Hazal Kaya / Maral Tv8’de Aras Bulut İynemli ile nihayet!

TV Programları

Ekran Alıntısımaral.2

Hazal Kaya’nın yeni dizisi Maral, TV8’de nihayet çok yakında başlıyor. Hazal Kaya oyunculukta Aşk-ı Memnu ile çıkış yapmış, Çağatay Ulusoy ile oynadığı Adını Feriha Koydum dizisi ile zirve yapmış bir oyuncumuz. Son oynadığı Balkanlar 1912 ve AŞK dizileri talihsiz bir şekilde erken final yapmak zorunda kalmıştı. Dünya çapında tanınan ve sevilen oyuncu güzel kızımız Hazal Kaya’ı uzunca bir süre yeni dizlerde görülmemiş, nihayet Acun Ilıcalı kendi kanalında oynaması için ikna etmiştir. Kaya, Maral dizisinde bölüm başına 50 bin TL. alacakmış. Önüne konan projeyi kabul etmiş, sıra başrol oynayacağı erkek oyuncuya gelmişti. Önceleri Mehmet Günsür, daha sonra da Burak Özçivit ile oynayacağı söylendi. Sonunda Aras Bulut İynemli ile oynamasında karar kılındı. Acun Ilıcalı Çağatay Ulusoy ile oynamasında ısrarlıydı. Ulusoy, Ay Yapım’ın reytingleri oldukça iyi olan Medcezir dizisinde oynaması nedeniyle bu gerçekleşmedi. Aralık başlarında Çağatay Ulusoy’un Medcezir’den ayrılacağı söylentileri çıktı. Akıllı senarist Ece Yörenç’de Medcezir’de Yaman’ı kurşunlatıp ölümün eşiğini getirince, sosyal medyada çalkantılar oldu. Bu vurulma sahnesi, Yaman ölüyor, diziden ayrılıyor dedikoduları Medcezir’in reytinglerine artılar getirdi. Ve Çağatay Ulusoy Medcezir’den ayrılmadı.

Neticede Aras Bulut İynemli ile partner oldular. Ve ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz yılbaşı akşamı 2015’in ilk dakikalarında yayınlandı. Gördük ki pek de yakıştılar, iyi bir ikili olacaklarının gösterdiler. Filmin konusu henüz daha detaylı bir şekilde yansımadı. Ezel, Uçurum ve 20 Dakika dizilerinden tanıdığımız senaristlerimiz Kerem deren ve Pınar Bulut ikilisi senaryoyu yazacaklarmış. Bir felaketin değil, bir mucizenin ayırdığı iki aşığı canlandıracak olan Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin hikayesi şimdiden herkesi ekran başına kilitleyecek gibi gözüküyor. Bir departman store hikayesinden yola çıkılıyor. Ünlü bir mağazada çalışan genç bir kız. Orta sınıftan gelen Hazal Kaya çalışarak yükselirken, diğer tarafta aşkını bu mağazanın çikolata bölümünde çalışan Aras’a gölünü kaptırıyor.

Ekran Alıntısımaral.5 Ekran Alıntısımaral.3

Cast çalışmaları devam eden dizinin diğer karakter oyuncuları henüz açıklanmadı. Yayın tarihide henüz netlik kazanmış değil. En erken Şubat başı, ya da en geç Mart başında TV8 ekranlarında yayına girecek. Diziyi deniz Koloş yönetiyor.

Aras Bulut İynemli’yi geçtiğimiz yıllarda yayınlanan çıkış yaptığı ‘Öyle Geçer Zaman Ki’ dizisinde tanımıştık. Müzik öğretmenine aşık olan Lise öğrencisi ‘Mete’ karakteri olarak izlemiş çok da başarılı olmuş ve beğenilmişti.

Ben kendi adıma bu dizinin çok tutulacağını, Hazal ile Aras’ın iyi bir çift olacağını söylüyorum. Birinci bölümü seyredince ilk olumlu tepkileri alacağımızı umuyorum.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EZjriImzt10#t=0

Şimdiden keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan fragmandan kopyalanmıştır.

1 thought on “Hazal Kaya / Maral Tv8’de Aras Bulut İynemli ile nihayet!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir