Medcezir ekibi, Sibel Can’ı dinledi ve Can, Serenay ile düet yaptı!

Magazin

HAZAR2

Ay Yapımın sevilen dizi Medcezir ekibi geçtiğimiz akşam İstanbul Günay Restoran’da sahne alan Sibel Can konserini izledi. Geceye dizinin başrol oyuncusu  Serenay Sarıkaya başta olmak üzere Kıbrıslı oyuncu Hazar Ergüçlü, senarist Ece Yörenç de katıldı. Altınkoy kız grubunun (Mira, Eylül, Hale, Gaye ve Tuğçe) katıldığı gecede, erkeklerden kimse yoktu.

Sibel Can ‘Medcezir dizisinden Serenay Sarıkaya da burada ne güzel’ diyerek oyuncunun yanına gitmiş. Levent Yüksel’in ‘Medcezir – Fırtınam’ şarkısında düet yapan ikili, büyük alkış aldı. Can, ‘Maşallah harikasın. Çok güzel söylüyorsun’ diyerek Sarıkaya’ya tam puan vermiştir. Oyunculuktaki başarısını müzikte de gösteren Sarıkaya izleyiciden alkış aldı.

HAZAR-12

Sibel Can, resmi Twitter sayfasından Sarıkaya ile söylediği videoyu ve fotoğrafları paylaştı. İşte Sibel Can’ın “2014. Son Günay gecesi yine unutulmazdı benim için. Çok teşekkür ediyorum. Müziğin saygının sevginin olduğu yerde kötülük barışmaz… İyi sabahlar.

 

“POP SÖYLEMEYE ÇALIŞAN TEYZELERİNDEN DAHA İYİSİN”

#serenaysarikaya #heryonuylemuthis #opopsoylemeye#calisan#teyzelerin #seninyaninda #sarki #soyleyemez #buboylebiline #sesnolucaksebastian” notuyla paylaştığı fotoğraf;

İçerik s.s. sbel

 

Medcezir’in kızları Sibel Can’ı dinleyerek set yorgunluğunu ve stresini atmış oldular.

Allah içinize sindirsin kızlar, 2015 yılınız daha başarılı ve keyifli geçsin.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve Görseller Kıbrıs Gazatesi ve Milliyet.com.tr’den alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir