Kadir Doğulu / Atv.de yeni bir dizi ile tekrar geliyor!

TV Programları

Fatih Harbiye dizisinin reytinglerin düşmesi nedeniyle, 50.bölümde final kararı almasından sonra dizinin oyuncuları yeni iş peşine düştüler.

Beğenilen yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun yeni bir dizide oynamak için anlaştığı öğrenildi. Atv.de yayınlanacak bu yeni dizinin adı “Alabora” olacakmış.

Daha önceleri “Fatih Harbiye” Fox Tv.de yayınlanmış, daha sonra da Show Tv.e transfer olmuştu. Sevilen dizi başlangıçta reytingleri oldukça iyiydi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin, aynı akşam Güllerin Savaşı ve Kiraz Mevsimi gibi güçlü diziler karşısında reytingleri iyice düşmüştü.

Show Tv. diziyi 46.bölümden itibaren Pazar akşamına aldı, reytingleri gene de düşük olduğu nedeniyle dizinin 50.bölümde final yapması karar verildi. Geçen hafta milli maç nedeniyle 48.bölümü ekrana gelmemişti. Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ile birlikte baş rolü oynadığı Fatih Harbiye dizisinde Macit ve Neriman olarak, Show Tv.de son üç bölümde yer alacaklar.

D311016170

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu dizi aşkını ekran dışına taşıyanlardandı. Bu günlerde bu birliktelik hızla devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir eğlence merkezinde iki sevgilinin doyasıya eğlendikleri öğrenildi. Herkesin merak ettiği bu birliktelik dizide olduğu gibi nişana doğru gidecek mi?

neslihan  kadir-dogulu-neslihan-atagule-asik-101636

 

Alınan bilgiye göre, Kadir Doğulu’nun yeni dizisi “Alabora” nın hikâyesini “Kara Para Aşk” dizisinin de senaristleri olan, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alacakmış.

Dizinin bayan başrol oyuncusu şimdilik belli değil, ilerleyen günlerde Kadir Doğulu ile başrol oynayacak bayan partneri belli olacaktır. Dizinin konusu, başka kimlerin oynayacağı ve ne zaman yayına gireceğini öğreneceğiz.

Kadir Doğulu’ya yeni dizisi “Alabora” da başarılar. Dilerim uzun soluklu bir yapım olur.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten  alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir