Çağatay Ulusoy, Sinema filminde baterist oluyor!

Sinema

l-cagatay-ulusoy-0a7a9db8

Çağatay Ulusoy bilindiği gibi 2.sinema filmini 2015 yazında çekecek. Şöhret basamaklarını birer birer tırmanan Medcezir’in yakışıklısı Yaman karakteri, şimdi de yeni sinema filminde bir müzisyeni canlandıracak ve baterist olacak.

Medcezir dizisinde Yaman olarak, elinde gitarı ile gitar çaldığını, beste yaptığını ve şarkı söylediğini geçen bölümlerinde izlediğimiz Çağatay Ulusoy’un sesini dinlemiştik. Oldukça yumuşak ve duygulu bir sese sahip olan Çağatay Ulusoy, iyi bir baterist olduğunu da sinema filminde gösterecek.

Yakışıklılığı ve sempatikliği ile genç kızlarımızın gönlünde taht kuran Çağatay Ulusoy, imajında çarpıcı değişikler yapacağı söyleniyor.

Şu günlerde oynayacağı sinema filmi için bateri dersleri alıyormuş. Yapımcılığını Ay Yapım – Kerem Çatay’ın üstleneceği bu filmin adı sır gibi saklanıyor.

Çağatay Ulusoy, 2011 yazında Anadolu Kartalları filminde, Üsteğmen Ahmet Onur karakteri olarak ilk filmini çevirmiş, bu rolü ile de çok büyük beğeni toplamıştır.

İlk dizi filmi olan, Hazal Kaya ile oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisinde  havalı Emir karakteri olarak da çok başarılı olmuş, şöhreti orada yakalamıştı. Şimdilerde Star Tv. ekranlarında ikinci sezonunu oynayan Medcezir dizisinde Yaman karakteri ile çok başarılı oldu ve izleyici tarafından çok benimsendi.

Ekran AlıntısıMD43.10

Medcezir milyonlarca izleyici tarafından izlenen fenomen bir dizi oldu. Bu yıl Eylül başında Güney Kore’de yapılan 9.Seul Drama Ödüllerinde, en iyi drama dizi oyuncusu dalında Çağatay Ulusoy finale kalmıştır. Oynadığı Medcezir dizisi de, “En iyi drama dizi ödül”lerinde ikincilik ödülü kazandırdı. Ayrıca Çağatay Ulusoy Ülkemizde, Medcezir’de oynadığı Yaman karakterindeki başarısı ile en iyi drama dizi oyuncusu ödüllerini topluyor.

Ayaklı gazete ödül

İlerleyen günlerde filmin konusu ve de başrol oynayacağı bayan partneri belli olacak. Bu sinema filmi için iddialı olarak hazırlanan Çağatay’ın süper bir iş çıkaracağını tahmin ediyorum.

Çağatay Ulusoy’a sinema filminde başarılar diliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller ve haber İnternetten alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir