Çağatay Ulusoy bir iddiaya göre Medcezir’den ayrılacak, Hazal Kaya ile oynayacak!

Magazin

 

f0d9b26c69777b68df2ac21a7eda08f0

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu köşesinde Tv8′in yeni dizisi Maral ile ilgili bir iddia ortaya attı.

İddiaya göre Maral’da Hazal Kaya’ya eşlik edecek oyuncu Aras Bulut İynemli değil, Çağatay Ulusoy olacak. Hazal Kaya dizide bir mağazasının yöneticisi olacak. Çağatay Ulusoy ise aynı mağazada görev yapan bir işçiye hayat verecek. Bir diğer iddia ise dizinin mart ayında değil şubat ayında yayınlanacağı.

Bu iddiaya göre Çağatay Ulusoy Medcezir dizisinden sezonun ortasında ayrılacak.

Pek asparagas haberleri sevmem ama, ben de Sina Koloğlu’nun yazısını okudum ve  fark ettim. Hazal Kaya’nın yeni dizisinin konusunu aktarırken, Aras Bulut İynemli ismi yerine Çağatay Ulusoy yazmış. Ben bir hata yaptı zannettim, demek ki bir bildiği var ki, bilerek Çağatay Ulusoy yazmış.

Ben Çağatay Ulusoy’un sırf para için şu sıralarda Star Tv’de oynadığı Medcezir’den ayrılıp, TV8’e geçeceğini zannetmiyorum. Prensiplerine aykırı düşer, tabii ki Hazal Kaya ile aynı dizide yer almasını isterim. Ama şimdi zamanı değil. Medcezir dizisi final yaptıktan sonra olabilir. Şayet,Yapımcılar sevilen iki oyuncuyu aynı filmde oynatmak istiyorlarsa, hodri meydan. Çağatay’ın 2015 yazında çekeceği sinema filminde bayan partneri yapsınlar. Çok da hoş olur. Çağatay bir bateristi canlandıracak, Hazal Kaya da grubun solisti, ya da organizatörü olarak Çağatay’ın sevgilisi olabilir.

Ne dersiniz?

Bu iddia dün (5/12/2014) yalanlandı. Çağatay Ulusoy adının projede hiç geçmediği açıklandı. Çağatay Ulusoy da yüksek reytingli Medcezir’i bırakmayacağını söylemiştir. Ben yukarıda da söyledim, bu asparagas haberin doğru olamayacağını, Çağatay Ulusoy’un da prensiplerine ters düşeceğini söylemiştim. Bu asılsız haber Hazal Kaya’nın yeni dizinin reklamı oldu. O kadar.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Kaynak reytingkurdu haberi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir