Kara Para Aşk’ı kupa maçı, Diriliş’i kötü hava şartları vurdu!

TV Programları

cats

Baş rollerinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Erkan Can İlkin Tüfekçi ve Işıl Yücesoy’un paylaştığı iddialı dizi “Kara Para Aşk”ın kötü kaderi devam ediyor. Son bir ayda, iki defa yeni bölümleri saat 22’den sonra başlayan, iki defa da eski bölüm tekrarı yapan dizinin dün akşamda Atv’de 34.Bölümün tekrarı vardı.

Atv’deki Ziraat Türkiye kupası nedeniyle bu sıkıntı yaşadı. Bu haftada Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe maçı nedeniyle maçtan sonra eski bölün tekrarı yapıldı. Bu güzel dizinin 34.bölümünü geçen hafta izleyemeyenler için bir fırsat doğdu.

Geçen haftaki (Kara Para Aşk / Atv diziyi bitirmek mi istiyor?) Blog yazımda maç nedeniyle geç saate yayına konan dizinin oldukça reyting kaybettiğini belirtmiştim. Akla gelen sorunun Atv istemeyerek de olsa diziyi bitirmek mi istiyor? Demiştim. Bu nedenle olsa gerek dizinin yeni bölümü olan 35.bölüm yayına konmadı, 34.bölümün tekrarı yapıldı.

maxresdefault

Dün akşam TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un da 8.bölümünün tekrarı vardı. Dizinin yeni bölümünün çekimlerindeki aksamalar nedeniyle yayınlanmadı.

media

TRT1’in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle çekim planlarının aksadığı bu nedenle Diriliş “Ertuğrul” dizimizin yayınına bir hafta ara vermek zorunda kalındığını söyledi. Dizi bu akşam hazırlanan geniş bir kolaj olarak hazırlanan özel bölüm yayına gelecek.
Baş rollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan ve Serdar Gökhan’ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin kanal’dan yapılan açıklama şu şekilde:
“Son günlerde yaşadığımız yoğun yağışlar ve ağır iklim şartlarının çekim planlarımızı etkilemesi nedeniyle Diriliş “Ertuğrul” dizimizin yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldık.Bugüne kadar yayınlanmış olan bölümlerin özel sahnelerinden hazırlamış olduğumuz Diriliş “Ertuğrul” Özel bölümü, bu akşam TRT1 ekranlarında olacaktır.İlginiz için çok teşekkür ederiz”
Genelikle maç yayınlarının canlı olması nedeniyle bu tür aksamalar hep oluyor. Saatini değiştirmek zorunda olan da hep diziler oluyor.  İşte böyle bazen maç, bazen de kötü hava şartları dizleri vuruyor.
Ne diyelim, elden bir şey gelmiyor.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir