Tuba Büyüküstün’e New York’ta büyük ilgi!

TV Programları

tuba buyukustun red carpet

Amerika dışında yayınlanan televizyon programlarının en iyilerinin seçildiği Uluslararası Emmy ödüllerinde “En İyi Kadın Oyuncu “ kategorisinde finale kalan ilk Türk oyuncu olan Tuba Büyüküstün, önceki gün New York Hilton Oteli’nde gerçekleşen törene katıldı. 20 dakika dizisinde sergilediği performansıyla finale kalan Büyüküstün’e yabancı basın ve Amerika’da yaşayan Türkler’den büyük bir ilgi gördü.

Dünyanın pek çok ülkesinden yapımların yarıştığı Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’yi ilk defa temsil etmenin heyecanını yaşayan Büyüküstün’ün Türk ve yabancı hayranları, güzel yıldıza Amerika’da olduğu süre boyunca mesajlarıyla sosyal medyada büyük destek gösterdi.

onur-tuba saylak-kerem catay tuba buyukustun

Siyah dantelli elbisesiyle kırmızı halıda göz kamaştıran Büyüküstün’e gecede eşi Onur Saylak, menajeri Yasemin Özbudun ve yapımcı Kerem Çatay eşlik etti.

Tuba Büyüküstün’ün yarıştığı kategoride ödülü Hollandalı oyuncu Bianca Krijgsman aldı.

“20 Dakika” ile olmadı ama, Kara Para Aşk dizisinin başarılı oyuncusu Tuba Büyüküstün’e bundan sonraki yarışmalarda başarılar dileyelim, bir gün inşallah bu ödüller gelecektir.

 

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak Haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni’nden  alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir