Medcezir’den Rekor; #hayatsevince’yi 40 saat zirvede tuttu!

TV Programları

Ekran AlıntısıMD50.38

50. bölümüyle ekranlara gelen Medcezir’in hayranları, dizinin başarısını sosyal medyada ulaşılması güç bir rekora imza atarak kutladı. Milyonlarca seyirci, Medcezir’in yeni bölüm etiketi #hayatsevince’yi yaklaşık 2 gün boyunca (40 saat) zirvede tuttu.

 

MEDCEZİR’DEN REKOR!!!

2 GÜN BOYUNCA ZİRVEDEN İNMEDİ !

 

50. BÖLÜMÜNDE YİNE ZİRVEDE!

 

50. bölümüyle ekranlara gelen Medcezir’in hayranları, dizinin başarısını sosyal medyada ulaşılması güç bir rekora imza atarak kutladı. Milyonlarca seyirci, Medcezir’in yeni bölüm etiketi #hayatsevince’yi yaklaşık 2 gün boyunca (40 saat) zirvede tuttu.

 

Geçtiğimiz Cuma akşamı 50. Bölümüyle ekranlara gelen Medcezir, sosyal medyada gün birincisi oldu. Haftalardır Mira ve Yaman’ın kavuşmasını bekleyen izleyiciler; ikiliyi yeniden birarada görünce sosyal medyayı mesaja boğdu. #hayatsevince etiketiyle paylaşım yapan ve dakikada 288 paylaşımda bulunan izleyiciler, etiketi 2394 dakika (yaklaşık 40 saat) boyunca boyunca TT listesinde tuttu.

 

SEVENLERİNDEN 50. BÖLÜM HEDİYESİ!!!

 

Somera’nın sosyal medya ratinglerine göre; Medcezir dizisi Mira ile Yaman’ın sarılmaları ve heyecanlı sahneleri ile geceye damgasını vurdu ve 28,14 sosyal rating ile birinci sıraya yerleşti. Yaman’ın romantikliği 36,21 SomeraRating ile Medcezir’i zirveye taşırken, Yaman ile Mira’nın beklenen dansı çok beğenildi.

50-2   B3jx-KvCYAA-gmP

 

Yayınlandığı ilk günden itibaren hem sosyal medyaya hem de reytinglere damga vuran dizinin her bir karakteri fenomen haline geldi. Medcezir, hayatın içinden hikayesi, kostümleri, müzikleri, başarılı oyuncu kadrosu ve prodüksiyonuyla izleyenlerin gönlüne taht kurdu. İlk sezonundan itibaren üniversiteler ve kurumlar tarafından sayısız ödüle layık görülen dizi, Cuma akşamları milyonları ekran başına topluyor.

İşte Yaman ve Mira’nın çok konuşulan dans sahnesi:

 

Medcezir’in 50.Bölümü akıllarda iz bıraktı. Yaman ve Mira’nın bölümün finalinde yaptıkları süper dans geceye damgasını vurdu. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya süper performansları ile göz doldurdular.

Dileyelim ki, dizimiz dalya desin, süper bir 100.bölümü de Star Tv’de sevenlerini izletsin.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber kaynak ve görseller, Ay Yapım, Persona Sanat basın bültenninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir