Kuzey güney’de finale yaklaşırken muhtemel senaryolar;

TV Programları

02 Haziran ’13

Kategori
TV Programları

 

Kuzey güney’de finale yaklaşırken muhtemel senaryolar

Kanal D. in süper dizisi Kuzey Güney, 26 Haziranda final.  Yani 4 bölümümüz var seyredeceğimiz. Heyecan dorukta.

Finalde neler alacak, muhtemel senaryo tahminlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu dizi benim favori dizilerimden biri idi. 76 bölümün tamamını severek izledim. Keşke final yapmasaydı. Bir sezon daha seyredilirdi. Ama her dizinin bir sonu var. Yeni sezon için başrol oyuncuları yeni planlarını yaptılar bile.

Kıvanç Tatlıtuğ, Ferah Zeynep Abdullah ile Çarlık Rusya’sından Bolşevik ihtilal ile İstanbul’a sürüklenen bir grup insanın hayatlarını anlatacak bir dizide rol alacakmış. Dizi Ocak 2014 de Star TV’de başlayacak. Yapımcı Ay Yapım. Altı ay dinlensin bakalım Kıvanç Tatlıtuğ. Zira bu tatili fazlasıyla hak etti. Kuzey rolü ile inanılmaz bir performans gösterdi.

Diğer başarılı oyuncu Güney rolündeki, Buğra Gülsoy’ da yeni sezon anlaşmasını yapmış. TRT 1. in yeni dizisi “Mülksüzler” de başrol oyuncusu olacakmış.

Biz gelelim dizimizin muhtemel final senaryolarına.

Barış bütün bu olanları kaldıramayıp intihar edecek tahmin ediyorum. Çünkü ne parası, ne sevdiği kadınlar, ne de itibarı kaldı. Herkesin gözün de tu kaka oldu.

76.ı bölüm sonunda Sümer Tezkan’ı kim susturucu tabanca ile vurdu. 77.bölümde olay çözülecek.

Güney, komiser Şeref’i şifre konusunda atlattı. Ferhat’ın kızı Zeynep’ i bulup, babasının fırınında yaktığı, CD konusunu çözüp, temize çıkacak mı?. Bence çıkacak.

Banu ile bebek onları tekrar bir araya getirecek. Güney de mutlu olacak tahmin ediyorum.

İyi kalpli, temiz insan Komiserimiz Şeref de nişanlısı ile evlenip muradına erecek önümüzdeki bölümlerde.

Gelelim Gülten Hanıma. Ben onun hal ve hareketlerini bayılıyorum. Ömer Beyin evini kiralaması onları evliliğe götürecek. Mutlu bir evlilik yapacak. Bence de hak ediyor. Kızı Cemre evlenince yalnız kalacak bir kadın değil. Mutlu olması gerekiyor. Hıdırellez dilekleri gerçekleşmeli.

Cemre ile Kuzey sürprizlerle dolu muhteşem bir düğün töreniyle evlenip, muratlarına erecekler. Krallara layık bir düğün olacak gibi geliyor bana.

Bunlar benim tahminlerim. Sayın Senarist Ece Yörenç’in kalemi nasıl yazar bilemem.

İzleyicinin isteği her dizide olduğu gibi mutlu sondur. Bu dizide de mutlu sonlar olacak.

Sizlerin de mutluluğunuz daim olsun, Değerli Okurlarım.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir