Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya tadını kaçırdı!

Magazin

1 (1)

Son üç gündür magazin basınında ve sosyal medyada bir haber dolaşıyor. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’dan komşuları rahatsız diye bir haber bu. Rumelihisarı’nda beraber kaldıkları ve eve sarhoş gelip , gürültü yaptıkları söyleniyor. Komşuları da bu durumdan şikayetçilermiş. Bu haberin yalan yada yanlış anlaşılma olmasını dilerdim. Ama haber İnternette tüm magazin sayfalarında ısrarla yer aldı.

Medcezir dizisinde Yaman – Mira olarak dizi aşkı yaşayan oyuncular, geçen sezon uzunca bir süre dizi aşkı dışında özel hayatlarında da aşk yaşamışlardı. Geçen Haziran’da dizinin sezon finali yapmasından sonra Yunan Adaları ve ardından Meksika tatili yapan sevgililer Temmuz başında ani bir karala bu aşklarını son verdiler. Yaz aylarında ayrı ayrı tatil yaptılar. Ağustos ortasından sonra, Medcezir’in yeni sezon çekimleri için bir araya gelen oyuncuların birbirlerine küs oldukları söylendi. Hatta Çağatay Ulusoy dizinin senaristi Ece Yörenç’e, Serenay ile öpüşme sahnelerin çıkartılmasını istediği yazıldı. Bu kırgınlığının bir tepkisi olsa gerek.

Günler geçtikçe set ortamında tekrar aralarını düzelten Çağatay ile Serenay tekrar bu aşklarını devam ettirmeye gerek duymuşlar ki, Rumelihisarı’nda  aynı evi paylaşmaya başlamışlar. Eve giriş çıkışlarında haliyle komşuları da rahatsız oluyorlarmış. Çağatay Ulsusoy Ekim ayı sonunda, sete yakın olsun diye Tuzla’da tuttuğu villayı boşaltmıştı.

Bu nahoş haber Medcezir’in çok sevilen iki oyuncusu için pek hoş olmasa gerek. Ben kendi ve sevenlerinin adına bu magazin haberlerinden  rahatsız oldum. Çünkü İnternette 3 gündür hep bu haber var. Hep söylemiş ve yazmışımdır. Bu onların özel hayatı da olsa, göz önünde olan sevilen kişiler özel hayatlarında bu tür durumları dikkat etmek zorundadırlar. Daha önceki yazılarımda belirtmiştim, şöhret olmak çok kolay, onu taşımak, sürdürmek çok zordur. Yıllardır Yeşilçam’da şöhret olan sanatçılar, Ediz Hun, Türkan Şoray ve Hülya Koçyiğit gibi sanatçılar, özel hayatları ile göz önünde olmak istememişler, dikkat etmişlerdir.

Bye18mnCAAA17jj

Benden Medcezir’in iki başarılı oyuncusuna tavsiye. Lütfen özel hayatlarınız ile gündeme gelmeyin. Medcezir’de ki oyunculuğunuz ve başarınız ile gündeme gelin. Bu lafları (yaptığı iş ile söz edilmek) Çağatay Ulusoy daha önceki bir röportajında söylemişti.

Hayat onların, ama unutmasınlar ki, sevilen oyuncular sadece dizide değil, tüm yaşantıları da izlenmektedir. Bir laf vardır bir sepet elmanın içindeki bir adet çürük elma, tüm sepeti berbat eder. Böyle bilene…

Her şey gönlünüzce olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir