Medcezir 50.Bölüm kutlaması!

TV Programları

Medcezir 50. bölümüyle 28 Kasım Cuma akşamı saat 20:30’da Star’da…

Ekip de bunun için bir kutlama yaptı. Dizinin senaristi Ece Yörenç, “Emeği geçen herkese teşekkürler” notuyla, bu özel anları kişisel Instagram hesabından paylaştı. Tüm ekibin sevinci gözlerinden okunurken izleyicilerden de birçok tebrik mesajı geldi. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin olduğu dizinin yeni bölümünde de birçok olay yaşanacak.

İşte 50. bölümde yaşanacak olaylar:

Yaman’ın kalbinden dökülen notalar Mira’nın piyanosunda canlanır. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira’nın kalbindeki buzları eritir. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissederken, Mira ondan zaman ister.

50-4

Okulda düzenlenecek olan dans gecesi herkesi ayrı ayrı nedenlerle heyecanlandırır. Mert Uzay’la rekabet içinde Eylül’ü etkilemek için yeni bir hazırlık içine girer ve planlarına Yaman’ı da dahil eder. Mert Uzay’a karşı büyük bir zaferin peşindedir…

50-2 50-1

Yaman ise Mira’nın istediği zaman konusunda son derece hassas ve Mira’ya saygılıdır. Ama bu süreci hızlandırmak için de elinden geleni yapmaktan da vazgeçmez. Düşündüklerini uygulamaya koymak için Mira’ya çok yakın birinden yardım ister. Büyük gece büyük heyecanlar yaşanacaktır.

Medcezir 50. bölümüyle 28 Kasım Cuma akşamı saat 20:30’da Star’da…

İzleyenler sabırsızla 50.Bölümü Star ekranları başında bekliyor.

 

Not: Kaynak haber ve görseller, Persona Sanat basın bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir