Medcezir / Turunç Nadir kurşunu yedi, Yaman katil mi oluyor?

TV Programları

Ekran AlıntısıMDF.2

Baş rollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya’nın oynadığı, Ay Yapım’ın süper dizisi Medcezir 58.bölümü ile devam ediyor. 58.bölümün 1. fragmanı yayınlandı.

Medcezir 57.bölüm sonunda Yaman Mert’i bulmuş, kurtarmıştı. İki kardeş kurtulmanın sevincini yaşarken Turunç Nadir, tabancasını üstlerini doğrultmuş, Selim Beyin iki oğlunu da esir almıştır.

Ekran AlıntısıMD58F.1

Selim Bey, Turunç Nadir’in iki oğlun da elimde tehdit telefonunu alınca, öfkeden çılgına döner.

Ekran AlıntısıMD58F.7

Mira, Eylül ve arkadaşları evi boş bulunca üzüntüden kahrolurlar.

Ekran AlıntısıMD58F.6

Yaman, Nadir’in arabasının içinde ani bir topuk tekmesi ile Turunç Nadir’in suratını adeta dağıtır. Niye uğradığını şaşıran Nadir, arabadan yere düşer.

B8Xm-dECcAEaGqf

Yaman’ın üzerine doğrulttuğu tabancaya, “O tetiği çekecek misin Yaman?” Diyerek kışkırtır. Hadi al intikamını diyerek ellerini açar, göğsünü siper gösterir.

Ekran AlıntısıMD58F.3

O sırada üç el silah patlar. Yaman tabancayı ateşledi mi? Yoksa polis atik davranıp, Yaman’dan önce Nadir’i vurdu mu? Bence Yaman Turunç Nadir’in pis kanı ile elini kirletmedi. Katili de olmadı!

Ekran AlıntısıMD958F.

Nihayet Turunç Nadir’den kurtulduk mu dersiniz? Bu işe en çok Sude Hanım sevinecek. CD’leri  deşifre etmeden tanrının rahmetine kavuştu. Şayet ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp, tekrar iyileşmezse…

30 Ocak Cuma akşamı 20,30 Star Tv ekranlarında olup biteni hep birlikte göreceğiz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gSxwtyDcNhA

 

MEDCEZİR’DEN AŞK KOKAN BÖLÜM!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir’in yeni bölümünde Yaman ve Mira’nın aşk dolu sahneleri izleyenleri büyüleyecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaman can düşmanıyla karşı karşıya kaldığında aklında sadece Mert’i kurtarmak vardır. Nadir’in Yaman’la Mert’e doğrulttuğu silah el değiştirdiğinde  Yaman babasının katiline karşı öfkesiyle mantığı arasında bir seçim yapar. Fakat sonunun yaklaştığını hisseden Nadir, Yaman’ı da yanında götürmek için elinden geleni yapacaktır. Son sözü patlayan silah söyler. 

GetAttachment (3) GetAttachment (4)

Yaman’a şarkısı için gelen teklif nedeniyle Mira ile bir galaya katılır. Ünlü yakışıklı oyuncu İnanç Pars, Mira ile yakından ilgilenince Yaman çok kıskanır.

GetAttachment (2) GetAttachment

Öte yandan polis Mert’i kaçıranların peşine düşer. Mert’in Mehmet’i teşhis etmesiyle Yaman polisin bir adım önüne geçer. Mira’nın kendisini takip ettiğinden habersiz Mehmet’in peşine düşen Yaman kendisini tekrar tehlikenin ortasında bulur. 

Yaşanan zor günlerin ardından Yaman’la Mira özlemini duydukları güzel anlara kavuşur. Kıskançlıkla sonuçlanan gala gecesinin etkileri büyüyerek devam ederken,  Mert ve Yaman kızlara masum bir oyun oynamaya karar verirler. Bu oyunun sonu herkes için nefes kesici olacaktır. 

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Ece Yörenç’in, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği Medcezir, 30 Ocak Cuma günü saat 20.30’da Star TV’de ekrana gelecek. 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir