Medcezir’in yeni oyuncuları!

TV Programları

23 Mart ’14

Kategori
TV Programları

 

Medcezir’in yeni oyuncuları!

Star Tv.in “Medcezir” dizisi, kadrosuna aldığı yeni oyuncularla dolu dizgin gidiyor. Ay Yapım’ın bu dizisine, ana kadroya ilaveten muhtelif bölümlerde en az ona yakın oyuncu girdi. Bu oyuncu kadrosunun genişlemesi, konunun zenginleşmesine ve izleyicinin diziye olan ilgisini arttırıyor. En son 27.bölümde iki yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Asım Şekip Kaya’nın üçüncü kızı, 18 yıl önceki kaçamak aşklarından Reyhan Arsen’den olan kızı Ada ortaya çıktı.

Ayrıca bir çocuk karakter olarak, Kadir’i gördük 26 ve 27 bölümlerde ekranlara geldi. “Kadir” karakteri ruh hastası Tan’ın, Mira’ya olan aşkı nedeniyle, Mira’ya ulaşmak istediği bir maşa olarak kullanmaya başladı. Kadir, hastanede çalışan bir hemşirenin oğludur.  Klasik müzik tutkusu nedeniyle, piyano hocası olan Tan ile tanışmış olmalı ki, Tam bu çocuğu kötü emellerine kavuşmak için kullanıyor.

Şimdi bu iki yeni oyuncuyu tanıyalım:

“ADA” karakterini Özge Gürel can veriyor. Özge Gürel, 5 Şubat 1987 İstanbul doğumlu, yani 27 yaşında. Medcezir’de 18 yaşında Ada’yı canlandırıyor. Tipi biraz minyon olduğu için yaşını göstermiyor. Özge Gürel, dizi, reklam ve sinema oyuncusudur.  Güzel oyuncumuz, daha önceleri Kızım Nerede, Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almış. Beykent Üniversitesi, Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olmuştur.  Genç oyuncu tesadüf eseri girdiği bu sektörde kalıcı olmak istediğini, çok çalıştığını, dans ve şan dersi, diksiyon derleri aldığını belirtmiştir.

“KADİR” karakterini canlandıran Erhan Can Kartal oynuyor. İstanbul, 19 Aralık 1998 doğumlu. Best Child Model of the Word birincisi. Ezel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un, Muhteşem Yüzyıl’da Şehzade Bayazıt’ın çocukluğunu canlandırmıştır. Kayıp dizisinde de oynamıştır. Gitar ve keman çalıyor. 15 yaşında olan Erhan bayağı çocuk güzeli bir tip. 4-5 yıl sonra yakışıklı bir genç olarak karşınıza çıkabilir.

Daha önce Medcezir dizisine katılanlar:

( BAHRİYE HANIM ) : Ayşenil Şamlıoğlu

Selim Sezer’in teyzesi.  2 bölüm oynadı.

( CEM ) : Berk Cankat

Bahriye Hanımın Amerika’da eğitim gören oğlu. 2 Bölüm oynadı. İlerleyen bölümlerde tekrar dizide olabilir.

( TAN ) :  Saim Karakale

Mira’nın piyano hocası, 9 Bölümde diziye katılmıştır. 27.Bölümde tekrar ortaya çıktı. İlerleyen bölümlerde  dizide yer alacak.

( LEYLA ) :  Hare Sürel

Yaman’ın Tozludere’den eski kız arkadaşı. 27.bölümde sinyal verdi, önümüzdeki bölümlerde, Türkiye’ya amcasının yanına gelecek, dizide yer alacak.

( SEDEF ) :  Defne Kayalar

Asım Şekip Kaya’nın ortanca kızı, Ender Hanımın kardeşi. 10.Bölümde diziye katıldı. Dizinin devamlı kadrosunda. Son derece başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynadığı “Medcezir” de şayet en az iki sezon devam edeceğini farz edersek, Senaristimiz Ece Yörenç konuda daralma yaşadığında, bakalım daha ne kadar yeni karakter sokacak diziye, hep birlikte göreceğiz.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir