Medcezir 59.Bölüm / Mira Allahın emri ile Yaman’a isteniyor!

TV Programları

cats MR-CU

Medcezir’in 59.bölümünde Selim Bey can oğlu Yaman’ı kız istemeye gidiyor. Mira’yı anne-babasından Allah’ın emri ile istiyor.

Ekran AlıntısıMD59.1

Diğer tarafta, oyuncu İnanç Pars Mira’ya iyice takmıştır. Kararını vermiştir, bu kız olacak. Filminde ona rol verilmesi için yönetmenine diretir. Mira ile tekrar karşılaşır, Hem Mira ve Hem de Eylül çok şaşkındır.

Ekran AlıntısıMD59.3

Magazin gazetelerinde boy boy resimleri çıkar. İnanç Pars ile sosyetik sevgilisi Mira Beylice’nin sürpriz aşkı diye haberler çıkar. Mira’ya demet demet kırmızı güller gelir. Yaman çılgına döner, gülleri tekrar arabaya yükler gönderir.

Ekran AlıntısıMD59.4

Yaman İnanç Pars’ın suratına okkalı bir yumruk atar. Benden Mira’yı değil, ancak bu yumruğu alırsın.

Yaman’nın manevi babası Selim Serez, oğlu Mert kadar sevdiği Yaman’a kız istemeye gider.

Ekran AlıntısıMD59.6

Yaman ile Mira yan yana otururlar, her ikisi de çok heyecanlıdır.

59-2

Adettendi Yaman’ın kahvesine Mira getirir, içine şeker yerine tuz koydu mu dersiniz? Yaman, kahveyi alırken, bir tepsideki kahveye, sonra da Mira’nın yüzüne dik dik bakar.

59-1

Kahveler içilmiş sıra kız istemeye gelmiştir. Selim Bey söze başlar, Allah’ın emri, Peygamberimizin kavliyle sevgili kızımız Mira’yı canımız Yaman’a istiyoruz.

Ekran AlıntısıMD59.7A

Faruk Beyin ağzı kulaklarında, son derece keyifli, bu işten çok memnun. Sude Hanım sessiz, Yaman’dan iyi damat mı bulacak. Kızımız sevmiş, beğenmiş, bize laf düşmez ve Mira’yı verdik gitti diyecekler.

B88Ubr8IgAAd320

Mutlulukların hem Yaman’ın, hem de Mira’nın gözlerinden okunuyor.

B88WL2OIEAE4z7J

Bu hafta kız istendi, verdiler. Genç sevgililer çok mutlu… Mira ile Yaman sizce evlenecekler mi? Önümüzdeki hafta, sevgililer gününde düğün mü var dersiniz? Bekleyip birlikte göreceğiz.

Ay Yapım tarafından yayınlanan 59.Bölümün özeti şöyle:

Yaman’ın Mira’ya evlenme teklifiyle birlikte hayaller gerçeğe bir adım daha yaklaşır. Tüm engelleri aşacaklarına inansalar da Mira’nın ailesinin tepkisi içten içe ikisini de endişelendirmektedir. Selim, Deniz’le yaşadığı tartışmanın gerilimini henüz üzerinden atamamışken Ankara’dan gelen üzücü bir haberle sarsılır. Yaman mutlu haberi onunla paylaşamadan hep birlikte Ankara’ya doğru yola çıkarlar. Onların yokluğunda Selim’in gerginliğinin sebebini öğrenen Sedef de üzülerek bir karar verir.

İnanç Pars’ın ilgisi karşısında, Mira kendisini geri çektikçe yörüngesine daha çok girer. Yakışıklı oyuncunun her hamlesi, Yaman cephesinde daha büyük yankı uyandırırken bir tesadüf de Ankara’da Yaman’ın kapısını çalar. Asım’ın boşanmaya kararlı olduğunu fark eden Sude büyük bir kumara oturur. Bu oyunun sonunda her şeyini kaybetme ihtimaline rağmen geri adım atmaz. Zor zamanında bir ümitle Kenan’ın kapısını çaldığında karşılaşacağı sürpriz Sude’yi yine eski sert, acımasız günlerine döndürecektir.

Mira kimseden çekinmeden Yaman’la verdikleri kararı ilan eder. Herkesi sevindiren haber bir tek Orkun’un hoşuna gitmez. Daha önce Mira’ya evlenme teklif edip reddedilen Orkun bu evliliğe kolayca razı olmayacağının sinyallerini verir. Yaman ve Mira cesaretlerini toplayıp bir an önce Faruk’la konuşmaya karar verirler. Yaman bu zor konuşmayı yaparken, İnanç Pars, Mira’dan umudunu kesmediğini bir kez daha gösterir. Başından beri sakinliğini korumaya çalışan Yaman, bu durum karşısında sessiz kalamayacaktır.

59.Bölümün Fragmanı tıkla izle:

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir