Çağatay Ulusoy’a bir ödül daha; “En Stil Sahibi Erkek Oyuncu”.

Magazin

1460296

“Elle Style Awards Elidor 2014 Ödülleri”  önceki akşam (05/12/2014) Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. CNN Türk’de canlı yayınlanan programı, Gözde Atasoy ve Serkan Altunorak sundu. Elde edilen gelirin TEMA Vakfı’na bağışlandığı gecede, Çağatay Ulusoy en stil sahibi erkek oyuncu seçildi.

Elle Style Erkek Oyuncu adayları: İlker Kaleli, Çağatay Ulusoy, Engin Öztürk ve Kerem Bursin olarak açıklanmıştı. Bu adaylar arasından seyirci oyları ile Çağatay Ulusoy seçilmiştir.

10846341

10730765

10439016

Ödülü vermek üzere Burcu Esmersoy çağrıldı. Göğüs dekoltesini öne çıkartan şık lacivet dantelli bir elbise ile sahneye çıkan Esmersoy, ödülü alanı açıklarken “Ve Tanrı erkeği yarattı, karizması ve centilmenliği ile alkışlarınızla Çağatay Ulusoy” diyerek takdim etti. Bu övgü Çağatay’ı baya keyiflendirdi ki tebessümü yüzünden hiç eksik etmedi.

Ekran Alıntısı ELLE ÖDÜL

Çağatay Ulusoy ağır adımlarla sahneye gelmiş ve ödülünü Burcu Esmersoy’un elinden aldıktan sonra, kendisini tebrik eden Burcu Esmersoy’u  öpmüştür. Ayrıca Burcu Esmersoy ödülü verdikten sonra Çağatay’a her ikisinin elbisesinin lacivet olduğunu söyledi. Çağatay da bu iltifatı çok sağ ol dedi. Çağatay Ulusoy yaptığı kısa konuşmada; “İyi akşamlar herkese… Ödül almak işimizin en güzel kısımlarından biri, ayrıca böyle bir güzel amaca hizmet eden bu organizasyonda ödül almak ayrı bir gurur verici. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar. Sağ olun.” Dedi ve sahneden ayrıldı.

ELLE STYLE ÖDÜL KAZANANLAR:

Kadın Oyuncu: Fahriye Evcen

Erkek Oyuncu: Çağatay Ulusoy

Kadın Müzik Starı: Atiye

Erkek Müzik Starı: Ozan Doğulu

Stil İkonu:  Hande Ataizi

Genç Moda Tasarımcısı: Hande Çokrak

Yılın Fotoğrafçısı:  Emre Ünal

Yılın Tasarımcısı:  Dilek Hanif

Yılın Mekanı: Baksı Müzesi

Yılın Dizisi: Medcezir

Çağatay Ulusoy, ödül aldıktan sonra teşekkür konuşmasını yaparken;

10406608

10153652

Çağatay Ulusoy ödül toplamaya devam ediyor. Böyle giderse evinin bir köşesinde büyükçe bir ödül vitrini yaptırmak zorunda kalacak. Süper giden dizideki Yaman karakteri ile 2015 yılında da ödül toplamaya devam edecek.

Çağatay Ulusoy’un başarılarının devamını diliyorum.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve Görseller Çağatay Ulusoy Facebook sayfasından, CNN Türk haberinden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir