Medcezir’in Yaman’ı, Mira’sı, Mert’i ve Eylül’ün yemek tercihleri!

Magazin

BgfyzkMCIAAPbMG

Star Tv’nin fenomen dizisi Medcezir’in oldukça başarılı başrol oyuncularının yemek tercihlerini biliyor musunuz?

çagatay Ulusoy ve annesi

Yaman karakterini hayat veren Çağatay Ulusoy’un en sevdiği yemek karnıyarık. Bilhassa annesi Refiye Hanımın yaptığı karnıyarığa bayılıyormuş. Ayrıca Çağatay’ın tam bir midye canavarı olduğunu biliyor muydunuz? Midye dolmaya dayanamadığı söylüyor.

A50M2Z2CUAAJGYy

Medcezir’in Mira’sı Serenay Sarıkaya ise tam bir kokoreç hastasıymış. Ayrıca geceleri işkembe çorbası yemeye de bayılıyormuş. Afiyet olsun Serenay Hanım, ne derler can boğazdan gelirmiş.

1(5) serenay

Medcezir’in komik olduğu kadar eğlenceli oyuncusu Mert karakterini can veren Taner Ölmez’in tam bir yemek tercihi yok. Güzel olan her yemeği yediğini belirtiyor.

hqdefault mert-yaman

Güzel, fıkır fıkır kızımız Eylül  karakteri Hazar Ergüçlü’nün yemekle pek arası yokmuş. Yemek yapmaktan nefret ettiğini söylüyor. Evde yemek yapmaktan hoşlanmadığı için, ya dışarıda yiyor, ya da dışarıdan söylüyormuş.

hazar erğüçlü

Medcezir’in süper oyuncularının yemek tercihleri böyle. Dizide de onları sık sık sabah kahvaltılarında mutfakta, ya da fast Food beslendiklerini görüyoruz.  Bir defasında Ocak başına Yaman, Mira, Mert ve Eylül dördü gitmişlerdi. Bir keresinde de Selim Bey,  Yaman ve Mert’i ocak başına götürmüştü.

maxresdefault

Yediğiniz soğan ekmek olsa da, tat alıyorsanız, o zevk yeter. Afiyet olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir