Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu’nu örnek alıyormuş!

Magazin

Ekran AlıntısıÇağatay-Kenan 5

Çağatay Ulusoy Elle dergisinin Aralık  sayısına kapak olmuş ve bir de röportaj vermişti. Bu röportajında bir çok bilinmeyen yönlerini dobra, dobra anlatmıştır. Çağatay kendisine örnek aldığı oyuncuyu açıklamıştır. Kenan İmirzalıoğlu için İdolüm diyerek bahsetmiştir. “Küçüklükten bu yana Kenan İmirzalıoğlu’nu kendime rol modem aldım.” diyerek ona hayranlığını dile getirmiştir.

Küçükken en beğendiğiniz oyuncu kimdi? Sorusuna bakın Çağatay Ulusoy ne cevap vermiş.

“Çok iyi hatırlıyorum, 10-11 yaşlarındayken ‘Deli Yürek’ vardı. İzlediğim delikanlı olarak gaza geldiğim ilk dizilerdendi. Kenan İmirzalıoğlu’nu çok sevdim. Hala çok beğendiğim, saygı duyduğum değerli insanlardandır.”

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz Ekim ayı sonunda Ayaklı Gazete’nin ödül gecesinde Kenan İmirzalıoğlu ile aynı gecede beraberlerdi. Çağatay Ulusoy, Medcezir’deki Yaman rolü ile “En iyi Erkek Drama oyuncusu” ödülünü almıştı.Ulusoy, masalarına gelen Kenan İmirzalıoğlu’na, “Ağabey” diye hitap etmiştir. Çağatay ile İmirzalıoğlu sarılarak birbirlerine “Hoşgeldin” demişlerdi. Kenan İmirzalıoğlu Çağatay’a; “Çağatay naber?..” Demiş, Çağatay’da ; “Ağabey naber, nasılsın?..” Diyerek karşılık vermişti. Kenan İmirzalıoğlu’da  “İyiyim kardeşim, sağol sen nasılsın?” Çağatay: “İyiyim ben de sağol, Hoşgeldin, Süper.” Diyerek cevap vermişti.

Ekran Alıntısı Çağatay-Kenan İmirzalıoğlu

Ekran AlıntısıçÇağatay-Kenan 2

Ekran Alıntısıçağatay-Kenan3

Ekran Alıntısıçağatay - Kenan 4

Fotoğraflarda da görüldüğü gibi Çağatay Ulusoy o gecede Kenan abisine çok içten yüreklilikle sarılmış, hatırını sormuştur. Demek ki Çağatay gerçekten Kenan abisini çok seviyor ve kendisine örnek alıyor.

Ben de Allah muhabbetlerini arttırsın, Çağatay Ulusoy da, Kenan İmirzalıoğlu’nun yolunda yürüsün, Medcezir’de zaten başarılı ama, çok daha başarılı olsun diyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Kaynak Haber, HT Magazin ve Elle Dergi röportajından, görseller, Starlife çekimlerinden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir