Star Tv. Hem dizi yayınladı, Hem de yılbaşı eğlencesi yaptı!

TV Programları

Yıl başı akşamı bir çok kanal yeni yıl eğlenceleri nedeniyle dün akşamki dizilerini yayınlamadı. Star Tv. en doğrusunu yaptı, hem Çarşamba akşamları yayınladığı Güzel Köylü dizisini yayınladı, hem de eğlence programı koymuş oldu.

Star Tv bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Hem gecenin dizisini yayınladı. Hem de Sibel Can sevenlerini müzik ziyafeti verdi. İzleyicisinden de tam not aldı.

Baş rollerini Gizem karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer ve Ali İpin’in oynadığı Güzel Köylü’nün reytinglerine bakarsak, Total’de 3.sırada, AB’de 5.Sırada yer almıştır.

Güzel Köylü dün akşam 28. Bölümü ekranlara geldi. Dizi içinde Sibel Can çok keyifli bir konser verdi. Hem dizi oyuncuları eğlendi, hem de izleyenler güzel bir yılbaşı gecesi geçirmiş oldular.

Güzelköy’de yılbaşı balosu hazırlıkları son hız devam etmektedir. Herkesin yeni yıldan beklentisi vardır. Gül ve Cemal yeni yılın ilk günlerinde herkesten gizli nikah kıyıp evlenmek için harekete geçerler. Ancak aksilikler peşlerini bırakmaz. Acele ederken Gül ayağını incitir ve nüfus cüzdanını bulamaz. Tekrar nüfus cüzdanı çıkarmak için resmi tatilin geçmesini bekleyeceklerdir. Köyde yılbaşı balosu yapılıyor Güzelköy’de ilk kez bir yılbaşı balosu düzenlenecektir. Herkes bunun heyecanını yaşarken Güzelköy’e bir bomba düşer. Sibel Can bir konser için geldiği Muğla’da konserin iptal olduğunu öğrenir ve yılbaşı konserini Güzel Köy’de vermeye karar verir.

Bunu duyan Hüsnü ve Yusuf da Kamuran ve Cemal için harekete geçer. Sibel Can Güzel Köy Muhtar koltuğunda.

Cemal ile Gül gecenin sunuculuğunu da birlikte yaptılar.

Sibel Can dizi içinde verdiği konserde söylediği birbirinden güzel parçalar ile dizi oyuncuları ile dans etti. Oyuncular da eşleriyle dans ettiler.

Camel ile Gül de birlikte dans ederek 2015’e birlikte girdiler.

Sibel Can’ın verdiği konser, dizinin son bölümünü oluşturdu. 2015’in ilk dakikalarına kadar bu güzel konser sürdü. Güzel Köylü dizi oyuncuları hem eğlendi, hem de eğlendirdiler.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller dizifilm.com’dan alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir