Medcezir / 49.Bölüm; Barışmak için Yaman’dan son öpücük!

TV Programları

B2_LcHeIgAA4GkO

Ay Yapım’ın süper dizisi Medcezir’de, Yaman’dan Mira’ya ihtiraslı son öpücük atağı geldi. Barışmak için bu öpücük aradaki buzları eritti, Mira Yaman’ın gözyaşlarına dayanamadı ve onu af etmedi ama öpücüklerine cevap verdi. Star Tv.nin fenomen dizisinde dün akşam yaşanan gelişmeler ve tekrar Mira – Yaman birlikteliği seyirciyi ayağa kaldırdı. Bu son öpücüğü ayakta alkışladılar.

Aralarındaki kırgınlık neredeyse 2,5 aydır, tam 10 bölüm devam etti. Bir laf vardır, bekleyen derviş muradına ermiş derler ya, Yaman da muradına erdi nihayet Mira’nın buzlarını kırdı. Ece Yörenç,artık önümüzdeki bölümden itibaren onlar için yine eskisi gibi güzel günler bekliyoruz.

Nadir Beyin Sude Hanıma sevişme görüntüleri ile şantaj yaparak, Asım Şekip Kaya Holdingin yönetim  kuruluna girmesi geceye damgasını vuran başka bir olaydı.

Medcezir’in 49.bölümünde reytingler maalesef pek güzel gelmedi. AB’de 3.sırada, Total’de 2.sırada yer aldı. Bu bölümde Çağatay Ulusoy’un performansı süperdi. Sempatikliği, şaklabanlığı, jest ve mimiklerinde duygularını yansıtması övgüye değerdi. Serenay Sarıkaya, duygusal anları fevkalade yaşıyor ve yaşatıyor.

Geçen bölümde müzayedede çalınan antika saati Kenan çalmış ve antikacıların elinden geri alınmıştı. Yaman bu hırsızlığı da abisi Kenan’ın yapması ile bir kez daha yıkıldı. Bilhassa Mira’ya karşı çok zor durumda kaldı. Son anlarda tüm Altınkoy gençleri onların yardımına polis sirenleri ile geldi. Sahte antikacıların elinden kurtulur kurtulmaz soluğu inşaatta Kenan’ın yanında aldı.

Yaman bir hışımla 8.kata çıktı. Çenesine yumruğu patlatarak, ben herkese karşı seni savundum, yine başımı öne eğdin, belimi büktün, hayatımın içine ettin, içine… Kenan, mecburdum deyince Yaman, yalan söyleme. Kenan, başka çarem yoktu, deyince Yaman Allah senin cezanı versin. Kenan saat sayesinde ben bütün borçları kapattım.

Ekran AlıntısıMD49.1

Yaman niye çaldın saati deyince, annem için. Mecburdum, anlasana… Yaman annesini de alır Altınkoy’a eve gelir. Nevin Hanım yine kamburumuzla geldik, der. Mert ile Sedef Hanım onları karşılar.

Ekran AlıntısıMD49.2

Hırsızlar başımıza dert açtılar. Saati kurtardık.Yaman, selim abi nasıl isterse öyle olacak. O sırada Yaman yan bahçede Mira’yı görür, yanına gider. Mira’ya Kenan’mış, yine herkese karşı boynumu eğdi. Mira, bu Kenan’ın problemi… Bile, bile her yanlışında ben aptal gibi arkasında durdum. Mira, bilemezsin ki? Her seferinde beni kandırmasına izin veriyorum. Mira; Her seferinde kendini suçlamayı bırak artık.

Ekran AlıntısıMD49.3

İşler yolundayken her şeyi unutuyorum, ben senin yanında siyah kalıyorum. Seninle birlikteyken gözüme perde iniyor. Her şeyi görmezden geliyorum. Ama bu benim gerçeğim. Ne zaman bir sorun çıksa, mutlaka altından bana ait bir iz çıkıyor. Yanında leke gibi kalıyorum. Tozum toprağım burada çamura dönüşüyor. Sana en başından geçmişim peşimi bırakmıyacak derken işte bunları söylüyordum. Ben doğru olabilirim, ama benim saldığım kök yanlış. Unuttukça yiyorum tokatı. Hani ben Mira’yı kendimden koruyacaktım. Mira, daha fazla kendini kandırma, sen bu yüzdn benden vaz geçmedin. Babam bana her şeyi anlattı. Ayrılmamızı o istemiş. Yaman; Bu benim gerçeğim. Mira; Bu yüzden sana daha da öfkeliyim. Benden kopmak için rolünü o kadar inandırıcı oynadın ki, sonunda kendin de inandın. Hoyrat davranmaya başladın, acımasızlaştın. Kendi doğrularından uzaklaştın. Bize birbirimizden kıra döke uzaklaştırdın. Babamın başlattığı şeyi sen kendi ellerinle bitirdin.

Ekran AlıntısıMD49.4

Bu sözler Yaman’a ağır gelir. Mert de onları kenardan izler ve Eylül’e cep telefonu ile naklen yayın yapar. Eylül şimdi ne olacak, Yaman’ın annesi artık bizde yaşayacak. Savcılığa suç duyrusunda bulunacak, kötü adamlar yakalanacak. Mert, ben bugün açık arttırmadaki yemeğe gidecektim.

Ekran AlıntısıMD49.5

Eylül o telefon bugün kapatılmayacak diyerek talimat verir. Yaman Mira ile bu konuşmadan sonra odasına çekilir. Konuştukları çok içine dokunmuştur. Oturur bir güzel ağlar. Mert kapıdan onun o halini görünce bir şey söylemeden geri döner. Gelen Sedef’e de Yaman’ın biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var.

Ekran AlıntısıMD49.6

Yaman, göz yaşlarlarını tutamaz. Bıktım artık, bedel ödemekten bıktım.

Mira da aynı duygular içinde odasında düşünürken Eylül arar, telefonu kapatır. O sıra içeri Sedef Hanım gelir. Konuşmak istermisin? Mira kalkar Sedef’e sarılır.

Ekran AlıntısıMD49.7

Sedef, ağlamak iyidir, der. Diğer tarafta Deniz Hanım, çekimleri çok iyi olduğu için keyiflidir. Bu sırada bir vazo dolusu çiçek gelir. Gönderen yazmasa da gönderen Selim Beydir. Selim Bey, ile telefonla konuşur. Selim Bey şu an ofisteyim, istersen akşam yemeğinde konuşuruz.

Yaman ceketini çıkartır yere çarpar, o an kapıdaki sedef Hanım, bence pes etme, vazgeçme, erteleme, der. Yaman, onunla mı konuştun. Sedef bir saat konuştuk. Yaman ne dedi. Sedef, pes etme, vazgeçme, erteleme… Bu kadar söylüyorum işte.

Ekran AlıntısıMD49.8

Yaman, Mira’lardan tarafa bakar. Vazgeçen kim ki zaten.

Hasan Kenan’a, Nadir Bey seni çağırıyor. Kenan kovmak için öğle saatinimi beklemiş. Nadir Bey, bu gün olanların nedenine sorar. Kenan, kardeşler arası küçük bir anlaşmazlık dese de, Nadir Bey çok ciddi bir durum var ortada. Nadir Bey, ben seni buraya kovmak için değil, mesleyi çözmek için çağırdım. En ince detayına kadar bilği ister.

Asım Bey hastane bahçesinde bankta otururken Sude Hanım gelir. Birlikte oturur, konuşurlar. Sude, resmen yargısız infaz edildim.

Ekran AlıntısıMD49.9

Asım Bey, içindeki Asude mantığını ele geçirdi. Meydan sana kaldı sandın, kendi başına işler çevirdin. Sude, yemin ederim Nadir Battaroğlu’nun bize faydası oldu, bir zararı olmadı. Ondan aldığımız tiyolar sayesinde, ihaleyi yeniden aldık. Asım Bey, bundan sonra yapacağın bir hatada Asım Şekip Kaya’nın beş parasız eski karısı olursun. Evlilik anlaşmasını hatırlatır. Sude bundan sonra Kaya ailesi için açık vermeyeceğini söyler.

Nadir bey Sude’yi telefon açar. Sude Hanım sekretere tembihler, kesinlikle telefonlarını bağlamasını söyler. Beren de boş dersi olduğu için annesine ziyarete gelmiştir. Gene olaylar olaylar diyerek, saati Yaman’ın ağabeyi Kenan’ın çaldığını bildirir.

Ekran AlıntısıMD49.10

Antika saat, ihalede kazanana Mert, Mira, Orkun ve Tuğçe teslim ederler. Mira, saati güvenlik sebebi ilke ancak bugün teslim edebildik. O sırada Mira’ya Yaman’dan sesli mesaj gelir. Yaman gitarı ile çaldığı, Mira için yaptığı yeni bestesini göndermiştir.

Ekran AlıntısıMD49.11

Yaman gitarı ile bu beste üzerinde çalışırken annesi gelir, devam et ben de dinliyeyim, güzel çalıyorsun. Suzan Hanım sana alışverişe yollayacaktı. Oğluna, Yaman ne olur oğlum çatma kaşlarını, bu defa ben de suçluyum. O güzel yüzünün asıldığını görünce daha çok kızıyorum kendime… Yaman, üzme kendini o Kenan’ı istesende çamurdan çıkaramazsın, içinde var onun. Bir daha seni göndermiyeceğim onun yanına.

Saat teslim edilir, dışarı çıkarlar. Orkun, Koper’lerin itinayla batırdığı işi temizledik. Mert, Yaman’ın ne suçu var şimdi. Orkun, ben söylediğim an üstüne atlasalardı yakalanmıştı Kenan. Yaman’ın inadı yüzünden uzadı bu iş. Tuğçe, kim olsa abisini korurdu.

MD49.12

Orkun, herkesi peşinden sürükleyip hayıtınızı tehlikeye attı. Mira, beni hiç kimse peşinden sürüklemedi, ben nereye gittiysem kendim istedim. Mert, sen her şeyden Yaman’ı sorumlu tutmaya bayılıyorsun. Orkun, ben biliyorum da söylüyorum. Yaman olmasaydı, en başında bunların hiç biri yaşanmayacaktı. Mira, Orkun lütfen… Kenan’ın yaptığı bir şey için Yaman’ı suçlayamazsın şimdi. Orkun nasıl suçlayamam, Yaman o herifi içeri sokmasaydı. Onun sayesinde girdi arakladı o saati. Mert, nerden bilsin. Orkun, herifin hırsız olduğu her halinden belli. Mert, kimin ne olduğu hiç belli olmaz. Eski defterleri açmayayım diyorum ama, senin de listen hayli kabarık. Hırsızlıklar, hırsızlığı başka birisinin üstüne atmalar. Mira, tamam. Bu konuyu biz kendi aramızda kapatalım. Zaten Yaman Kenan’dan hesap sormuş.  Orkun, hayırdır Mira, bakıyorum sana yaptıklarını çok çabuk unuttun. Mira, unutmadım, sadece olayları birbirinden ayırt edebiliyorum. Buna sen de dahilsin… Mira, Orkun’un arabasına biner, bilikte giderler.  Mert, oh canıma değsin, Mira ne güzel söyledi, tencere dibin kara benimki senden kara. Tuğçe, sörekli Yaman’a yükleniyor.

Mert, tanımadığı kız ile yameğe gidecektir. Tuğçe sen gitme o yemeğe. Mert, madara mı olayım herkese. Tuğçe, gitmezsen kimsenin haberi olmaz. Tuğçe, o kazanan kişinin kendisi olduğunu söyler. Mert, çok şaşırır. Tuğçe, gerçek kazanana para vererek bu hakkı satın almıştır.

Ekran AlıntısıMD49.13

Tuğçe, hadi ben sana eve bırakayım. O sıra Mert’i kelebeği arar. Mert, o talihlinin Tuğçe olduğunu söyler. Eylül, seninle baş başa yemek için yapmış deyince Tuğçe direksiyonda ağlar. Eylül, gitmiyorsunuz deyince, Mert telefonu kapatır. Mert ısrar eder, kendin pişir kendin ye diye bir mekana gideceklerdir.

Yaman, markette Leyla’yı görür. Yaman o günden beri telefonunu vermedin, ne oldu. O sırada Nadir Beyin adamı da yanındadır. Leyla, söyleyeceğim der ve yüzüğünü gösterir, ben evlendim.

Ekran AlıntısıMD49.14

Yaman çok şaşkındır. Kiminle diye sorar. Leyla; Nadir Baktaroğlu ile deyince daha da şaşırır, Leyla sen kafayı mı yedin. Neden yaptın böyle bir şeyi. O adam bir şey mi yaptı sana. Yaman, geçende elinde belge ile geldin, Mira’yı sen vermişsin belgeyi… Leyla, ne belgesi ben vermedim. O an Nadir Beyin adamı müdahale eder, sabrımı zorlama, seni bir daha ihtar etmem. Yaman, ne dolap döndürüyorsan, yemedim, der. Leyla, benim kimse ile ilgim yok, sen de benden uzak dur.

Nadir Bey, insanları nasıl öldürdüğünü cep telefonundan göstererek, Leyla’yı tehdit ederek evlenmeyi kabul ettirmiştir. Annenin ölmesini istemiyorsan, istediklerimi yapacaksın.

Yaman, Mira’yı arar. Orkun ile arabadadır. Yaman bir daha arar, Leyla sana verdiği zarfı inkar ediyor. daha sonra da, Mert’in odasında bu durumu konuşurlar. Mira, ne oldu yemeğe Tuğçe ile çıkıyormuşsun. Yaman ile Mira bu konuyu tartışırlar. Mert, siz dalganızı geçin bakalım. Mira, bu çorbada bizim de tuzumuz bulunsun, dedik. Yaman, Altınkoy usulü…

Ekran AlıntısıMD15A  Ekran AlıntısıMD15B

Mira çıkıp gider, Mert Yaman’ı da odadan kibarca kovar. O sırada Selim Bey, bana yemeğe gidecek romantik bir yer söylesene diye Sedef’e telefon eder. Mira ila Yaman aynı anda bizim gittiğimiz yer var, derler. Mira cep telefonundan yeri bulur, Yaman adresi mesaj atar. Bu sırada yan yana gelen Yaman ile Mira’nın resimlerini Sedef Hanım çeker.

Ekran AlıntısıMD49.16

Nevin Hanım da evde çok güzel bir yemek yapmıştır. Selim Bey bana da ayırın der. Yaman, annesine sevgi ile arkasından sarılır.

Ekran AlıntısıMD49.17

Mira yan gözle onlara bakar. Nevin Hanım, Mira’cığım sen de bizimle yer misin? Ben Çerkez tavuğu yaptım. Mira biz bu akşam Sedef Hanımla çıkacağız, kafaları dağıtacağız. Yaman da lafa karışır,  annesi Yaman’a sen karışma…

Mert, Tuğçe ile yiyecekleri yemek için papyon takar, çok şık giyinir. Eylül uzaktan kıyafetini eleştirir.

Ekran AlıntısıMD49.18

Mert, nasıl olmuşum. Yaman, Starsın kardeşim. Mira, Eylül bunun intikanmını fena halde alır, ben söyleyeyim. Suzan Hanım, herkes gidiyor mu? Nevin, bu akşam baş başa kaldık. Yaman, bir de ben, der. Mert, sen de gel yemekten sonra. Yaman, akşama planım yok, tekliflere açığım, gelirim. Mert, tamam o zaman haberleşiriz. Yaman, Sedef’e bari siz söyleseydiniz nereye gideceğinizi.  Mira, elini kaldırarak, bakılır, der. Yaman da bakılsın o zaman.

Deniz Hanım Selim Beyi evine çağırır, birlikte yemek yerler, çok güzel bir gece geçirirler. Deniz hanım çok güzel bir sofra hazırlamıştır. Selim Beyin kravatını gevşeterek onu rahatlatır. Gelirken getirdiği kırmızı şarabı birlikte içerler.

Ekran AlıntısıMD49.19

Tuğçe ile Mert baş başa yemek yerler. Mert, Yaman’dan öğrendiği bir dürüm sarar. Yemek kültüründen konuşurlar. Tuğçe, Yaman gelinceye kadar senin dışarı ile pek ilişkin yoktu, çok içine kapanıktın. Mert, ezik ezik beni de aranıza alın diyemezdim. Mert, espri yapar. Beni öpeceksen soğan yeme. Mert, ne çok Yaman dedik ya… çağırsa mıydım acaba. Tuğçe, ara istersen gelsin.

Ekran AlıntısıMD49.20

Mert, boşver kırk yılda kankam ile bir yemeğe çıkmışım. O sırada gelen antikacı belindeki tabancasını göstererek, onları yemekten kaldırır. Daha sonra gelen, Uzay, Burak ve Hale onları orada bulmazlar. Eylül, Mert ve Tuğçe’yi arar, telefonları kapalıdır.

Mira o gece için çok şık giyinmiştir. Yaman, bir centilmen gibi davranır. Buyrun Mira Hanım diyerek, arabanın kapısını açar.

Ekran AlıntısıMD49.21  Ekran AlıntısıMD49.21B

Mert ile Tuğçe, o antikacı bozuntuları tarafından kaçırılmışlardır. Yolda tartışırlar.  Saati siz aldınız bana borçlu olan sizsiniz. Paramı kuruşu kuruşuna ödeyeceksiniz.

Ekran AlıntısıMD49.22

O sırada polis sirenleri çalar, arabayı kenara çekmeleri istenir. Arabayı çekerler. Mert ile Tuğçe kurtulur. Onları Nadir bey, kurtarmıştır. Kenan ile Nadir Bey gelir. Bu adamlar işyerimi basıp benim adamımı dövdü, bu çocuklarda bizim aile dostumun çocukları, şikayetçiyim, der. Mert, Nadir beye teşekkür eder.

Deniz Hanım, nasıl magazinci olduğunu, hayatını anlatır. Ben aşık olunca çenem düşer, der. Selim Bey de zevkten dört köşe olmuştur. O sırada Mert arar ve kötü haberi verir.

Sedef ile Mira gittikleri müzikli bir barda eğlenmeye başlarlar. Mira, Yaman’ın sesli telefon mesajını tekrar dinler. Sedef bu sırada, hayrola diye sorar? Mira biri bana beste yapıyor da. Sedef, o biri çok üzgün. O biri pişmanlıktan çatlıyo… Bu gece buraya gelebilmek için yalvardı bana. Nerde olduğumuzu öğrenmek için bin tane takla attı. Yedi bitirdi beni. O anda Yaman kapıda gözükür. Mira tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Yaman, diplerine kadar gelir. Bir daha olmayacak, der.

Ekran AlıntısıMD49.23

Sedef ben söylemedim, der. Yaman, Mira’dan özür diler. Mira, sedef’i zor durumda bıraktın. Yaman, arasaydım gelmemi istemeyecektin. Mira, konuşacak ne var ki? Yaman, beni yanlış anlıyorsun, ben seninle tekrar sevgili olmak için uğraşmıyorum. Evet, seni hala seviyorum. Ama sadece af dilemek istiyorum senden.

Ekran AlıntısıMD49.24

Beni affet. Mira, gene eski Yaman olmak istiyorsun. Rahat rahat beni hırpala. Bu tartışma uzar. Yaman, çok pişmanım. Mira, ben bu gece seni dinlemek istemiyorum. O an canlı müzik anonsu yapılır. Yaman, burada canlı müzik olduğunu bilmiyordum. Mira, istersen sen de çık, yeni şarkını söyle. Mira’nın öfkesi gene içindedir, Yaman’a öfke kusar.

Sude Hanıma kurye bir kutu getirir, açar içinden bir CD çıkar. Hemen takar bilgisayara bakar. Görünce çılgına döner. Bu Kenan ile yattıklarında çekilmiş, bir sevişme Cd.sidir.

Yaman çok mutludur, Mira’ya sarılarak alkışlar çalan parçayı. Mira keyiflense de Yaman’ın ellerini iter.

Ekran AlıntısıMD49.25

Yaman sıradaki parça bana gelsin, der. Sahnede Teoman’ın “Aşk Kırıntıları” şarkısı çalar. Yaklaşır bana yavaş yavaş, yalan söyleme bak gözlerime. Yaman ve Mira da parçaya düet olarak eşlik ederler. Bu sahneler çok güzeldir, Yaman çok romantik anlar yaşar. Mira içi öfkeli olsa da, o da keyif almıştır. Gece bitiminde eve gelirler. Mira iyi geceler, der. Yaman, uyuyacak mısın. Yaman, Mira diyerek elinden tutar. Mira, acımın yaralarının kabuk bağlamasına izin ver, daha fazla canımı acıtma. Yaman, bu gece çok güzeldi, böyle kalsın.

Ekran AlıntısıMD49.26

Mert, o gece olanları anlatır. Yaman neler oluyor diye sorar. Mert, Nadir Baktaroğlu beni kötü adamların elinden kurtardı. Yaman, şalgam suyundan mı? Kenan Nadir beye anlatmış, o da olaya müdahale etmiş, Mert’ ile Tuğçe’yi kurtarmışlardır.

Sude Hanım, Kenan ile buluşur. Hırsızsın anladık da, insanmısın diye sorar. Sude, utanmadan bana şantaj yapıyorsun, söyle kaç para istiyorsun? Cep telefonundan görüntüleri Kenan’a gösterir. Kenan, Allah beni kahretsin, böyle bir adiliği ben yapmadım. Bunun  sorumlusunu bulacağım, senin gözünün önünde öldüreceğim.

Ekran AlıntısıMD49.27

Sude, bittim ben deyince Kenan ben bulacağım. Sude, kesin bunu Sedef yaptı. Peşime adam taktı, babasının hayatından beni çıkarmak için bunu yaptı.

Sabah Nevin Hanım aşure yapar, Yaman da ona yardım eder. Mert de babasının sabah sporuna yardımcı olur.

Ekran AlıntısıMD49.28A  Ekran AlıntısıMD49.28

Yaman, özel bir kase tabak aşure hazırlar, Selim Bey o kase nereye gidiyor, der. Yaman Mira için hazırlamıştır. Nevin hanım benim yaptığım aşurayi çok beğenmişti, ona götürüyor. Mira ile babası evden çıkarken aşure tabağını verir. Mira tadar, annen yaptı, akşama yerim. O sırada Orkun kapıdadır. Orkun Yaman’a; Ne haber yaman? Der. Kapıya gelen gelen Kenan’a da sen buralarda dolaşmaya yüzün var mı? Kenan, sakin ol aslan, balataların yanmasın. Orkun, def ol. Yaman, ağabeyine neyin peşindesin diye sorar. Orkun Kenan’a adi, ahlaksız deyince Yaman, hop hop topla salyalarını. Kenan sedef hanımı sorar. Orkun güvenliği çağırır. Orkun arabayı hızla Kenan’ın üstüne doğru sürer ve gider.

Selim bey, her istediğinde buraya gelemezsin, yerini bil, insanların sabrını zorlama. Tahammül sınırına aşma. Kenan, Sedef’e bakarak bana yapılan yanlışı bin kat ödetirim. Yaman, ne saçmalıyorsun? Kenan, anlayan anladı. Gelen güvenlik görevlileri Kenan’ı alır ve giderler.

Ekran AlıntısıMD49.29

Nevin Hanım, kusura bakmayın ben buradayım diye geldi, ben gideyim deyince Selim bey hiçbir yere gitmiyorsunuz. Konu kapanmıştır, burada kalıyorsunuz. Yaman yine kardeşi yüzünden kahrolmuştur.

Nadir bey, Sude Hanıma evinin kapısında görünce günaydın, der. Size çok kırgınım, telefonlarıma cevap vermiyorsunuz. Uzun uzun konuşmaya ihtiyacımız var. Nadir Bey, ben sizden ufak bir yardım beklemiyorum, sizden jest bekliyorum. Dün gece elinize geçen hediyenin mutlaka bir karşılığı olmalı. Sude hanım, o zaman anlar, CD.nin kimin marifeti olduğunu.

Ekran AlıntısıMD49.30B

Sude Hanım şirketin genel kuruna gitmek için hazırlanır. Kızı Beren’e bugün çok önemli bir gün olacak.

Gençler masa tenisi yaparlar, Mert Uzay’a karşı kaybeder. O sırada Elif onlara bakar, Yaman’ı arıyordur ve döner. Mert yenilince bozulur.

Yaman, okulda müzik odasında bestesini devam eder. Elif, gelebilirmiyim diye sorar. Yaman, gel tabi… Yaman, nihayet ortaya çıktın. Murat ile ne yaptınız diye sorar. Elif, Murat ile Mardin’e ailesinin yanına gittiğini anlatır. Yaman, pişmanım çünkü sana yanlış yaptım. Sen çok temiz, çok dürüst bir kızsın. Elif, hiç oralara girmesek? Yaman, ben kendimi gerçekten suçlu hissediyorum. Dan dun diye girmeye çalıştım hayatına. Arkama bakmazsam iyileşirim, toparlanırım sandım. Çok ayıp ettim. Özür dilerim.

Ekran AlıntısıMD49.31

Yaman, bana kızgın değilmisin? Elif, bana gelmenin nedeni baştan beri Mira’dı zaten. Yaman, çok büyük hıyarlık ettim, tutamayacağım sözler verdim. Elif, ben unuttum, sen de unut, der ve ağlayarak kapıdan çıkar. O sırada gelen Mira bu durumu görür. Yaman, birazda şımarıkça Mira’ya el sallar ama Mira tepki vermez. Yaman bozulur, eli havada kalır.

Ekran AlıntısıMD49.32

Mira sınıfa derse girer. Yaman hocadan misafir olarak derse girmek için izin alır. Mira’nın yanındaki Eylül kalkar, Yaman’ın oturmasına izin verir. Mira senin ne işin var burada. Yaman’ı gören Orkun bozulur.

B3SQlmkCIAAVymj

Orkun Yaman’a İngilizce anlayabilecek misin, yoksa tercüman ister misin, der. Yaman; “Thank you very much, teperim geri kaç”, diye esprili cevap verir.

Ekran AlıntısıMD49.33

Mira gülerek Orkun ile didişmek için mi geldin buraya… Yaman, hayır der ve cebinden bir zarf çıkartır. Mira’ya uzatır, sana bunu vermek için geldim. Niye şimdi getirdin. Yaman, bir arada olmak için. Yaman bu hareketleri ve İngilizce sözleri ile Mira’yı güldürür.

Ekran AlıntısıMD49.34

Murat, Elif’e telefon açar, müjdemi isterim İstanbul’da iş bulduğunu işe alındığını söyler.

Asım Şekip Kaya şirket olağan üstü toplantısı başlar. İlk madde Ender Serez’in hisselerinin devri konusudur. Hisseler veraset yolu ile Mert Serez’e geçecektir. O sırada toplantı odasına Nadir Bey gelir. Sude yeni hissedarımız Nadir Battaroğlu diyerek, onu takdim eder. O sırada ortalık karışır. Kandisi Asım Şekip kaya’nın devrettiği hisselerle buradadır. Her şey onun bilgisi dahilindedir. Sinan Enveroğlu katili yakalanmış ve Asım Şekip Kaya hapisten çıkacaktır. Bu da Nadir Beyin bir oyunudur. Sude’ye şantajı işe yaramış, Asım Bey de özgürlüğü karşılığında hisse vermiştir.

Ekran AlıntısıMD49.35A  Ekran AlıntısıMD49.35B

Haber televizyonlarda geçer, Deniz Hanım, Selim beye haberi telefonla bildirir. Sedef’e katilin yakalndığını, babasının özgür olduğunu bildirir.

Mira sınıfta aldığı bestenin olduğu nota kağıdı ile derhal müzik odasına geçer. Piyanonun başına oturur, parçayı çalmaya başlar.

Ekran AlıntısıMD49.36

Bu romantik ve büyülü parçayı keyifle çalar, çaldıkça duyguları kabarır. Yaman sessizce arkasından yaklaşır ve çalan bestesini dinler.

B2_restIcAAUXL1

Mira çalarken yoğun duygular yaşar, gözyaşlarını tutamaz. Yaman da arkasında aynı duygular içinde onu dinler. O da göz yaşlarını tutamaz. Parça bitimimde Mira hıçkırarak ağlamaya başlar. Yaman, yaklaşır, beğendin mi? Diye sorar. Mira kendisini toplar, kalkar. Yaman, bir kere de benden dinlemek ister misin?

B3BsJkoIQAAhBLV

Mira cevap vermez, gitmek ister. Yaman, Mira’nın kolundan tutar. Gitme… Mira, bana bunu yapma… Yaman: Afet. Mira, elimde değil. Yaman; Çok pişmanım. Bırak sesim kalbine dokunsun, aramıza duvarlar örme ne olur. Mira, Yaman’a döner, gerçekten şahane bir şeydi. Ama orda yaşattığın o geceyi unutturacak bir ilişki yok. Gözlerinde gördüğüm o nefreti.Sen benim tanıdığım eski Yaman değilsin, yapamam, af edemem. İçimdeki yarayı daha çok kazıtıyorsun, yapma. Tam giderken Yaman Mira’nın kolundan tutar kendine çeker, ihtirasla Mira’nın dudaklarından öper. Yerdeki gitar düşer. Mira da elleri ile Yaman’ın yüzünden tutar, bu öpücüğe cevap verir. Orkun o esnada kapıdan onları seyreder. Ve 49.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıMD49.SON

Bu final öpücüğü bence barışmanın müjdecisi olmuştur. Barışmak için bu öpücük, zoraki de olsa şarttı. Mira, belli ki çok kırgın ve kızgın! Bu kırgınlık ancak Yaman’ın dudakların ateşi ile söndürecektir ve öyle de olur.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından kopyalanarak alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir