Milliyet Blog’da 2.Yılım:

Genel

İçerikmilliyet blog

14 Ocak 2013 tarihinde ilk blog yazılarım Milliyet Blog’da yayınlandı. O günden bu güne tam 2 yıl geçti. Milliyet Blog yazarlığında 2 yılı geride bıraktım. Yazmaktan keyif aldığım için oldukça mutluyum.

Bu geçen 2 yılda ne yaptım, neler yazdım sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu geçen iki yılda toplam 652 Blog yazısı kaleme almışım. Bu blog yazılarım toplam 2.478.000 defa okunmuş. Bu da demek ki blog başına ortalama 3800 okunma sayısı demektir. Günlük okumada, ziyaretçi sayısı 3400’dür.

İki yılda 440 Tv Programları hakkında, 100 Magazin, 16 Gelenekler, 13 Sinema, 13 Güncel, 9 Doğal Hayat/Çevre, 6 Şiir, 5 Kültürler, 5 Blog, olmak üzere toplam 40 kategoride yazılar yazmışım.

Ayrıca görsellerde, 18 fotoğraf galerilerinde, büyük çoğunluğu tarafımdan çekilmiş, 235 fotoğraf yayınlamışım. Toplam olarak 163.450 kez tıklanmıştır.

Geçen yıl Sayın Kadri Kanpak’ın yazdığı yorumda; “Sizin burada yazdığınız TV dizi yorumlarının benzeriyle TV’lerde ciddi para kazananlar var, bu yolu araştırmanız gerektiğini gözlüyorum.” İkazını dikkate alarak geçtiğimiz Şubat ayında (balcilar-blog.com) kendi blog sayfamı açtım. Buradan kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Bu blog sayfamda yazdıklarımın büyük çoğunluğunu Milliyet Blog sayfamda da paylaşıyorum. Milliyet Blog’daki okunurluğa ulaşmadım ama, okunuyorum ki, son bir aydır Google AdSense de kabul etti ve sayfama reklam vermeye başladı.

Bu güne kadar yazdığım yazılarda, hep doğruluğunu inandığım konularda yazmaya çalıştım. Yorumlarda mizacım itibariyle sert ve kırıcı eleştiri yapmamaya özen gösteriyorum. Dizi yorumlarında  (okuyanlar bilir) eleştirilerim hep yapıcı olmuştur, yıkıcı ve kırıcı yorum yapmam.

Milliyet Blog yazarı olduğum için mutluyum. Ayrıca Milliyet Blog ana sayfasında, ‘Yazarlarımızda Bu Hafta, Çok Okunanlar’ köşesinde devamlı yer almama sebep olan okuyucularıma, ayrıca huzurlarınızda en içten duygularla teşekkür etmek isterim.

Milliyet Blog editörlerine, yayın ekibinde çalışan herkese, biz bloggerlere gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ederim.

Gönlümüz istedikçe, Allah sağlık verdikçe, amatörce yazmaya devam.

İyi ki varsın Milliyet Blog.

İyi ki varsınız saygıdeğer okuyucularımız. Hepinizle nice 2+ yıllara…

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir