyredilmiş.  27 Ağustos Salı akşamı için gazetelere tam sayfa ilan vererek, zaten merak uyandırmıştı. Saat 21.00 geldiğinde, aynı anda, Star, NTV, CNBC-e, NTV Spor, Kral, Kralpop, e2 ‘de fragman gösterime başladı. Star ekranlarında seyredenler milyonları geçmiştir. Bu kadar gümbürtüden sonra, Medcezir yayına girmeden sanal dünyada, reytinglerde ilk sırayı aldı bile. Meraklar arttıkça arttı.

Biliyorum, Çağatay Ulusoy Fanları ve sevenleri hala (Emir-Feriha) aşkını unutmuş değiller. Sosyal Medyada ve Twitter’da gündemde tutuluyor. İzleyicinin yüreğine öyle bir işlemiş ki, söküp atamıyorlar. Bu nedenle onların yeni dizileri Eylül ayında başlayacak olmasına rağmen bir araya getirmek için çaba gösteriyorlar. Hala bu çaba devam ediyor, edecek de.

Bugün maillerimi açtığımda değişik fan ve fan gruplarından 50 yakın mail aldım. Bu mailler bana, Sayın Ece Er ve Furkan Söğüt gibi blog yazarlarına atılmış ortak maillerdi. Konu hep aynı biz ağlıyoruz, büyük hayal kırıklığı içindeyiz, lütfen bu birliktelik için yardımcı olun mailleriydi.

Ben buradan Çağatay-Hazal fanlarına sesleniyorum. Lütfen sabırlı olun. Bir gün gelecek o da olacak. Ama şu zaman, o zaman değil. Şayet anti propaganda yaparsanız sevdiğiniz, Çağatay Ulusoy’ a en fazla zarar vereceksiniz. Onu kaybedersiniz. Destek en büyük sevginizdir. Sanal ile gerçeği karıştırmayın.

Medcezir’ de YamanMira sevgili olacaklar. Bu aşk Med Cezir gibi gel-gitli olacak? Ya da tutkulu bir aşk mı yaşayacaklar? Burada Çağatay Ulusoy, seranay Sarıkaya uyumu çok önemli. Ben fragmanlardan ve yan yana resimlerinden bu uyumu yakalayabileceklerini tahmin ediyorum. Bu noktada Ay Yapım’ın deneyimi ve Ece Yörenç-Melek Gençoğlu ikilisi senaristlerimizin becerisi öne çıkacak.

Çağatay Ulusoy’ da bu ışığı gördüm. Ryan’ı  çok iyi izlemiş, tahlil etmiş, rahat tavırları, sessiz görünümü, karşısındakine güven veren duruşu ile bu rolü ziyadesiyle başaracak gibi duruyor. Avukat Selim Bey oldukça deneyimli. Yaman’ı ziyadesiyle güvenmiş ki evine almış. Selim Bey, burada kendi tek oğlu Mert’ e de düşünmüş ki, içine kapanık, kızlardan uzak, çekingen oğlu Mert’i iyi bir arkadaş ve ağabey olacağını tespit etmiş.

Gelelim konumuza, AFK’daki Feriha-Emir aşkı unutulmadı, unutulmaz biliyorum. Bu ikilinin aşkı, Leyla-Mecnun, Ferhat-Şirin, Kerem ile Aslı askı gibi geride kaldı. O bir aşk maslıydı, unutulmayacak hep anlatılacak. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Yeni Medcezir aşkı ile mukayese bile etmeyin.

Medcezir ile Yaman-Mira aşkı yaşanacak, izleyici bu aşkı da şahit olacak, gözleriyle görecek, tadını çıkaracak. Çağatay Ulusoy’un şuan yüzbinlerce fanı ve seveni var. Sevenlerinin en az ikiye katlanacağını tahmin ediyorum.

Konu başlığına dönersek, Feriha-Emir aşkı, Medcezir’deki Yaman-Mira aşkı ile gölgelenemeyecek. Burada Çağatay yeni imajıyla kendini ve yaşadığı aşkı herkese sevdirecektir.

Hazal Fanları, Hazal-Çağatay Fanlarına sesleniyorum. Bu ikiliyi, ileride bir daha birlikte görmek istiyor musunuz? O zaman sabırlı olun. Şu an pişmiş aşa su katmayın. Her ikinin yeni dizilerini seyredin, keyfini çıkartın.

Önümüzdeki yaz bir sinema filmi ile bir araya getirebilirler. Yeter ki sizler isteyin. İstediğiniz her şeyi yaptırabileceğiniz gücünüz var, o gücü zaten hissettirdiniz. Onları kaliteli bir yapımda, bir araya getirecek yapımcı elbet olacaktır. Her ikisinin fanı ve sevenleri milyonları aşkın, hiçbir yapımcı bunu göz ardı edemez. Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’ ın bir sinema filmi için “Hayır” diyeceklerini sanmıyorum. Aralarında bu güne kadar, birbirleri hakkında kötü laf konuşmadılar.

Buradan Ay Yapım ve Gold Film yetkililerine sesleniyorum. Şimdiden kolları sıvayıp, bu birlikteliğin mimarı olun. Projeyi hayatiyete geçirmek için gereğini yapın. Eğer şimdilerde böyle bir projenin varlığını sevenleri bilirler ise, her iki sanatçının dizileri daha da önem kazanacak, başarılı olacaktır.  Bunu kulağınıza koyun lütfen.

13 Eylül Cuma akşamı saat:20.00 de ekran başına… Medcezir’ de yeni bir aşkı, Yaman-Mira aşkını şahit olmağa ne dersiniz.

Kurulun ekran karşısına tadını çıkartın. Şimdiden keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: balcilar-blog.com

Not: İzinsiz yazıdan alıntılar yapılması ya da kaynak belirtilmeden aynen yayınlanması yasaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir