Medcezir / Mira hamile derken, annesi Sude hamile çıktı. Resmen ters köşe olduk!

TV Programları

Ekran Alıntısımd65.8

Star Tv’nin fenomen dizisi Medcezir’de önceden yayınlanan fragmanında Mira hamile dendi, ama annesi Sude Hanım hamile olduğu ortaya çıktı. Resmen ters köşe olduk.

Medcezir sona yaklaştıkça güzelleşiyor. Reytingleri de fena değil. Dizi grubunda, Total’de 3.sırada, AB’de 2.sırada yer aldığını görüyoruz.

Geçen 64.bölüm sonunda Kenan, Selim Serez’in ödül törenine gelerek, olay çıkartmaya gelmedim dese de, gövde gösterisi yapmıştı. Asım Şekip Kaya; “Yüzsüz, aşağılık” diyerek tepkisini göterir. Kenan; “Beni kardeşim istemeden vurdu, üzgünüm ama Mira Beylice’nin bu olanlarla ilğili hiçbir alakası yok. Yaman benim kardeşim, etle tırnağız biz. İstenmeyen bir şey oldu, bitti gitti.” Mira Kenan’ın yürüyemediğini öğrenmesiyle bayılmış düşmüştü. Sude Hanım da hamile olması nedeniyle heyecandan bayılmış. Her ikisi de hastaneye kaldırılır.

Mira doktoru ile yaptığı uzun konuşmada, doktoru telkinlerde bulunur. Ameliyat olması gerektiğini, tedavi sırasında birkaç yıl çocuk sahibi olmamaya dikkat etmesini söyler. Kötü olasılığı da söyler, tedavinin sonrasında belkide hiç çocuk sahibi olamayacaksın.

Ekran AlıntısıMD65.1

Sude Hanıma da yapılan muayene sonunda röntgen çekilmek istenir, Sude hamileyim diyerek kabul etmez. O an kapıdan giren Sedef halime olduğunu öğrenir. Bebek kimden diye sorar? Sude çok sinirlenir, kimsenin hayatından kolay çıkmayacağım.

Ekran AlıntısıMD65.2

Mira doktorun yanından çıkar, Beren ve Eylül ile sarılır, geldi, geçti diyerek Yaman’ın koluna girer birlikte hastaneden çıkarlar.

Ekran AlıntısıMD65.3

Arabada Yaman Mira’ya doktorla ne konuştuklarını, evirip çevirmeden sen ne biliyorsan ben de onu bilmek istiyorum. Mira, ameliyat olması gerektiğini söyler. Yaman ne zaman, hemen mi diye sorar. Mira, bir gün bir şekilde olacağım.

Ekran AlıntısıMD65.4

Mira, abinin tedavisi benim durumumdan daha önemli. Niye bana söylemedin. Yaman, yeterince üzgündün, vicdan azabı çekiyordun. Mira; Abinden nefret etsem de vicdan azabı hala çekiyorum. Ve ömrüm boyunca vicdan azabı çekicem. Mira, ne yapıcaz biz Yaman der ve Yaman’na sarılır.

Ekran Alıntısımd65.5

Selim Bey Kenan’ın evine gider, ben seni tedavi ettireceğim ve iyileşeceksin der. Kenan, iyileşmeye gayret edeceğim, kimsenin vicdanı sızlamasın. Yaman Beyin huzuru kaçmasın, elimden geleni yaparım.

Ekran Alıntısımd65.6

Orkun da dışarıda Hasan’a bir miktar para verir, yanında kal, eş durumundan der. Sonra da Selim Beyle oradan ayrılırlar. Orkun Kenan için gururlu ve mağrur adamı oynamaya başladı. Selim Bey; Onun asıl derdi Yaman’la. Bizimle yaşaması için ben ikna etmiştim Yaman’a. Yaman’ın pes etmesine buradan çekip gitmesine ben izin vermem.

Mira’yı evine Yaman bırakır, eve gelirler. Meraklı komşu Süreyya Hanım Yaman ile tanışır. Yaman’a içinin temizliği yüzüne vurmuş diyerek iltifat eder.

Ekran Alıntısımd65.7

Mira mutfağa geçer Yaman’a çay demler. Yaman’ın çok hoşuna gider, bana şu halinle çay demliyorsun diyerek çeker öper.

Ekran Alıntısımd65.8

Mert’ler de Eylül üstünü değiştirir. Mert, Mira nasıl diye sorar. Mert, Yaman yok, babam yok diyerek Eylül’ü yatağa atar. O sırada Faruk Bey, Beren ve Sedef gelir. Beren evden çıkan Safari’yi görünce çok sevinir, sarılır.

Ekran Alıntısımd65.9

Beren babasına Safari de bizimle gelecek diye ısrar eder. Babası o evde olmaz dese de kabul etmek zorunda kalır. Sude, doktor ile ne konuştuklarını sorar. Gerekirse bu evi satar ameliyatını karşılarız. Ben de Asım’dan boşanma tazminatımı alacağım, para problemimiz olmayacak. Faruk, evlilik sözleşmesi imzaladınız, daha bir sene dolmadı. Sude, Asım Beyden hamile olduğunu güvenerek olsa gerek, yakında boşanma tazminatımı alacağım, der.

Selim Bey de eve gelir. Sedef buradayım diyerek Selim’e cevap verir. Mert ile Eylül sesleri duyunca kendilerini yan odaya zor atarlar.

Ekran Alıntısımd65.10

Selim Bey Mira nasıl diye sorar. Sedef bu arada Sude hamileymiş diye söyler. Selim Bey ne diye sorunca hamileymiş diye tekrarlar. O sırada Mert, bu lafı duyar. Sedef, doktoru ile konuşurken duydum. Zaten biliyormuş. Mert hemen Eylül’e yumurtlar. Mira hamileymiş. Eylül, ne diyerek küçük dilini yutacak gibi olur.

Selim Bey peki babası diye sorar. Sedef, babamdan olduğunu iddia ediyor. Selim Bey, bu geceki bayğınlığının sebebi buymuş. Eylül de lafın bu kısmını duyar. Selim Bey, Yaman’ın kulağına gitmesin de, hiçbir şey belli olmadan bir yük de biz yüklemeyelim çocuğun omzuna. Sen de kimseye söyleme, bekle. Sedef, ben böyle bir şeyi gizleyemem.

Ekran Alıntısımd65.11

Mert, ben kardeşimden böyle bir şeyi saklayamam. Yaman ile Mira Kenan’ın durumunu konuşurlar. Yaman, ben internetten araştırdım, tedavi olup iyileşme ümidi çok yüksek.

Ekran Alıntısımd65.12

Mira, buralardan kaybolsak, her şeyi unutabileceğimiz bir yerde başkaları için çalışsak. Yaman tedavin ne olacak. Önce tedavi ol, sonra kayboluruz. Mira, midem biraz tuhaf, aç karnı çay içtiğim için her halde. O sırada Faruk Bey ile Beren gelir. Mira, Safariyi de getirmişler. Yaman da çıkmak için hazırlanır. Beren Safari ile içeri girer, Yaman Mira’ya sarılarak veda eder, kapıda Faruk Beyle karşılaşır.

Ekran Alıntısımd65.13

Faruk Bey, Mira nasıl diye sorar. Yaman, iyiymiş gibi davranıyor. Faruk, ne olacak Yaman, ne yapacağız bilmiyorum. Mira’yı nasıl koruyacağımı gerçekten bilmiyorum. Yaman, ben de bilmiyorum, sıkıştım kaldım, elimden hiçbir şey gelmiyor. Ne Kenan’a karşı, ne Mira’ya karşı. İki kolumdan ayrı yönlere çekiliyorum. Mira’nın üzülmesini, canının yanmasını engel olamıyorum. Buraya benden kaçmak için geldi, ama ondan da uzak kalamıyorum. Faruk, senden kaçmak için gelmedi, yaşadıklarını unutmak için geldi. Ben senin asla ayrılmayacağınızı biliyorum. Sen kendine güveniyor musun? Mira’yı ailenden Kenan’dan koruyabileceğini inanıyor musun? Yaman, Kenan hayatını kaldığı yerden devam etmediği sürece biz hep eksik kalacağız. Faruk, Mira’nın artık hiç üzülmemesi gerekiyor, çok hassas bir döneme girdi. Doktor ameliyatı kesin olarak olacak diyor. Oysa onun tek önceliği sensin. Senin için ameliyatından bile vazgeçebilir. O sırada Mira camdan bakar, Yaman da ona bakar.

Ekran Alıntısımd65.14b Ekran Alıntısımd65.14a

Faruk, aşkınız kızımın ömrünü uzatsın Yaman, ona yaşama gücü ver. Onu yıpratma. Yaman’ın yüzünü okşar, senden sadece bunu istiyorum.

Ekran Alıntısımd65.15

Yaman o gece eve gelir, odasında Mert’in notunu bulur. “Gelince beni uyandır önemli.” Mert’in odasına gider. Mert’i uykudan sıçrayarak uyanır. Babası ve teyzesinin konuşmasını duyduğu söyler. Ve dan diye Yaman Mira hamile deyiverir. Yaman bütün gece birlikteydik bana niye söylemedi.

Ekran Alıntısımd65.17

Mira uyumamıştır. Safari de onun yatağına gelir yatar.

Ekran Alıntısımd65.16

Mert, babam özellikle Yaman’ın duymaması lazım dedi, onu net duydum. Yaman şaşkın olduğu kadar da sevinmiştir. Yaman; Mira hamile bir bebeğimiz olacak.

Sude doktoru ile görüşür, cinsiyeti ve babasının ne zaman belli olacağını sorar. Bu çocuk Asım Beyden ise Sude ana kraliçe olacak, ya Kenan’dan ise o zaman ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.

CAkPPNYUwAAWTv8

Yaman, o gece gitarının üstüne Prenses yazar ve uykuya dalar. Bir rüya görür, çok cici bir kızı olmuştur.  Bu küçük kız uykucu babacığım diyerek, Yaman’ı öperek uyandırır.

Ekran Alıntısımd65.18

O sırada Mira da yatağa gelir. Yaman, bu bizim kızımız mı Mira? Yaman, onları öper, üçü bir arada yumak olurlar.

Ekran Alıntısımd65.19a

Bu güzel rüyadan sabah onu Mert uyandırır. Gitar’ı eline alır, prenses diye seslenir. Yaman, rüya gördüm. Bir kızım olmuş, sırma saçlı, badem gözlü. Mert, tüylerim diken diken oldu.

Ekran Alıntısımd65.20

Yaman oğlum çok güzeldi ya… Bir de aynı evde yaşıyormuşuz. Mert, olacağına bak. Olur mu olur diye bir şarkı tutturur. Yaman’ı güldürür.

Mira, okula gideceğini söyler. Beren de Safari’yi gezdirmeye çıkartır. Faruk Bey; Mira okula gidiyor diye Yaman’a mesaj atar.

Beren marketin önündeki Ali’ye, Safari’ya çiş yaptıracağı parkı sorar. Ali aşağı mahallede var dese de, Safari oraya çişini yapar. Yola fırlayan Safari’ye Ali’nin abisinin arabası tam çarpacakken acı frenle durur. Beren çok fena olur.

Ekran Alıntısımd65.21

Aras kareteri olarak Burak Deniz diziye yeni girdi. Ali abisine hoş geldin der. Aras, kız arkadaşının yüreğini hoplattık. Ali, ne kız arkadaşı ya, rüyasında görür ancak. Büyüğü iyi de, bu çok gıcık der.

Selim Bey, Sude ile konuşur. Sude, Asım Şekip Kaya imparatorluğuna yeni bir varis geliyor. DNA için hafta sayıyorum. Yakında elimde kanıtım da olacak. Selim, seni biraz tanıyorsam, emin olsaydın şimdiye kadar dünya aleme ilan etmiştin. Kazanmak için % 50 şansın var. Sude merak etme test sonuçları çıktığında ne yapacağımı göreceksiniz.

Ekran Alıntısımd65.22

Mira arabasını bir galeriye bırakır, satış sözleşmesi yapar ve parayı peşin alır.

Ekran Alıntısımd65.23

Yaman okula gelir, Hale ile karşılaşır. Hale Orkun’una mı bakıyorsun? Yaman Mira’yı bakıyorum. Yaman’a geçmiş olsun, en büyük yarayı sen aldın, der. Abinle sevgilin arasında ezildin. Tarafını seçmiş gibi duruyorsun deyince Yaman ne diyorsun sen, o gün ortalığı karıştırdığını bilmediğimi mi sanıyorsun, seninle de konuşacağız.

Eylül Yaman’ı görür, Yaman Mira’yı gördünüz mü diye sorar. Eylül, hala konuşmadınız mı yoksa? Yaman Mira’yı arar, Mira okulda olmadığını biraz işleri olduğunu söyler. Biraz para pul işleri der. Mira bir kese kağıdı içinde paraları alır ve Kenan’ın evine gider. Kenan Yaman’ı arar, yüz yüze konuşmak ister. Mert, Mira çocuğu aldırmasın deyince Yaman hiç kimseye bir şey çaktırma, hiçbir şey bilmiyorsun.

Ekran AlıntısıMD65.24

Mira karışık duygularla Kenan’ın evine gider, Kenan’ı vurduğu günü hatırlar.  Hasan pencereden Mira’yı görür. Nevin Hanım ne yüzle geliyormuş buraya. Kenan, anne ne diyeceğini duyalım, karışma, der.

Ekran AlıntısıMD65.25

Mira Kenan içeride mi diye sorar. Nevin artık oğullarımın ikisinden de uzak durmanı istiyorum. Mira; Nevin Hanım ben bu eve elimi silahı alıp bir adamı vurmak için gelmedim. O silah zaten benim annemi öldürmek için buradaydı. Kalbinizi soğutmak için oğlunuzun suçsuz olduğunu inanmak istiyorsunuz, anlıyorum. Ama doğru değil. Nevin, ana-kız parmağınızda oynattınız oğullarımı. Mira; Bana çocuklarını torunum demeyeceğim demiştiniz, ben de çocuklarımın sizin torununuz olmasını istemiyorum zaten. Asla… O sırada kapıdan giren Yaman’a Nevin Hanım; Duydun işte uyan artık.

Ekran AlıntısıMD65.26

Kenan; Anne sakin ol. Nevin Hanım hiddetle; Niye sakin olacakmışım, herkes ağzına geleni söylüyor ben susacağım öyle mi? Yaman; keşke buraya geleceğini önceden bilseydim.  Mira; Bilseydin engel olmaya çalışırdın. Kenan; Neden geldin Mira? Mira; Çünkü cezamı çekmek için başka gidebileceğim bir yer yok. Mira; Keşke ikimiz de cezamızı adalet önünde çekseydik. O zaman ben bu vicdana mahkum kalmazdım. Ben sadece kardeşin üzülmesin diye oynanan oyunları göz yumdum. Yaman daha fazla fedakarlık yapmasın diye, sen de öyle yaptığını dün kanıtladın zaten. Mira çantasından paraları çıkartır Kenan’a uzatır. Tedavi masrafların için. Yaman; Mira ne yapıyorsun? Mira; Bu parayı alman benim için çok önemli. Kenan; Eğer vicdanını rahatlatacaksa der ve paraları alır. Yaman; Ne yapıyorsun lan? Kenan; Tazminatımı alıyorum.

Ekran AlıntısıMD65.27

Kenan, bedeli bu, karışma der. Mira da o sırada dışarı çıkar. Yaman peşinden gider. Sen niye Kenan’a para veriyorsun, senin kimseye borcun yok. Mira; İsterseniz yakın ama, geri almayacağım. Bitti, tamam mı? Bu tartışmalarını Orkun da şantiyeden görür.

Ekran AlıntısıMD65.28

Yaman;  Şu an duygusal davranıyorsun, bize bunu yapma? Biz aile olacağız, bizim bebeğimiz olacak. Mira; Sen görmiyormusun, özellikle bunu yapıyor. Yaman; Ne olur bebeği aldırma? Lütfen bunu bize yapma? Mira; Ne bebeği ya… Yaman; Hamile olduğunu biliyorum. Mira; Yok öyle bir şey, nerden çıkardın? Yaman; Şu an yalan söylüyorsun, aldıracağın için böyle söylüyorsun. Mira; Hayır, yok öyle bir şey Yaman. Saçmalama. Mümkün değil? Yaman; Dün akşam doktor ile konuşmuşsunuz?

Ekran AlıntısıMD65.29

Sana her şeyi anlattım, kim uyduruyor bunu? Yaman, artık yenilgiyi kabul etmemiz lazım. Sonra da Mira oradan uzaklaşır. Yaman arkasından haykırır, hayır, kaybetmedik. Yaman içeri girer. Kenan’ın elinden paraları kaparak, bunun içindi değil mi dün geceki show. Bütün martavallar bunun içindi. Bak abi, Mira’nın parasını geri ver, ben tedavi için gerekli parayı bulacağım. Kenan, sen avukatın parasını ye oturduğun yerden. Yaman, haykırır, kapıyı yumruklayarak çıkar gider.

Mira, otobüs durağını oturur, ağlar. O sırada gelen Orkun onu alır, arabasına bindirir. Mira’yı evine bırakır. Mira teşekkür eder ve iner. Orkun, daha henüz misafir ağırlayacak durumda değiliz, daha yerleşemedik. Orkun, direnme ne olur, kurtul Yaman’dan. Benim tek derdim sensin. Kabul et artık, Yaman sana iyi gelmiyor. O hayatına girdiğinden beri sen savruluyorsun. Mira, yeter .

Ekran AlıntısıMD65.30A

Orkun; sen benim sadece kız arkadaşım değildin. En iyi arkadaşımdın. Ben seni iyi tanıyorum. Sen Yaman’dan kaçtıkça ona daha çok saplanıyorsun. Sıyrılmaya çalıştıkça batıyorsun. O adam olmasaydı, ne annen ne sen bunları yaşamıyacaktın. Gerçekleri gör artık. Sadece birbirinizi tüketiyorsunuz. Yaman’da vazgeçmek için daha ne olması gerekiyor. Mira, başını sallar içeri girer.

Mira kapıda Süreyya hanımın yeğeni Aras ile tanışır. Mira, memnun oldum der ve içeri girer. Aras, kendi kendine söylenir. Bunlar hakikatken arızaymış, elimdeki çöp ben değilim, der.

Beren; abla nerelerdeydin patladım sıkıntıdan. Yaman’laydın değil mi? Madem Yaman’dan ayrılmayacaktın neden buralara kaçtık acaba. Mira; Ben Yaman’dan kaçmadım, ben babamı yalnız bırakmamak için geldim. Beren; Telefonları açmadın, 24 saat bile dayanamadın Yaman’sız. Bak hayatımız alt üst oldu. Mira; Yeter artık, siz benim ne yaşadığımı anlamıyorsunuz.

Ekran AlıntısıMD65.31A

Yoruldum, tükendim. Bu sözleri kapıdan geçen Aras da duyar. Bir kere de kendini düşünme, benim yerime koy kendini. Beren af edersin, ablasına sarılmak ister.

Yaman eve gelir, Mert’i sorar. Mert, konuştunuz mu Mira ile? Yaman; Ulan, nerden çıkardın dün söylediklerini, beni de aptal yerine düşürdün. Mert, ne oldu ki? Yaman, yokmuş öyle bir şey. Mert, hadi ya… Ben de erkek olur diye erkek isimleri çıkartmıştım.

Ekran AlıntısıMD65.32

Yaman, ben de salak gibi inandım. O an Yaman’da jeton düşer. Sude Hanımın da bayıldığını anımsar. Demek ki hamile olan Sude.

Eylül, Mira’yı arar. Meraktan tırnaklarımı yedim nerelerdesin.  Bugün ne yaptın peki? Mira; Bugün aslında dünden daha kötü bir gündü. Bu hamilelik saçmalığı nereden çıktı. Eylül, bari benden saklama gizlemene gerek yok ki? Ben zaten biliyorum senin hamile olduğunu. O an Hale de duyar. Mira, yok öyle bir şey.

Yaman Selim Beyin yanına gider. Selim abi; Sude Hanım hamile mi? Mert, istemeden kulak misafiri oldum. Sedef, aman ha, sakın kimseye bir şey söylemediniz değil mi? Hiç kimse bir şey bilmiyor, özellikle Mira sakın duymasın.

Ekran AlıntısıMD65.33

Safari’yi apartmanda istemezler. Faruk Bey gelir, Beren götürelim. Faruk, ben uçağa yetişeceğim, dönüşte bırakırım. Siz de hazırlanın ablanla Eylül’lere giderken bırakırsınız. Beren, ablam evde yok. Ablam arabasını satmış, parasını Kenan’a vermiş. Faruk ben de arabayı sattım. Beren şok olur, baba biz ne yapacağız arabasız.

Mira hızla annesinin yanına eve girer. Seslenen Uzay’ı bile cevap vermez. Hizmetçi kıza annem nerde diye hırsla seslenir.

Uzay ile Mert çizimleri için çalışacaklardır. Sedef de babasına gider. Yaman ben de gidiyorum. Uzay Mira’ya mı? Mira annesine girdi. Yaman da Sude Hanımın kapısına gider. Yaman, Mira’nın annesine haykırışlarını duyar. Mira, bu gün hesaplaşma günü. Sırada sen varsın. İçimi dökücem sonra da seni hayatımdan tamamen çıkartacağım.

Ekran Alıntısımd65.34

Mira, sen kendi ağzınla söyledin, ben balık tutmaktan değil, yemekten hoşlanıyorum diye. Bir asalak gibi yaşadığın için utanıyorum senden. Mira ağzına gelen bütün ağır lafları söyler. Sude dayanamaz Mira’nın suratına bir tokat aşk eder.

Ekran Alıntısımd65.35

Mira çok üzülür. Sen ava giderken avlandın, şimdi ne yapacaksın? Ya bebek Kenan’dan sa? Ne yapacaksın? Keşke benden de kurtulsaydın. Mira; Bu beni son görüşün der ve çıkar. Yaman bütün bu konuşmaları çaresiz, boynu bükük kapıdan dinler.

Ekran Alıntısımd65.36

Mira koşarak evden çıkar, Yaman’ın boynuna sarılır. Artık tek tutunacağı dal o kalmıştır. Yaman çok canım yanıyor artık, yoruldum der, gözyaşlarını tutamaz.

Ekran Alıntısımd65.37

Sude kapıdan onları seyreder. Yaman, ikimizin yarası da aynı Mira… Ama yenilmiyeceğiz. Kaçma artık, birbirimize sığınalım.

Yaman, galeriye gider. Mira’nın arabasına ben alacağım der. Arabanın fiyatını öğrenir. Eve gelir, Selim Beyin yılbaşı hediyesi olan yurt dışı eğitim bursunu bozdurmayı düşünür.

Eylül de Süreyya Hanımlara gelir. O da kahve falı baktırır. Süreyya hanım Eylül’ün falını uzun bir süre bakar. Mira, benimkini niye kısa bakmıştınız. Süreyya Hanım, misafire biraz süsleme yapıyoruz, reklam olsun.

Ekran Alıntısımd65.38

Mert ve arkadaşları yaptıkları çizimleri birlikte güle oynaya seyrederler. Mert evde herkese hazır piza yapar. Keyifle yerler.

Ekran Alıntısımd65.39

Deniz Hanım o gece televizyonda, Kenan’ın geldiği anki görüntüler yayınlatır. Mira, sen nasıl yayınlatırsın diyerek tartışır. Deniz, özür diler, benimle bir ilgisi yok diyerek sıyrılır çıkar.

Sude Hanım doktoruna test sonuçlarını almaya gider. Doktor zarfı verir. Sude açar bakar, sonuç sanki istediği gibi değildir. Gözleri dalar.

Ekran Alıntısımd65.43

Orkun da Mira’nın arabası için galeriye gider. Nasıl satarsınız diye komisyoncuya çıkışır. Çok ısrarcıydı deyince Orkun kimmiş bu bey efendi? Benim için çok önamliydi, sürpriz yapacaktım. Satış evrakını bakar, Yaman koper imzasını görünce şaka mı bu ya…  Diyerek güler.

Ekran Alıntısımd65.40

Yaman Mira’nın arabasını evin önüne getirir. Aşağıdan Mira’yı arar. Yaman, pencereye çıksana aşağıdayım.

Ekran Alıntısımd65.14b Ekran Alıntısı65.41b

Mira camdan Yaman’a bakar. Yaman el sallar. Beren, arabanı geri mi almış. Mira aşağı iner. Mira, Yaman ne yaptın sen. Abindeki parayı geri mi aldın.  Yaman anahtarı Mira’ya verir. Yaman, hayır para onda, istediğin gibi. Mira peki, nasıl yaptın. Yaman, bursunu bozdurduğunu söyleyemez, sonunda şarkımı satmaya karar verdim. Mira çok sevinir, Yaman’ın boynuna zıplar, sarılır.

Ekran Alıntısımd65.42 Ekran Alıntısımd65.42a

Mira böyle bir şey yapmana gerek yoktu. Yaman; Ben yenilgiyi kabul etmiyorum Mira. Bu savaşı kaybetmeyeceğiz. Yeter ki sen yanımda ol, elimi tut.

Mira; Vaz geçmiyeceğiz. Yaman; Vaz geçmiyeceğiz. Yaman Mira’yı öper, gözü yukarıdan bakan Aras’ı görür.

Ekran Alıntısımd65.44b Ekran Alıntısımd65.44a

Ve burada mutlu bir şekilde 65.bölüm sona erer.

Ekran Alıntısımd65.son

Ay Yapım’ın bu fenomen dizisinde her şeye rağmen Yaman ile Mira aşkı süper gidiyor. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya çok da güzel bir ikili oluşturdular. Her ikisinin performansları, oyunculukları bana göre on numara. Mira’nın kardeşi Beren’e isyan etmesi, annesi ile hesaplaşma sahnelerindeki performansı takdire şayan. Serenay Sarıkaya rol yapmıyor, sanki o sahneleri yaşıyor.

Medcezir, mutlu sona doğru gidiyor. Ben sosyal medyada konuşulan, Mira’nın bu hastalığından dolayı öldürüleceğine ihtimal vermiyorum. Senaristimiz bu diziyi mutlu son ile final yapacak. Hatta 5 yıl sonrasından görüntüler gelecek, 5 yaşındaki Mira’ya benzeyen sırma saçlı güzel kızları ve arkasından, 3 yaşındaki Yaman’a benzeyen yakışıklı oğlu ile ileriki mutlu hayatlarını göreceğiz. Bular benim kurgum, daha da güzelini Ece Yörenç yazacaktır mutlaka.

Medcezir’in bu bölümünde bütün izleyenler ters köşe olduk, Mira hamile derken, annesi Sude hamile çıktı. Şimdi asıl konu: Sude’nin bebeği kimden?  Holdinge yeni bir varis mi geliyor, yoksa Sude’nin başına Kenan’dan yeni bir bela mı? Haftaya hep birlikte göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir