Hazal Kaya, aşkına komşu olmuş!

Magazin

19 Mart ’14

Kategori
Magazin
Hazal Kaya, aşkına komşu olmuş!

İki gündür magazin gazetelerin ortak haberi, Hazal Kaya’nın Balat’taki anne evinden, sevgilisi Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evinin bulunduğu, çok yakın bir yere taşınmış. Zekeriyaköy’ün gözde sitelerinden birindeki bu villaya aylık 4 bin lira kira ödeyecekmiş.

Ocak ayından beri Ali Atay ile arkadaşlıkları devam ediyormuş. 26 Ocak’ta Kenan Erçetingöz’ün “Yüz Yüze” programına katılan Hazal Kaya, Gerçek aşkın var mı? Sorusuna “yok” diye cevap vermişti. Hal bu ki 3 aydır Ali Atay ile arkadaşları devam ediyormuş. Şimdilerde Hazal Kaya’nın bu aşk da geçen süre 5 ay olmuş. Ali Atay, geçen yıl beş yıldır evli olduğu eşinden tek celsede boşanmıştı.

Ali Atay, 1976 Rize doğumlu, Hazal Kaya’dan (Gaziantep, 1990) 14 yaş büyük. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Atay, TRT’de 3 sezondur yayınlanan “Leyla ile Mecnun” adlı komedi dizinde oynadığı “Mecnun Çınar” karakteri ile büyük bir başarı yakalamıştır. Bu diziden sonra Star Tv.de yayınlanan “Ben de Özledim” dizisinde baş rolü oynamıştır.

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan, Adını Feriha Koydum dizisi ile kendisini kabul ettiren Hazal Kaya, daha sonra şansızlıkları devam etti, Son Yaz Balkanlar, A.Ş.K gibi dizileri tutulmadı, erken final yapmak zorunda kaldı.

Şu sıralarda, Onur Ünlü’nün polisiye-komedi türündeki  “İtirazım Var” adlı sinema filminde oynayan Hazal Kaya’nın bu filmi 18 Nisan 2014’de Vizyonda olacak.

Sevilen oyuncu Hazal Kaya, uğruna ev değiştirdiği Ali Atay ile birlikteliklerinin sonu nereye varacağı merak konusu.

Dileyelim, her şeyi gönlünce olsun.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir