Çağatay Ulusoy’un ağzının tadı yerine geldi,

Magazin

29 Mayıs ’13

Kategori
Magazin

416838-3-4-af2c0

Çağatay Ulusoy, sağ başta İsmail Filiz ve arkadaşları.


Çağatay Ulusoy geçtiğimiz hafta arkadaşı İsmail filiz’in doğum günündeydi. Emirgan’da La Boom adlı mekanda yapılan kutlamada neşesi yerinde olduğu gözlendi. Arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Çağatay,  devamlı dans etti. Moral depoladı.

images cu-anadolu kartal

İsmail Filiz ile 2011 yılı yazında Anadolu Kartalları filminde beraber oynadılar. Dostlukları oradan geliyor zannediyorum. Bir önceki hafta da bir toplantı da beraberdiler. Bu demek ki “Aşk Hikayesi” dizisinde İsmail Filiz’ i de herhangi bir rolde izleyeceğiz.

Çağatay Ulusoy’ u bu tür mekanlarda, 15 Temmuz dizi çekimleri başlayıncaya kadar göreceğiz herhalde. Bolca moral depolaması lazım. Artık o talihsiz olay üzerinden 5 ay geçti. Zaman her kütü olayın ilacıdır. Artık ağzının tadı yerine geldiğini izliyorum. Resimde Çağatay’ın gözlerinin parladığını, o eski tatlı tebessümün yüzüne kapladığını görüyoruz.

Eylül ayında başlayacak, “Aşk Hikayesi” dizisinin kanalı da Star TV.

Daha önceki yazılarım da bahsettim.  Çağatay Ulusoy’u bütün bu tatsızlıklar bir bıçak gibi bilemiştir, hırslandırmıştır. Ben kendi adıma söyleyeyim, inanılmaz başarılı olacaktır. Artık önün açık, bütün fanların, sevenlerin senin başarın için duacı. Ben de yolun açık olsun diyorum.

Unutma Eylül ayında ekranlarda seni görmeye dört gözle bekliyorlar.

Bütün güzellikler sizlerle olsun sevgili okurlarım.

Saygılar.

Abdurrahman Balcılar

Not: Haber kaynağı ve fotoğraf MegaziMedya.Com.dan alınmıştır.

9 thoughts on “Çağatay Ulusoy’un ağzının tadı yerine geldi,

  1. ben çok güzel halay çekiyorum düğününüze beni çağırırsan çok sevinirim tatlım

  2. ALLAH SİZİ AYIRIRSA YERİNE BEN GELİCEM SAKIN BAŞKASIYLADA ÇIKMA TATLİŞKOM…

  3. allah sizi ayırmasın birbirinize çok yakışıyorsunuz be bu arada beni düğünüze çağırmassanız çok üzülürüm ya bide eğer ayrılırsanız sırada ben varım unutma seni çok seviyorum

  4. ADINI FERİHA KOYDUM,DA DAHA YAKIŞIKLIYDIN MEDCEZİRDE DEGIL SACLARINI KESTIRMELİSİN EMINİM DAHA YAKIŞIKLI OLACAKSIN…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir