Medcezir 55.Bölümde neler olacak?

TV Programları

Ekran Alıntısım55.1

Medcezir’in yeni bölümü olan 55.bölümü bu hafta yayınlanmadı. Yeni yıl nedeniyle, reklam tarifelerinin belli olmaması yüzünden bu Cuma akşamı 22,30 ‘da geçmiş bölüm özetlerinden bir kolaj bölüm yayınlanacak.  Yeni bölüm 9 Ocak Cuma akşamı 20,30’da Star Tv ekranlarında olacak.

Geçen bölümde, Nadir Beyin adamı Cengiz tarafından sırtından vurulan Yaman, ölmemiş tekrar hayata dönmüştür. Serez’lerin evimde Mira ile sade bir yılbaşı geçirmişlerdir. Mira’nın bestesini Deniz Hanım tam saat 24’de çaldırması, Yaman’a büyük sürpriz olmuştur. Bu Mira’nın ona verdiği en güzel duygusal hediyedir.

Ekran Alıntısımd55.2

Yaman’ın bu şarkısı tıklanma rekoru kırmıştır. Mira çığlık çığlığa bu haberi Yaman’a müjdeler.

Selim Bey, geceden  sabaha uyumamış, senin şarkını dinlemişler diyerek espri yapar. Mira, peşine düşerler, söz de yazmanı isterler. Yaman da yazarım der. Mert lafa karışır, “Bakarsın reklam teklifi, arkasında da bir dizi… Mira, olur mu olur valla… Yaman, bu işler bu kadar kolay mı ya…

Ekran Alıntısımd55.3

 

Mert, konserler, turneler. Sedef’de, hele genç yakışıklı olduğunu bilseler. Beren, bir şey söyleyeyim, siz kesin ayrılırsınız. Bu lafı duyan Mira, kara kara düşünceye dalar.

Ay Yapım bölüm detaylarını 2.Fragman çıktığında, bölüm özetinde göreceğiz.

Medcezir’in 2015’de bütün hızıyla devam edecek.

Tıkla 55.Bölüm Fragmanını izle.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir