MEDCEZİR’DEN YENİ BİR REKOR!

TV Programları

53-2

Ekranların fenomen dizisi Medcezir’in geçen hafta yayınlanan bölümünde Yaman’ın vurulması milyonları yasa boğdu. Yaman’a ne olduğunu merakla bekleyen izleyiciler ise şimdiden bir rekora imza attı. 

Dizinin dün akşam ilk kez yayınlanan yeni bölüm tanıtımı; Medcezir’in resmi Youtube kanalı üzerinden 24 saatte 300 bin kişi tarafından izlenerek rekor bir sayıya ulaştı.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Medcezir, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Aralık Cuma günü saat 20:30’da Star TV’de ekrana gelecek.

 

MEDCEZİR’DEN YENİ BİR REKOR!

 

Ekranların fenomen dizisi Medcezir’in geçen hafta yayınlanan bölümünde Yaman’ın vurulması milyonları yasa boğdu. Yaman’a ne olduğunu merakla bekleyen izleyiciler ise şimdiden bir rekora imza attı. Dizinin dün akşam ilk kez yayınlanan yeni bölüm tanıtımı; Medcezir’in resmi Youtube kanalı üzerinden 24 saatte 300 bin kişi tarafından izlenerek rekor bir sayıya ulaştı.

B5hs6qTCMAAAgez

Göğsünden vurulan Yaman’ın ameliyathanede ağır bir ameliyat geçirdiği sahnelerin yayınlandığı tanıtımda; Mira’nın hastanede gözyaşları içinde gergin bekleyişi ekrana geldi. Medcezir hayranlarını sarsan yeni bölüm tanıtımı sosyal medya platformları Twitter ve Facebook’un gündemini de hareketlendirdi.

 

MEDCEZİR HAYRANLARI YAMAN’A DUA EDİYOR!

 

Medcezir hayranlarının sosyal medya mecraları üzerinden Yaman için yaptığı yorumlar dikkat çekti. Yaman’ın vurulmasıyla gözyaşlarına boğulan izleyenler yeni bölümde Yaman’ı sağlıklı görmek için dualar etmeye başladılar. İşte bazı yorumlar…

– “Yaman ölürse kendimi öldürürüm arkadaşlar. Ölmesin Yaman,  onu çok seviyorum. Hani bir erkek bir kızı sever ya onun gibi seviyorum!”

-“Yaman sen ölürsen ben de ölürüm!”

-“Dün geceden beri dualar ediyorum Yaman için. Yaman lütfen güçlü ol bizi bırakma!”

– “Yaman sensiz yaşayamam! Lütfen hemen iyileş Mira’ya dön!”

-“Yeni bölümü iple çekiyoruz. Dualarımız seninle Yaman!”

 

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Medcezir, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Aralık Cuma günü saat 20:30’da Star TV’de ekrana gelecek.

 

 

NoT: Haber ve Görseller, Ay yapım, Persona Sanat Basın bülteninden alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir