Medcezir / 61.Bölümü seyrederken nefesler kesilecek!

TV Programları

Ekran Alıntısımd61fr.kp

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Medcezir’in 61.bölümü bu hafta dopdolu. Seyrederken nefesiniz kesilecek, heyecandan hop oturup, hop kalkacaksınız. Bu hafta Ay Yapım bir güzellik yapıp, dediğime geldi, ilk fragmanı pazar günü yayınladı. Cuma akşamı Star ekranlarında ekrana gelecek 61.Bölüm fragmanı bu bölümün çok olaylara gebe olduğunu gösteriyor. Olaylar gösteriyor ki, bazı düğümler çözülecek.

61-1

Geçen bölümde Yaman, Mira, Mert ve Eylül Ağva’da bir motelde sevgiler günün kutlayarak geceyi geçirmişlerdi. Bu özel gecede her iki çifte de vuslat gerçekleşmiş, mutluluğun doruğuna ulaştıklarını ve aşkların en güzelini yaşadıklarını tahmin ediyorum. O güzel günün sabahında Mira ile Yaman yeşillikler arasında güzel bir güne merhaba demişlerdir, kahvaltılarını yapmışlardır.

Ekran AlıntısıMD61FR.4

Çiftlerin bu güzel beraberliklerinden sonra Altınkoy’dan gelen kötü haberler yüzünden tatillerini yarıda kesip dönmek zorunda kalırlar.

Ekran AlıntısıMD61FR.11

Bu bölümde Mira annesinin Kenan ile ilişkisinin hala devam ettiğini öğrenecek mi? Arabasının direksiyonunu vura vura nereye gidiyor?

Ekran AlıntısıMD61FR.1

Kenan ile Sude Hanın, Orkun’un kendisine verdiği CD yüzünden mi tartışıyorlar. Sude Hanımı tokat atacak kadar, Kenan’ı zıvanadan çıkartan olay ne?

Ekran AlıntısıMD61FR.9

Aralarındaki bu tartışma sonunda Kenan Sude’nin gırtlağına basarak onu neden boğmak, öldürmek istedi?

Ekran AlıntısıMD61FR.5

Bu olayda Orkun’un payı nedir? Onların tartışmalarını pencereden görüyor mu? Kenan Sude’ye attığı tokattan sonra neden ağladı? Sevdiği kadını vurmaktan mı? Pişmanlıktan mı?

Ekran AlıntısıMD61FR.9A

Yaman bütün bu olayları dışarıdan seyircimi kaşıyor? Canını sıkan olay nedir?

Ekran AlıntısıMD61FR.7

Motoru ile ağabeyi Kenan ile Sude’nin kavgasına mı gidiyor? Yoksa Kenan’nın vurulduğu haberini aldı, olay yerine yetişmeye mi çalışıyor?

Ekran AlıntısıMD61FR.2

Kenan hırsla Sude Hanımın boğazını sıkarken, onu sırtından vuran, iki el ateş eden Orkun mu? Yoksa, Asım Şekip Kaya mı? Annesini kurtarmak için Mira vurmuş olabilir mi? Vuran tabancayı yere niye attı? Katil kim? Suç kimin üstüne atılmak isteniyor?

Ekran AlıntısıMD61FR.8

Yaman arabası ile nereye gidiyor? Arabada Yaman yalnız, yanında ve arka koltukta kimse yok.

Ekran AlıntısıMD61FR.3

Ay Yapım tarafından 61.Bölüm özeti ise şöyle:

Mira Yaman’ın Büyük Bir heyecanla Başlayan sevgililer günü tatili ikisi için de unutulmaz olur. Yaman’ın Mira’ya günlerdir hazırladığı sürpriz hediye Mira’yı mutluluktan göklere çıkarır. Doktorundan Aldığı habere Rağmen, bu Tatil Aşkları için Bir milat olacaktır.  Yaman İstanbul’a döner dönmez mutluluğunu annesi ve Kenan’la paylaşır.
61-4
Üçü zorluklarla geçen yılların ardından ilk defa tüm sorunlarından sıyrılıp, bir aile olduklarının farkına varırlar. Koper’lerin bu mutluluğunu Tozludere’de sessizce izleyen gözler vardır. Annesinin dönüşünü heyecanla bekleyen Mira, Orkun’un  kozunu da oynadığından habersiz, Yaman’la onu ayırabilecek, onu türlü tehlikeye karşı tetiktedir.
Faruk’un Yaman’ın tarafında yer alan Sude’nin sessizliği Orkun’un daha cesur adımlar atmasına neden olur.  Bu sefer oyununa Murat’ı da alet eder. Asım Şekip Kaya ile tekrar barışma fırsatı yakalayan Sude, Orkun yüzünden  şansını kaybetmemeye kararlıdır. . Orkun’un tehdidine karşı çareyi yine Kenan’ı öne sürmekte bulur. Kenan için de bulunduğu bataklıktan çıkmak için çırpınırken Sude’yi de yanına çektiğinde, Altınkoy Tozludere Arasındaki uçurum hiç olmadığı Kadar derinleşecektir.

SEVGİLİLER GÜNÜ ROMANTİZMİ DEVAM EDİYOR..

Ekranların fenomen dizisi Medcezir’de bu hafta Sevgililer Günü romantizmi kaldığı yerden devam ediyor. Yaman ve Mira’nın Ağva’da geçirdiği romantik tatilleri izleyenleri yeni bölümde büyülemeye devam edecek.

61-2

Yaman ile Mira, Mert ve Eylül’le çıktıkları kaçamak tatillerini gönüllerince yaşamaya devam edeceği bölümde Yaman, Mira’ya sevgilileri günü hediyesi olarak bestelediği şarkının sözlerini ilk kez söyleyecek. İkilinin muhteşem manzara eşliğinde söyleyeceği romantik şarkılar yeni bölümde ekranı renklendirecek.

61-3

Bütün bu olayları ve çözümlerini 61.bölümde seyredip, öğreneceğiz.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç’in yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in üstlendiği Medcezir 20 Şubat Cuma saat 20.30’da Star TV’de ekrana gelecek…

Keyifli Seyirler.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber, Ay Yapım Persona Sanat Basın Bülteninden ve Medcezir fragmandan, Görseller tarafımdan film tanıtım fragmanından kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir