Kara Para Aşk / Atv diziyi bitirmek mi istiyor?

TV Programları

Ekran AlıntısıKPA34.KP

Atv’nin aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” üç haftadır, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının gazabına uğruyor. Bu nedenle de reytinglerdi iyice dibe çakıldı. Akla gelen Kanal D, istemeyerek de olsa diziyi bitirmek mi istiyor? Halbuki bu dizi Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek gibi performansı süper olan oyuncuları ile oldukça iyi gidiyordu.

Kupa maçlarının yayın hakkını Atv’de olması nedeniyle her Çarşamba maç yayınlanıyor. Bu nedenle 21 Ocak akşamı yeni bölüm yayınlanmadı, geçen bölüm tekrarı verildi. 28 Ocak akşamı ise maç sonrası geç saatte 33.bölüm yayınlandı. Bu nedenle reytingleri oldukça düştü. AB’de 12.sırada, Total’de 24.sırada yer aldı.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı gene maç nedeniyle, saat 22’den sonra 34.bölüm yayına girdi. Dizinin bitimi gece yarısı 00,37’i buldu. Hafta ortası olması nedeniyle oldukça reyting kaybetti. AB’de 15.sırada, Total’de de 17.sırada yer aldı. Zaten Çarşamba geceleri diğer kanallarda güçlü diziler yayınlanıyor.  Atv’de de yeni diziler yayın günlerini bekliyor. Seçkin Özdemir’in “Racon”, Kadir Doğulu’nun “Sevdam Alabora” ve “Bedel” gibi dizleri sırada. Dilerim Kara Para Aşk, düşen reytingleri nedeniyle zorunlu finale mecbur bırakılmaz. En azından bu sezon sonuna kadar devam etmesi gerekir.

Biz gene gelelim kısaca geçen bölümde olanlara:

Elif’in çok kıskandığı polis kız İpek’in çocuğu öldürülmek tehdidi ile, emniyetteki bir takım deliller karartılması istenir. İpek bilgileri çocuğu ile takas yapmak için götürür. Tayyar Dündar’ın adamları istediklerini alamayınca İpek’i boğarak öldürmeye çalışırlar.

Ekran AlıntısıKPA34.3

İpek’i arabası ile takip Eden Elif, onu adamların elinden bir polis gibi çatışarak alır, baygın vaziyette Arda ile Pelin’e götürür. Elif, İpek’in hayatını kurtarmıştır. Son anda Ömer’e de haber verir.

Ömer o sırada Nilüfer’i Metin ile evlilikten vazgeçirmek için konuşur. Nilüfer ben senin için Fatih Dündar’la evleneceğim, aile içinden bilgileri sızdıracağını söyler. Ailemi Tayyar Dündar’dan kurtaracağım. Ömer kabul etmez, onu bir taksiye bindirip evine gönderir.

Tayyar Dündar adamlarının İpek’i ellerinden kaçırdıklarını bildirirler. Elif’in onu kurtardığını söyleyince çok şaşırır.

Pınar Ömer’e ağabeyi Hüseyin ile ilgili bilgi araştırırken Fatih Dündar’a yakalanır. Bulduğu CD’i elinden alır. Pınar da Tayyar’dan korktuğu için alır valizini evi terk eder. Durumu telefonla Ömer’e bildirir, CD’i Fatih’in aldığını kendisi annesi ile hava alanına gittiğini söyler. Ömer bana gel, ben seni korurum dese de dinlemez.

Ekran AlıntısıKPA34.5

Fatih Dündar, Nilüfer’e sahilden alır, evlenmeyi kabul ettirir. Tayyar Beyin de olduğu teknede nikah yaparlar. Nilüfer tereddüt içinde evet der.

Ekran AlıntısıKPA34.6A

Arda eski karısının hamilelik foyasını meydana çıkartır. Pelin de bu olaya şahit olur. Arda artık ondan kurtulmuştur. Pelin ile gelecek güzel günlerin hesabını yapar.

Ekran AlıntısıKPA34.2

Komiser Hüseyin sahilde gene kafa çeker, yanına gelen Tayyar Beyle konuşurlar. Tayyar ne olacak senin halin, Ömer ile Elif’i halledemedin, senin kırıntılarını ben topluyorum. Hüeyin’den üç pırlanta daha alır, karşılığında sıcak para verecektir.

Ekran AlıntısıKPA34.7

Kötü geçen günün sonunda Ömer ile Elif birlikte güzel bir gece geçirirler. Sabah birlikte uyanmak Elif’e büyük bir keyif verir. Güzel bir sabah kahvaltısı hazırlar, kahvaltıyı birlikte yaparlar.

Ekran AlıntısıKPA34,9

Nedret Hanım ile komiser Hüseyin birlikte yemekte buluşurlar. Nedret Hanım, İpek’in çocuğunun babası Ömer mi diye DNA testi yaptırır. Ama neticesini almak polis olduğu için Hüseyin’in almasını ister.

Ekran AlıntısıKPA34.10

Elif Ömer’i sürpriz yapar, oturacakları evi kiralamıştır. Ömer’i gösterir. Nasıl restore edeceklerini konuşurlar. Ömer’i 5 bin dolar kira ve depozito çok gelir. Elif, evin poz poz resimlerini çeker.

Nilüfer Ömer’i ben evlendim diyerek telefon açar. Tayyar’ın evine taşınacaklarını söyler. Ben güvendeyim der. Ömer çok sinirlenir.

Nilüfer, ben kalbimin sesini dinledim, Fatih ile evlendim. Beni de kocamı da rahatsız etmeyin. Beni kaybetmek istemiyorsanız beni de evliğimi de saygı gösterin. Ablası Elif’e ve Nedret Halaya ve Aslı’ya mesaj atar. Aslı dinleyince düşer bayılır.

Elif Tayyar Dündar’ın kapısına dayanır. Çılgınca kapıyı yumruklar. Tayyar, Fatih’in karşısına çıkmasını istemez. Ben konuşayım.

Ekran AlıntısıKPA34.11A

O sırada Ömer de oraya gelir. Tayyar’ın gırtlağını basan Elif’i Ömer çeker alır. Tayyar’ın adamları olaya müdahale eder. Ömer çekin adamlarınızı yoksa polise mukavemetten hepsini içeri atarım. O anda Nedret Hala ve Aslı da gelir. Nedret Hanım, adabımız ile konuşalım deyip içeri geçerler.

Nilüfer ile Fatih de karşılarına çıkar. Aralarında tatsız konuşmalar geçer. Nilüfer, ben kocamı seviyorum, düşün yakamdan.

Ekran AlıntısıKPA34.12

Nilüfer, sen de benim yüzümü görmek istiyorsan vazgeç. Elif, beni bir daha görmeyeceksin. Artık benim Nilüfer diye bir kardeşim yok. Seni asla af etmeyeceğim. Babamızın katili ile aynı soy adı taşıyorsun. Ömer, Elif’i alır dışarı çıkartır.

Tayyar Bey Nedret Halaya, Nilüfer bana emanet, benim kızım sayılır. Ne zaman isterseniz gelip, görebilirsiniz.  Nedret hanım, şimdiye kadar kolları kanatları kırıktı, şimdi ben varım, ailemin başındayım. Onları hiç kimsenin üzmesini izin vermem.

Ekran AlıntısıKPA.34.13

Elif gittikten sonra, Nilüfer çok üzülür, banyoya girer, ağlar, ağlar, adeta yıkılır.

Ömer ile Elif’birlikte dışarı çıkarlar. Elif, hala söylenir, bunu bana nasıl yapar, gerçekten aklım almıyor diyerek. Ömer, Elif, Nilüfer Fatih ile benim yüzümden evlendi.  Elif, döner Ömer’e bakar. Ve 34.bölüm burada biter.

Ekran AlıntısıKPA34.SON

Ay Yapım’ın “Kara Para Aşk” bana göre çok güzel giden bir dizi, ancak bu dizi bitmemeli. Sezon sonuna kadar devam etmeli. Reytingler yüzünden erken final yapmak zorunda kalırsa yazık olur diyorum.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller dizifilm.com’dan ve diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir