Medcezir / 51.bölüm: Yaman & Mira aşk yeniden, vuslat yakın!

TV Programları

B4H3Dg5CIAAr6q0

Ay Yapım’ın aşk ve drama dizisi Medcezir 51.bölümü ile Star Tv ekranlarındaydı. Yaman ile Mira aşkı yeniden filizlendi, geçmişe sünger çekildi, Yaman ile Mira birlikteliğinde vuslat yakın.

O gece rüyasını Mira mı? Gördü. Yaman mı? Bilemem ama, Yaman yataktan düşerek bu rüyadan uyandı. Önümüzdeki yılbaşı kutlamasını Mira ile Yaman baş başa kutlayacakları sinyali verildi. Kuvvetle ihtimal ki, Mira Yaman’ın olacak. O gece vuslat gerçekleşecek.

Ah, Orkun Mira’yı o kadar mı çok seviyorsun? Tekrar Yaman’a dönmesini içine sindiremedi, içti içkisini masaları yumruklardı. Keskin sirke küpüne zarardır derler ya… O da her iki elini kesti. Araba kullanmana gerek yok Orkun, nasıl olsa Giray gibi hazır şoförün var. Unutmadan söyleyim, Nadir Beyin hakından Yaman gelemeyecek ama akşam sen gırtlağına basarak gösterdin. Eline sağlık diyorum.

Beren’e bayılıyorum, fıkır fıkır hayat dolu. Kendi yaşamak istediklerini ablasının yaşadığını görünce epeyce keyif alıyor. Geçen bölümde Yaman ile içtikleri çay esnansında çok da mutlu olmuştu. Bir an Yaman’ı kendi sevgilisi yerine koymuş, yan masada oturan kızlara, benim yakışıklı sevgilim var gibilerden baya hava atmıştı.

Sedef, eski tanıdığımız Sedef oldu. Gece hayatına hızlı bir dönüş yaptı. Bu hal ona yakışıyor, erkeklerle eğleniyor, sonrada silkeleyip bırakıyor. Merak ediyorum, Faruk Beye ne zaman dönecek. Deniz Hanım köşke gelin gelince, ayakaltında gözükmemek için, tektrar yan eve Faruk Beyin yatağına dönecektir.

Selim Bey artık işi ilerletti. Deniz Hanımın köşke gelin gelmesi yakındır. Selim Bey sırf oğlu Mert’ten çekindiği için işi resmiyete dökecek, Deniz hanım ile evelenecektir.

Leyla sen Nadir Beyle neden evlendin bilemedim. Neden bu kadar korktun ki, bu evliliği kabul ettin. Turunç Nadir dıştaki düşmanları ile uğraşadursun, Cengiz has adamı onu içten vurdu! Leyla’ya abayı yakmış durumda…

Bu kadar dedkodu yeter biz gelelim, 51.bölümde olanlara;

Geçen bölümde eski kalede Yaman’ın hazırladığı özel dans gecesinde sular iyice ısınmıştı. Bu gecede Mira Yaman’ı artık af etmiş, çok uzun zamandır söylemdeği sözcük, “Seni seviyorum” demiştir. Dudakları ile bu aşkı da mühürlediler.

Ekran AlıntısıMD51.1A

Orkun’un telefonu onları bu tatlı rüyadan uyandırdı. Orkun, “Kayboldun bir anda, aramıyacakdım da, dayanamadım merak ettim.” Der. Mira, “iyiyim, Yaman ile birlikteyim.” Orkun, “Tamam o zaman, dönecekmisin buraya…” Mira, “Yok dönmem artık.”  Orkun, “peki tamam, iyi eğlenceler o zaman.” Der ve telefonu kaparır.

Yaman, istersen biz kimseye açıklamayız, bu ikimizin arasında kalır, sen emin olana kadar. Benim için önemli olan sensin. Başkalarının bilip bilmemesi umrumda değil. Mira, kimseden bir şey saklamamıza gerek yok. Ama, senin Orkun’la sorununun çözmemiz lazım artık. Ben senin yüzünden acı çekerken o yanımdaydı. En zor günlerimde bir tek o vardı. Arkadaş olarak, şimdi ona sırtımı çevirmek istemiyorum. Yaman, Mira’yı bir daha öper. Elimden geleni yapacağım. Sana söz veriyorum. Orkun ile iyi geçinmeye çalışcam. Mira güler, yaptıklarını unutacağım. Mira, bunu gerçekten sen mi söylüyorsun. Yaman, evet. Senin için yaparım. Senin için Orkun’a bile katlanırım.

Ekran AlıntısıMD51.2

Orkun bu konuşma sonunda kadehleri boşaltır, arkadaşları müdahale eder. Beni rahat bırakın diyek masayı yumruklar. İki elini de kadehler keser, kan revan içinde kalır. Kızlar, herkes şaşkınlıkla onu izler

Ekran AlıntısıMD51.3A

Yaman ile Mira tatlı dans gecesinden el ele yürüyrek ayrılırlar. Sokaklarda yürüyerek eve gelirler. Her ikisi de çok mutludur.

Ekran AlıntısıMD51.4

Yaman bahçe kapısında, bu gecenin bitmesini istemiyorum, yanımda kal, der. Mira, bence bugün yeterince büyük bir adım attık.

Ekran AlıntısıMD51.5A

Yaman Mira’yı kapıya kadar götürür. Mira, aylar sonra ilk defa, bu gece kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Yaman da ben de evin yolunu bulmuş gibiyim. Sensiz kayboldum, eksiktim, tamamlandım.

Ekran AlıntısıMD51.6

Mert, Eylül ve arkdaşları eve gelirken arabada, gecenin dans görüntülerini izlerler. Mert iyice şamata yapar. Doruk, Mira ile Yaman’ı kapıda öpüşürken görünce sert bir fren yapar. Eylül, inanmıyorum, barışmışlar mı? Yaman ve Mira el ele tutuşarak onlara el sallarlar. Eylül, Mert bana söylemedin diyrek serjenişte bulunur. Eda, demek ki Orkun bundan çıldırmış. Kızlar çığlıkla Yaman ile mira’ya sarılırlar. Yaman, Mert’in gömleğindeki kanı görünce ne oldu diye sorar. Şarap döküldü üzerime. Yaman yalan söyleme kan bu. Eylül, Orkun olay çıkardı.

Ekran AlıntısıMD51.7

Orkun ilk tedavisi yapılır, elleri sarılır. Herkesden özür dilerim, dev saçmaladım. Burak ,Hale ve Tuğçe’ye siz Orkun’un arabası ile devam edin, ben Orkun’u eve götüreceğim, annesi görmesin. Orkun, anneme de söylemeyin. Mira’ya da… Burak, kesin duymuştur. Mira telefon eder. Orkun çocukların dolduruşuna gelme, kalabalıkla ellerim yanlışla bardakların üstüne düştü.

Yaman Mira’ya eğer gitmek istiyorsan götüreyim. Mira, sonra görürüm, der. Yaman Eylül’e; Kardeşim sana nasıl şaşırtı ama seni?  Eylül, ne şaşırtmak ama, dev şok oldum. Mert, çalıştık. Yaman’ı göstererek partnerim ile birlikte.

Ekran AlıntısıMD51.9

Elif, kız arkadaşı ile konuşur. Ne romantik ya… Sinderlle gibi baloda teklif etmiş. Sen ne huzursuz insansın.  Elif, Murat hep böyle, büyük büyük yaşamayı sever, kalabalığı görünce ya binanın çatısına çıkar, ya da böyle. Arkadaşı, kızım senin aklın hala Yaman’da… Elif, ne alakası var? Sen fena halde tutuldun Yaman’a.

Ekran AlıntısıMD51.8

O gece Selim Bey, Deniz Hanımın evinde birlikte olur. Çocuklardan önce eve gitmek istiyorum. Nedense kendimi suçlu hissediyorum. Vicdan azabı duyuyorum. Mert kendini güvende hissetsin istiyorum. Deniz, biz birbirimize iyi geliyoruz, şahane bir şey bu…

Ekran AlıntısıMD51.10AB

Sedef o gece geç vakit bir bardan eğlenceden çıkar. Beraber eğlendiği genç telefonunu ister, ev telefonum, neden verecekmşim!  Eglendik bu kadar der. O sırada Kenan gelir müdahale eder. Al voltanı der ve genci gönderir. Eee, hayırdır. Derdin ne? Anlat bakalım? Kenan, bu yaptığın büyük suç… Yaman asıl onu öğrenirse bozulur. Kenan, bana şantajla montajla ceza veremezsin? Sedef ne diyorsun sen be… Ne yapmaya çalışıyorsun, hiçbir şey anlamıyorum. Taksi gelir ve ayrılır.

Ekran AlıntısıMD51.11

Eve, Sedef ile Selim Bey aynı anda gelirler. Sedef, ben Yaman’a bakacağım, der.  Selim senin canın mı sıkkın? Yaman’ı hoplayıp zıplarken görünce, gece güzel geçmiş belli. Yaman, çok… sedef, gözün aydın o zaman. Selim, gözümüz aydın der. Yaman, Sedef Hanımın yanağına bir öpücük kondurur, teşekkür ederim.

Ekran AlıntısıMD51.12

O sırada mert üst kattan penceresini açar, babasına hesap sorar? Ya… Biri ellidört geçiyor sayın Serez. İyice b…unu çıkartınız ama, Deniz, Deniz. İyice bulgurcuk oldunuz ya…

Ekran AlıntısıMD51.13A Ekran AlıntısıMD51.13B

Sonra Yaman’a bakarak, al bir bulgurcuk daha… Mira, Yaman’a el sallar. Babası Faruk, sıra ne zaman bana gelecek diye bekliyordum. Mira, koşar babasına sarılır. Beren de olaylar, olaylar diyerek onlara koşar, sarılır.

Ekran AlıntısıMD51.14

Faruk Bey, Harika, mutlu olmana sevindim, her zaman böyle mutlu ol. Yani olun. Mira, bana söz verin müdahale etmek yok. Mira, Beren’i koltuğa çeker, her şeyi baştan itibaren ince ince anlatmanı istiyorum, nasıl planladınız? Senin fikrinmiydi, yoksa onun fikriymiydi? Faruk Bey iyi geceler diler, odasına çekilir.

Ekran AlıntısıMD51.15

Mira, o gece Yaman’nın yatağına gelir. Yaman çıplak mışıl mışıl uyuyordur.

Ekran AlıntısıMD51.16A

Yatağın kenarına oturur. Dokununca Yaman uyanır, Mira diye seslenir. Mira, bu gece bence de burada bitmemeli… Bu sabah senin yanında uyanmak istiyorum. Mira’ya sarılır, sonra aniden kucağındaki yastık ile yere düşer.

Ekran AlıntısıMD51.17

 

B4KdA3JCUAAN-LZ

Yaman gördüğü güzel rüyadan uyanır, kalkar, yatakta yatan annesine bakar. Yastığı çarpar, kendi kendine güler.

Ekran AlıntısıMD51.18 Ekran AlıntısıMD51.18B

Sabah Yaman ıslık çalarak keyifle marketden dönerken Faruk Bey ile karşılaşır. Herşeye rağmen yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Faruk, bundan sonrası sizin elinizde, Mira’ya ilişkinize dair hiçbir şeye karışmayacağıma söz verdim. Yaman, benden yana kuşkunuz olmasın, dersimi aldım. Artık Mira’dan da bir şey saklamk istemiyorum. Hastalığını da bildiğimi bir şekilde söyliyeceğim. Faruk, Mira’nın seni yanlış anlamasına izin verme lütfen. Onunla bu yüzden barıştığını düşünmesin. Yaman, benim senden istediğim tek şey, kızım stresten uzak dursun, üzülmesin, bu mutluluk bozulmasın diye, bütün gece dans ettim. Yaman, ben de öyle…

Ekran Alıntısı mira kahvaltı

Mira, kahvaltılık alır ve Doruk’ların evine gider. Orkun’u sorar. Uzay, Burak eline pansuman yapıyor. Mira perdeleri açar, evi havalandırır. Mira Orkun’a ne oluyor diye sorar. Benimle konuştuktan sonra mı oldu? Orkun, büyük yanlış yapıyorsun, o seni ezicek, sen yine darmadağın olacaksın. Mira, ne hissettiğini biliyorum, ne düşünsen haklısın da, ben bir şans daha vermeye karar verdim. Orkun, peki ne oldu birdenbire. Mira, pişman oldu. Orkun, üstene hiç konuşmadınız bile di mi? Yaman özür diledi. Orkun, sana o geceyi yaşatan adama ne oldu birden bire… Mira, acı çekti, pişman oldu. Orkun, hastalığını bildiği için sana döndü demek ister ama sonra vazgeçer. Sen af ettiysen, uzatmanın gereği yok. Sen tamamsan, ben de tamamım.

Ekran AlıntısıMD51.20A Ekran AlıntısıMD51.20B

Mira, Yaman hatalarından ders çıkardı. Ayrıca, sana karşı ılımlı davranmayı da söz verdi. Orkun, sen de bana söz verdirmeye mi geldin? Mira, hayır seni merak ettim. Orkun, ona yaklaşmakta senin kadar acele etmeyeceğim, olay da çıkarmayacağım. Eğer seni üzerse, bu elleri onun kafasında kırarım.

Ekran AlıntısıMD51.19

Yaman’ın annesi ile Suzan kahvaltı için yumurtalı ekmek kızartırlar. Yaman siparişleriniz tamam diyerek gelir. Suzan Hanım, Yaman’a o gamzelerini de markette mi kondurdular yüzüne. Nevin, unutmuştuk valla, sebep olanlardan Allah razı olsun. O sırada gelen Sedef, Yaman’ı koşmayı teklif eder, hem de laflarız.

Sedef, Kenan ile olanları anlatır. Benim ona şantaj yaptığımı söylüyor. O yüzden seninle konuşmak istedim. Yaman ben öğrenirim, der. Yaman, efendi gibi konuşacağım.

Ekran AlıntısıMD51.21

Yaman, hemen Kenan’ı arar. Yaman, yüz yüze konuşmamız lazım. Kenan, işim bitince ararım. Kenan o sırada Nadir Beyin evindedir. Nadir Bey de Kenan ile konulmak ister. Nadir Bey, senin bu kardeşin ne kadar hırçın böyle, safi poz, safi laf. Hiç senin gibi değil. Sen iş bitircisin. O sırada Leyla Kenan’a hoş geldin der. Üstünde temizlik kıyafeti vardır. Sonra da değişir gelir.

Ekran AlıntısıMD51.22A Ekran AlıntısıMD51.22B

Nadir Bey Kenan’a bana sadık joker gibi biri olacağını söyler, karşılığında harcayamayacağın kadar para alacaksın. Kenan, benim derdim temiz kalmak, der. Kenan, bu vaadler bana fazla geldi. Nadir, karar senin.

Kenan giderken Leyla ben de yanınıza geliyordum. Kenan iyi pazarlar der ve gider. Nadir bey, Leyla’nın süslenip çıkmasını çok bozulur. Suratına şiddetli bir tokat atar.

Ekran AlıntısıMD51.23

Önce kova ile çıkıyorsun, sonra da süsleniyorsun. Adamı Cengiz’e al götür şunu, gözüm görmesin, der.

Yaman kapıda Kenan’ın karşısına çıkar. Ne oldu, koklaya koklaya mı buldun beni…  Yaman, çevirdiğin dolaplar leş gibi kokuyor ama, ben güvenliği arayıp öğrendim, nereye geldiğini.

Deniz kıyısına gidip konuşurlar. Kenan, Sedef için şu kadarını bil o kadın yanlış yapıyor. Beni Sude’den uzak tutmak için belden aşağı vuruyor. Yaman, kadının dünyadan haberi yok, o da bana soruyor. Kenan, Sude’ye şantaj yapıyor. Geçmiş ile ilğili. Eğer bu sefer de ortalığı karıştıracak bir şey yaparsan, seni öldüdürüm. Kanan, yani Mira ile aranız bozulmasın diye beni öldüreceksin, bunu da anlamış olduk. Yaman, artık kimsenin canını yakmanı izin vermeyeceğim.

Ekran AlıntısıMD51.24

Yaman dönüşte Beren’i görür. Ben de, benim sağ kolum nerede diyordum. Sen bi tanesin diyerek kucaklar. Yaptığın her şey için teşekkür ederim. O sırada Mira gelir,

Ekran AlıntısıMD51.25

Yaman, Orkun’u sorar. Mira, konuştuklarını söyler. O sırada, Elif ile Murat da Yaman’ın smokinini getiriler. Murat, ıslık çalarak, hocam ortamın kralmış, der.

Ekran AlıntısıMD51.26A

Mira akşam çekilmiş resmi görür. Yaman, Mira’ya sarılır.

Ekran AlıntısıMD51.27

Mira, çocuklar bowlinge gideceklerdi benden haber bekliyorlardı. Eylül, siz de gelin der. Mira, Orkun da gelecek deyince Yaman benim için problem yok. Mira Elif’e siz de hadi. Yaman,  kapışırız, der. O sırada Nevin Hanım herkese salep ikram eder.

Kenan Sude Hanıma telefon eder, sana şantaj yapan sedef değil. Sude, sen ne haltlar karışrırıyorsun. Sude telefonla konuşurken Asım Bey gelir, Sude duymamışım. Sedef buraya geliyor, Nadir meselesini deşmeye çalışacak.

Ekran AlıntısıMD51.30

Bowlingde çok iddialı bir turnuva olur. Orkun da gelir, Yaman geçmiş olsun diyerek elini uzatır. Orkun ayrık barış zamanı mı? der. Orkun, biraz da kinayeli, hayırlı olsun diyelim, mutluluklar dileyelim. Her şey gönlünüzce olsun, aranızda gizli saklı hiçbir şey olmasın. Birbirinizi üzecek bir şey yapmayın. Herkes çok eğlenir, Turnuva yenişmezler. Yaman ile Mira erken ayrılırlar.

Ekran AlıntısıMD51.28A

Selim Bey ile Deniz Hanım Sultanahmet’de buluşurlar. El ele liseli aşıklar gibi dolaşırlar.

Ekran AlıntısıMD51.29

Sedef babasının evine gelir. Sude ile mutfakta kahve yapmak bahanesi ile konuşurlar. Sude Kenan ile ilişkisi olmadığını anlatır. Sude ben de onu seninle korkuttum. Sedef, biri size şantaj mı yapıyor. Sude, Sedef’ten özür diler. Sedef, sakın benim ismimi bir daha küçük oyunlarına karıştırma.

Nadir Bey evden çıkar. Leyla, Nadir Beyin adamı Cengiz’e, ne olur bana yardım et diye yalvarır. O beni öldürmeden ben kendimi öldürüeceğim.  Cengiz Leyla’ya, sen sadece söz dinle.

Nadir Bey, arabasıyla giderken Yaman ile Mira’yı el ele görür. Mira, bu adam iyice içimize sızdı der. Mira, Leyla da şahirlik yapamıyor. Yaman, ben de bu işin peşini bırakacağım artık. Kenan onun yanında işe girdi, Leyla onunla evlendi. Asım bey onu şirkete ortak etti. Bu işin peşini bırakmak en doğrusu… Devam etmek saçmalık olur. Mira, Yaman Koper, sen gerçekten çok değişmişsin, nasıl oluyor bu değişikler.

Ekran AlıntısıMD51.31

Mira, hadi bana şarkını çal. Yaman ıslıkla çalınca, gitarla. Yaman, eve gidelim diyorsun yani.  Evde Yaman gitar ile çalar. Mira, gene gözyaşlarını tutamaz. Yaman, bu şarkıyı her çaldığımda ağlayacakmısın böyle. Yaman, ama yapma böyle, sen üzülünce ben pişman oluyorum. Mira, bu şarkının içindeki hüzün canımı acıtıyor.

Ekran AlıntısıMD51.32

Mira Yaman’a o gün ben nikaha gelmedim, neden bana geri döndün, neden beni af ettin. Yaman, hiçbir şey değişmemişti ki? Sen bemnim için hep aynıydın. Lütfen o bakışı unut. İnan bana ben o adam değilim. Ben senin sevdiğin Yaman, karşında. Mira’yı tam öperken Mert ile Eylül kestane kebap diyerek aniden içeri girerler.

Ekran AlıntısıMD51.33 Ekran AlıntısıMD51.33B

Mert, yanlış zaman, yanlış insan oldu. Hadi canım, piştikçe getiririz biz.

Nadir Bey, Orkun’u arar. Ne zamandır konuşmuyoruz, artık konuşmanın zamanı gelmedi mi? Orkun, peki görüşelim. Nadir Bey köpek eğitimini seyreder. Orkun yanına gelir. Sen dediğim dedik, boş konuşmayan adam sanırdım. Hemen pes ettin, mücadeleden koprun. Kızı gene o serseriye kaptırdın.

Ekran AlıntısıMD51.34

Güç sende, o kıtıbiyozdan daha avantajlı durumdasın. O herif senin babının ölümüne neden oldu. Sen de ödüllendirdin adamı. Kendi kadınını, Mira’yı ona geri verdin. Bütün bu söylediklerini sessizce dinleyen Orkun, çok hırslanır. Köpek de çok saldırgandır. O köpek gibi aynen Nadir Beyin girtlağına yapışır. Orkun, sakın benim Yaman’a olan nefretimi sınamaya kalkma. Bir daha da Mira’nın adını ağzına alma. Duydun mu beni?

Ekran AlıntısıMD51.35 Ekran AlıntısıMD51.35B

Nadir Bey, tamam, isteğin gibi olsun. Bir daha ondan da, Yaman dan da bahsetmek yok. Onların mutluluklarını uzaktan izleriz. Nasıl istiyorsan öyle olsun. Benden bu kadar… Daha sonra da, köpek eğitmenlerine, daha bu köpeğin eğitime ihtiyacı var. Siz devam edin. Sonra da çeker gider. O sırada Giray gelir. Orkun Bey eliniz kanıyor, der. Orkun, istemez, hepiniz birbirinizden betersiniz. Sülük gibi hayatımın içine ettiniz.

Sude Hanım akşam kızlarını yemeğe çağırır. Beren benim yiyecek hiç halim yok. Yaman, hayır derseniz, ayıp olur Asım Beye… Mira, Allah Allah ya… Bu Yaman’ın içine sevgi böceği mi kaçtı. Herkese ne kadar ılımlı. Mert lafa karışır. Yeni sürümle güncellendi. Hatalarını düzeltti.

Deniz Hanım selim Beyi bir kitapçıya götürür. Deniz, Selim Beyi babası ile tanıştırır. Deniz, kusura bakma babama uğrayacağım deseydim, korkardın gelmezdin.

Ekran AlıntısıMD51.36

Deniz Hanımın babası Oktay Bey kızına vermek istediği dosyayı verir. Selim Bey, dergiyi görünce tanıdık gelir. İçinden çıkan bir mektup Sinan Beyin kaybolan mktuplarından biridir. Evde değerlendirme yaparlar. Mektuptaki parmak izleri katilleri ele verecektir. Cinayeti bu mektuptaki parmak izi çözecektir. Selim Bey o mektupta parmak izi olduğunu, polise götürmek gerektiğini söyler.

Nadir Bey evde karısı Leyla için iyi düşünmez. Adamı Cengiz, annesini de getirmek lazım buraya söz verdiniz.  Aslında bu ikisinden de kurtulmak lazım. Artık annesi ile birlikte tatile mi çıkar, araba mı yoldan çıkar, ağanın eli tutulmaz. Cengiz’e sende, der.

Yaman ile Mira kıyıda çay içerken aralarında konuşurlar. Mira ben üç ay içe dönük izoleli bir hayat yaşadım. Yaman, Orkun hep yanındaydı ama… Mira, arkadaş olarak. Mira, peki sen, Selim abi taburcu olana kadar hastanedeydik. Sonra deniz üstünde. Karaya ayak basınca. Mira, yapma Yaman, senin masum bir tatil yapmadığını biliyorum.

Ekran AlıntısıMD51.37

Yaman, bu konuşmalar aramızda hır çıkarır diyerek konuşmak istemez. Merak ettim. Sen yokken çok umutsuzdum, gerisini hatırlamıyorum. Sensiz kayıptım. Sen beni buldun. Kalbine götürdün, artık buradan hiç ayrılmayacağım.  Yaman, yılbaşında bir planın var mı? Ben daha karar vermedim. Sana bağlı. Yaman, benim de bir planım yok. Ama yılbaşını birlikte geçireceğimizi biliyorum.

O sırada oradan koşarak geçen Orkun, Yaman ile Mira’yı görür, kapşomnunu indirir, görmezlikten gelir, geçer. O an Mert arar, hemen dedemlerin oraya gelin, der.

Hizmetçi Sude Hanıma, Sedef ile Selim Beyin geldiğini söyler. Sude hızla aşağı iner. Asım Beyim gözleri ters bakıyordur.

Ekran AlıntısıMD51.38

Sude bir anlam veremez. Selim ne oldu diye sorar. O sırada Nadir Bey evinde baş ağrısı ile uyanır. Evde kimseyi bulamaz. Leyla diye seslenir. Kapı çalar, kapıdaki polisler bizimle emniyete kadar gelmeniz gerekir derler.

Ekran AlıntısıMD51.39 Ekran AlıntısıMD51.39B

Nadir Beyin üstünü bile değiştirmesini izin vermezler. Avukatları arayın hemen diyerek Cengiz’e talimat verir. Selim Beye sana tazminat davası açacağım. Selim Bey, bir sıçrarsın iki sıçrarsın çekirge. Nadir Bey, her iftiranın bir bedeli olur. Selim bey, bu sefer başın büyük belada nadir Baktıroğlu.

Ekran AlıntısıMD51.40

Olay yerine Yaman ile Mira da gelir. Mert Yaman’a bilgi verir. Sinan Evrenoğlu’nun mektuplarından biri bulunmuş üstünde de Nadir Baktıroğlu’nun parmak izi varmış.

Ekran AlıntısıMD51.41

Nadir Bey, ben ihaneti af etmem, benim düşüşüm, kimsenin kurtuluşu değil. Yanlışı unutmam, bana dokunan küle döner. Bana bir çektirene bin çektiririm. Sabrım imtikamıma gider, diyerek tehditler suvurur. Benim inime girenin ömrü benimkinden kısa olur. Öğle değil mi Cengiz.

Ekran AlıntısıMD51.42

 

O sırada Leyla çok korkar, Cengiz Beyin koluna sarılır.  Nadir Bey, zorla polis arabasına bindirilir ve götürülür. 51.bölüm de burada sona erer.

Ekran AlıntısıMD51.SON

Medecezir’in bu süper bölümünün maalesef reytingleri güzel değil. Total’de 3.sırada, AB’de 4.sırada yer almış. Tesbitlerime göre Medcezir en çok izlenen dizi. Ancak bu izlenme reytinglere yansımıyor. Reytingler sadece TV. izlemeleri TNS ölçümlerinden alınıyor. Medcezir, TV’den çok internetten seyrediliyor. Aslında en çok izlenen bir dizi olduğunu biliyoruz.

Ay Yapım’ın bu güzel dizisinde, Çağatay Ulusoy zirve yapmaya devam ediyor. Ödül kolleksiyonunu da arttırıyor.. Son habere göre, Elle Stil Ödüllerinde, Yılın erkek oyuncu ödülünü Çağatay Ulusoy almış. En iyi dizi ödülü de Medcezir’in olmuş.

Son günlerde çıkan haberlerde Çağatay Ulusoy Medcezir’den ayrılıyor, Hazal Kaya ile Maral dizisinde oynayacak balon haberleri yazılmaya devam ediyor. Sina Koloğlu’nun köşesine yazdığı tek magazin asparagas haber, tüm magazin sitelerine kaynak haber oldu. Çağatay Ulusoy kendisi de bu haberi yalanladı. Reytingleri süper giden, sosyal medyada en çok konuşulan diziden neden ayrılsın ki? Ben daha önce kaleme aldığım bir blog yazımda, Medcezir niye Dallas olmasın demiştim. Bana göre mutlaka 2015 Eylül’ünde 3.sezonu görecek ve devam edecek bir dizidir. Artık bu bölümde Yaman – Mira aşkı tekrar kaldığı yerden devam dedi. Yaman rüya’sında Mira ile vuslatı yaşadı. Bu rüya sahnesini sıkça gerçek olarak görecegiz. İlki de aralarında kutlayacakları yılbaşı gecesinde yaşayacaklar gibi gözüküyor.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve Medcezir Twitter ve tarafımdan diziden sayfasından kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir