Güllerin Savaşı’nın Ömer’i Barış Kılıç 2014 yılının en seksi erkeği seçilmiş!

Magazin

barış-kılıç

Kanal D’nin aşk ve drama dizisi Güllerin Savaşı’nın Doktor Ömer’i Barış Kılıç yılın en seksi erkeği seçilmiş. Dizide Gülru’ya deli divane aşık “Ömer” karakterini canlandıran Barış Kılıç, Damla Sönmez ile baş rolü paylaşıyor. Şu günlerde dizinin 31.bölümü yayınlandı.

Ben haberi bugün dizifilm.com’da okudum. İnanamadım, araştırdım. Hürriyet okuyucu oylarıyla değil, Hürriyet gazetesi bünyesinde oluşturulan özel juri oylarıyla seçildiğini tespit ettim.

2014 Yılında Hürriyet Jurisinin oylarıyla yılın en seksi erkeği Barış Kılıç seçilmiş, en seksi kadını da Amine Gülşe seçilmiştir.

Konu Barış Kılıç’tan açılmışken onun hakkında bir araştırma yaptım. Topladığım bilgileri özetleyerek sizlere tanıtmak istiyorum.

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 Malatya, Erguvan doğumlu olan Kılıç 37 yaşında. Yaşına göre yakışıklı olan Barış Kılıç, 5 yaşında ailesi ile İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuştur. Mezuniyetten sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya gitmiştir. Dönüşünden sonra Yeditepe Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır.

1999 yılında Cips reklam filmleri çekimine bir arkadaşı ile gitmiş, bekleme salonunda beklerken cast direktörü onun da girmesini istemiş, neticede o seçilmiştir.

2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı dizide Kadir İnanır, Julide Kural ile oynayarak dizi film oyuncusu olmuştur.

2011 yılında “Adını Feriha Koydum” dizisinde Hazal kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez ile oynamış, “Kaptan Levent” karakterini canlandırmış, izleyici tarafından çok sevilmiş ve oldukça da başarılı olmuştur.

hqdefault

2012 yılı sonlarında “Merhaba Hayat” dizisinde rol almış, 2013 yılında Lale Devri dizisinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan, halen devam eden “Güllerin Savaşı” dizisinde, Damla Sönmez ve Canan Ergüder ile birlikte baş rolü oynuyor. Oldukça da başarılı bir oyunculuk sergilemektedir.

güllern-savaşi-19.-bölüm-4

2014 yılında “Seni Seviyorum Adamım” adlı bir romantik komedi türündeki sinema filminde, “Berk” karakterini  Gizem Karaca ile oynamıştır. Yaz aylarında Kıbrıs’ta çevrilen film, geçtiğiz kasım ayında vizyona girmiştir.

25427397

Barış Kılıç, 2014 yılının en seksi erkeği seçilmiş, son derce beyefendi, kültürlü, centilmen, karizmatik, seksi, yakışıklı ve de oldukça başarılı bir oyuncumuz. Barış Kılıç, 2007 yılında evlenmiş ve 2 çocuk babasıdır.

Barış Kılıç’a, başarılarının devamını diliyorum.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: 27 Aralık 2014, Hürriyet Kelebek’in haberi,Görseller internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir