Çağatay Ulusoy, Set çıkışı ezilme tehlikesi geçirmiş!

Magazin

Kategori : Magazin

Ekran Alıntısı cu

Medcezir dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy önceki gün set bitiminde çıkışta sevenlerinin hücumuna uğramış, kaçamayan oyuncuyu onlarca seveni neredeyse eziyormuş.

Sevenlerinin sevgi seli karşısında ne yapacağını şaşıran Çağatay Ulusoy, set ekibinden üç kişinin kendisine yardıma gelmesiyle, ellerinden zor kurtulabilmiştir.

Bundan 2 yıl önce, “Adını Feriha Koydum” dizisi çekimleri sırasında da sevenleri kendisini rahat vermiyordu. Set etrafına saran yüzlerce kişi arasından sıyrılıp çıkmak çok zor oluyordu. Bu nedenle o zamanlar kendisini korumak için güvenlik görevlisi tutulmuştur.

Ekran Alıntısı.PNG 23

Genellikle izleyici iğlisine karşılık veren Çağatay Ulusoy, 2012 Nisan-Mayıs aylarında o zaman gene sevenlerini selamlarken görülüyor.

Ekran Alıntısı

Çağatay o yıllarda trafikte bile arabası durduruluyor, kendisinden imza isteniyor, fotoğraf çektiriliyordu. Tabii trafik de alt üst oluyordu.

Medcezir dizisi ile ününe ün katan, oyunculuğu ve performansı ile sevenlerinin beğenisini kazanan Çağatay Ulusoy artık bir fenomen.

Star Tv.in “Medcezir” dizisi Eylül 2013 tarihinden bu tarafa, 5 aydır devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı 26.bölümü ekranlara geldi. Daha önceki yıllarda, “Adını Feriha Koydum” dizisinde Cuma gecelerinin reyting rekortmeni idi. Şimdilerde de ilk bölümden bu yana, AB Grubunda Cuma gecelerinin vazgeçilmez 1.cisi olarak yayınına devam ediyor.

Bu kadar ilgide, Çağatay Ulusoy faktörü çok önemli. Serenay Sarıkaya ile baş rolü oynayan Çağatay Ulusoy, “Medcezir” dizisi ile uzunca bir süre sevenleri ile birlikte olacak.

Bütün bu nedenlerden dolayı sevenleri ekranda görselleri ile yetinmeyip, dizi setlerinde, sokakta, onunun elini tutmak, yanaklarından öpmek, fotoğraf çektirmek istemesi gayet normal. Çağatay da zaten bunu biliyor, sevenlerine tatlı tebessümle cevap veriyor.

1924623_830151337012481_1031774953_n

Şöhret olmanın bedeli de bu olsa gerek.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir