İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyelerine erken yılbaşı!

Güncel

100_4731

27 Aralık 2014 Cumartesi akşamı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli heyet üyelerine geleneksel yılbaşı yemeği verildi. Oldukça keyifli geçen erken yılbaşı kutlamasını İTO Vakfı yönetim kurulu ve İzmir Ticaret Odası başkanı Ekrem Demirtaş bir konuşma ile açtı. Üniversite hakkında bilgi veren Demirtaş, üniversitemizin Dünya üniversiteleri arasında ilk 500 arasına girdiğini söyledi. Önümüzdeki öğretim yılında Tıp Fakültesinin de eğitime açılacağını söyledi ve Vakfın insan sağlığına verdiği önemi vurguladı. 2015 yılına girerken tüm mütevelli heyet üyelerine mutlu ve sağlıklı yıllar diledi.

Kalabalık orkestranın çalıp söylediği müziklerle coşan misafirler, çalan oyun havaları ile pisti doldurdular. Geçenin ilerleyen saatlerinde yani yıl pastası kesildi  ve ikram edildi.

Gecenin en eğlenen gruplardan birisi de bizim masaydı. Masada İzmir’in tanınmış iş adamlarından İlhan Açan ve eşi, Öcal Bengisi ve eşi, İsmail Akdemir eşi ve kızı, yeğenim Çetin Balcılar ve ben Abdurrahman Balcılar vardı.

100_4732

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin yaptığı Latin dansları ve bale gösterileri izleyenlerden oldukça alkış topladı.

 

100_4716

Bir öğrencinin bale gösterisi:

100_4718

Oldukça eğlenceli geçen yemek sonundan tüm mütevelli heyet üyeleri salonu mutlu olarak terk ettiler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan çekilmiştir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir